Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yousunriseeeeeeeeee

Post???? bo ja nie wiem.......

Polecane posty

Gość yousunriseeeeeeeeee

czy mamy teraz post? Bo ja w sumie nie wierząca jestem i sie nie orientuje a bardzo glosno gra u mnie muzyka.... bardzo glosno:P bardzo...

Gość zal mi was
skonczcie juz z tymi tematami

Gość yousunriseeeeeeeeee
Draż- nie mam pojęcia. Nie mam nikogo bezposrednio za scianą bo pokoj jest na rogu budynku.. i nade mna tez nikt nie mieszka. A pode mna sie nie przejmuje bo mieszka mlody gowniarz ktory puszcza o 6 rano techniawy :O Ale jest ten post:P? Bo ja nie przestrzegam.

Gość yousunriseeeeeeeeee
czyli ze ma byc cisza grobowa :O:O:O:O:O:O wszyscy katolicy maja zalobe czy jak:O?

Gość abcabc
Tak, mamy dzisiaj post, wiec mozna zjesc dwa posilki lekkie i jeden do syta. Wlasnie zjadlam serek waniliowy i banana i w sumie jestem zla, bo dzis sama siedze w domu do 17.30 conajmniej, wiec wolalabym ten post w innym terminie, ale co zrobic. W sumie co ze mnie za chrzescijanka skoro tak do tego podchodze, ale jesli tak nie zrobie to bede musiala sie z tego wyspowiadac wiec tak zle i tak niedobrze.

Gość yousunriseeeeeeeeee
no ja nie wyobrazam sobie poscic bo waze 40 kg i niebede sobie odmawiac skoro chce przytyc :O ale lodowka i tak pusta bo zaraz wyjezdzam:O