Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody a zboczony

Jestem zzboczony na pukncie jeansów, co mam zrobić ?

Polecane posty

Gość Młody a zboczony

Jesem zboczony na pukncie damskich jeansów. To moj chyba gigantyczny fetysz. Kiedy widze dziewczyny w jeansach nie potrafie sie na niczym skupic...a wiecie chodze do szkoly, a tam prawie wszystkie dzecwczyny je nosza. Caly czas mam erekcje, stosunek z osoba nie majac an sobie jeansow nawet nie wchodzi w gre. Co zrobic ? Jak sie pozbyc tego zboczenia bo runuje mi to życie... :(

Gość Młody a zboczony
Nadmienię ponadto że erekcje miewam też na widok przystojnych chłopaków w obcisłych skórzanych spodniach...

Gość Młody a zboczony
Nie podszywać się ! To poważny problem... Prosze niech ktos mi cos pomoze, bo chyba jestem kompletnie już pomylony :( ...

Gość Młody a zboczony
No wlasnie zastanawiam sie co tu zrobic, zeby naklnic dziewczyne do seksu w spodniach...mozna je rozpruc prawda? Ale gorzej jak jestem w szkole czy na ulicy, czuje sie tym wrecz zaślepiony!!!

Gość Młody a zboczony
Jestem gotowy podjac terapie...ale gdzie mam isc? NO i strasznie sie wstydze powiedziec komus ze tak mnie podniecaja dziewczyny w jeansach...a jesli nie pojde to wiem ze moge miec problemy podczas stosunków! No bo ktora by chciala nie zdejmowac spodni :(

Gość Zagazowany smrodem
O kurde jaki pojeb. Wez koles strzep se kapucyna :D

Gość Młody a zboczony
Prosze sie nie nabijac, juz mowielm to powazna sprawa...Ciagnie sie to od dluzszego czasu i kompletnie stracilem nad tym kontrole...nawet na dysku konczy mi sie miejsce bo mam tam wielki folder nie z gloymi dziewczynami, ale tylko takimi w jeansach. Mam obsesje :(

Gość CASSATE
sluchaj ziom ja mam to samo, znajdz se laske i kaz jej tak chodzic, i wlasnie rozpruj spodnie w kroku i powiedz ze ma ich nie sciagac i tyle :) A nie pierdolisz ze do lekarza...jakiego lekarza, normalne chlopie ze cie to JARA pozdro 600 !!

Gość Młody a zboczony
Ale ja sie z tym zle czuje, czuje pietno zboczenstwa, tzn nikt nie wie ze jestem zboczony, ale hdyby ktos sie dowiedzial...ja w zyciu niemialbym odwagi powiedziec dziewczynie o moich odchylach...mam duze problemy ze soba ogolnie...

Gość qwertyuiopl
co zboki ... idzcie sie leczyc na glowe :/

Gość Mlody a zboczony
No ja wiem ze jestem zboczony...ale co mam zrobic ?!?! Gdzie szukac pomocy...Nie wyspowiadam sie z tego grzechu nawet ksiedzu :( a co dopiero isc do lekarza...prawie w ogole nie wychodze z domu (poza szkola) tylko siedze przed kompem i szukam fotek z dziewczynami w jeansach a potem wale do nich konia...a w szkole bez przerwy robie cichaczem zdjecia komorka ich jeansow...nie moge myslec o niczym innym ! !! :(

Gość Milley
Niekotre ksiedze sa tak samo zboczone jak ty to mozesz na luziku isc i im o tym fetyszyśmie opowiedziec