Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eagle

Chyba jestem w ciąży

Polecane posty

Gość eagle

Dziewczyny kochane, pomocy. Wczoraj powinnam dostać okres, do dzisiaj nic nie przychodziło, więc kierowana objawami (zaraz napiszę dokładnie) zrobiłam test. Wyszło tak: http://img145.imageshack.us/img145/8569/obraz014o.jpg Kreska jest w rzeczywistości bardziej widoczna niż na zdjęciu, ale jest blada. Test robiłam ok. godziny 14, więc jutro rano powtórzę dla pewności. Objawy: przede wszystkim ból brzucha, trochę jak na okres trochę inaczej, kłucie jajników, suchość pochwy, ból pochwy jakbym miała na niej siniaki, jakbym była stale podniecona oraz spuchnięcie palców (nie mogę zdjąć obrączki). Dzisiaj pobeczałam się czytając życzenia wielkanocne, jak zrobiłam test i zobaczyłam wynik, ryczałam i się trzęsłam - chociaż z reguły jestem dosyć okiełznana. Po teście zmierzyłam temp. w pochwie i wyszedł wynik 37,8 - ogólnie czuję "na dole" ciepło, czasami takie fale gorąca. Mąż już wie, mówi mi że na pewno jestem w ciąży, ale do mnie to nie dociera i potrzebuję potwierdzenia. Widzicie na tym teście drugą kreskę???? Czy test może się mylić?

Gość hkc
nie ma zdjęcia nie ma pomocy

Gość hkc
dziewczyno dopiero co pisałam na innym topiku gdzie dziewczyna nie ma okresu a tesk pokazał jej dwie kreski. robiłam kiedyś test pretestem, moja koleżanka też wyszły nam dwie kreskii i obie nie byłyśmy w ciąży:P ten test jest bezbajdziejny!! kupi quicview z bobaskiem na zdjęciu, on jest bardziej wiarygodny albo zrób badania krwii, pretest to badziewie, na pewno nie jesteś w ciązy

Gość docent
niunia nie jestes w zadnej ciąży a twoje objawy to na bank twoja podświadomość,ja mam tak co m-c i mam 1 dziecko

Gość eagle
Coś mam zrypane z przeglądarką, bo mi wyskakuje okienko błędu jak dodaję, nie wiem może ten link z fotosika wskoczy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/65bfedd3d5d66a7d.html http://images44.fotosik.pl/101/65bfedd3d5d66a7dmed.jpg Jeszcze chcę dodać, że ja się nie nakręcam objawami. Czekałam spokojnie na @ i dopiero jak nie przyszedł, po zrobieniu testu objawy zlały mi się w jedno.

eagle powtorz test jutro rano albo teraz kup test ale innej firmy. ale wydaje mi sie ze jesets w ciązy . czego wam z calego seca gratuluje:):)🌼

Gość juz_przez_to_przechodzilem
Jak na mój gust jesteś w ciąży. Na kolejnych testach kreska będzie coraz wyraźniejsza. Gratulacje ! :)

Gość eagle
Ta kreska pojawiła się po ok. minucie, może mniej. Jutro rano na pewno zrobię ponownie, ale co powiecie o tej temperaturze? 37,8 po 2 minutach od włożenia termometru? Jak ja bym chciała, żeby to była prawda :)

Gość eagle
2 miesiące temu myślałam, że jestem w ciąży i zrobiłam bobo-test, nic nie wykazał i kreska od razu była jedna. Na tym się pojawiłam bardzo szybko druga kreska.

Gość ciąża jak nic też taki mi test
wyszedł :)

Gość jjjjjjjjjjjjjj
:D

Gość eagle
karmelek ja po prostu nie mogę w to uwierzyć i boję się, że to jednak nie jest prawda i tak siedzę i ryczę ;) I wszystko naraz, brzuch boli mnie od ponad tygodnia, chodziłam od przedwczoraj do wc i sprawdzałam ciągle, czy już dostałam @. Zawsze miałam szybciej, ogólnie miewam krótkie cykle 25-26. W tym miesiącu trafiliśmy w owulację, tzn. później sobie wyliczyłam. Nie nakręcaliśmy się na "zrobienie dziecka", po prostu. Dzisiaj rano jeszcze w jakimś topiku pisałam, że jeszcze niedawno świrowałam na tym punkcie, ale teraz się zniechęciłam i po prostu zapomniałam o staraniach itd. A tu proszę :) jejku...

eagle to normalne ze sie boisz:) ja tez tak mialam w styczniu . nie moglam w to uwierzyc ze zaszlam . poprostu myslalam ze snie. po 9 m-cach staran. no niestety moje szczescie nie trwalo dlugo bo w 11 tyg. dla mojej dzidzi przestalo bic serduszko:( ale ty juz teraz nie mozesz sie zamartwiac teraz musisz sie cieszyc tym ze bedziesz miala didzie:):):) gratuluje:):)

Gość eagle
karmelek, współczuję :(

Gość eagle
A jak jest z tą temp., czy ma duże znaczenie? Bo mnie to przeraziło, taki wysoki wynik - to już gorączka :P Jeszcze dzisiaj kupię test, ale poczekam do rana, zmierzę sobie temp od razu. Ja śnię :)

eagle juz sie pozbierala psychicznie troszke teraz czekam na zielone swiatelko zeby znowu sie mozna starac. eagle dbaj o siebie i nie sluchaj tesciowej albo babci. ze one w ciazy na polu pracowaly. musisz teraz siebie oszczedzac:) teraz musisz sie tylko cieszyc z mezem:)

Gość eagle
Chciałam powiedzieć mamie dzisiaj, jedziemy razem na zakupy i byłby to dobry moment. Ale tylko jej, bo to moja mama i chcę się z nią tym podzielić :) Ale teraz nie wiem czy mówić, czy nie poczekać do jutra. Tyle już czekałam. Jestem w totalnym szoku, w tamtym miesiącu dopiero zaczęłam brać folik, nie wiedziałam, że tak po prostu się uda. Tak szybko. karmelek, życzę Ci z całego serca, żebyś była mamą 🌼

Gość gość
na moje oko ciąża:) gratuluję!ja tez miałam taką bladą kreske i była ciąża:)

eagle to zlaezy od ciebie jezeli nie wytrzymasz do jutra to pewnei ze mozesz sie pochwalic mamie:) mozesz to oglosic calemu swiatu bo rozumiem twoja radosc:) jeszcze raz gratuluje i dziekuje , mam nadzieje ze kiedys bede mogla przytulic moja kruszynke:)