Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfwsfg

czy to moze byc ciaza bo watpie bardxzo no ale... jakos dziwnie

Polecane posty

Gość fdfwsfg

biore tabletki od 2 i pol roku,yasmin, w ostatnich 3 miesiacach zdazalo mi sie czasem zpomniec ale zawsze okres byl, teraz czekam ma byc niby za kilka dni ale zrero objawow okresowych za to jak mnie w plecach rwie u dolu po prwej sronie, kluje raz jeden raz drugi jaajnik, mam tkai bialy mleczmny niezozciagliwy sluz, jestem zmeczona apatyczna mam ciagle ochote na slodkie albo kwacne, ciezko mi sie oddycha, ciagle bym tylko spala... oczywiscie z narzeczonym kochamy sie do konca na zywca przy piculkach oczywiscie, a i mam parcie na pecherz no latam co 3o min do lazienki mam raz zatwardzenia raz rozwolnienia, jeme i ciagle jestem glodna, wiem ze przy tabletkach nawet jak sie zapomni przy braniu 2-3 letniam prawdopodobienstwo wpadki jest bardzo nikle ale no tak sie zastnawiam nigdy sdie tak nie czulam przed okresem, no i brzuch mi opuchl troche i go wciagnac nie moge wogole co myslicie? dodam ze nie bawie sie w ciaze urojone i wkrecanie sie,bo co bedzie to bedzie jedno dobre i drugie tez, ale sie zastanawiam bo naprawde sie dziwnie czuje

Gość a co to
znaczy okres ma byc za kilka dni?? nie prościej napisac ktory to dzien cyklu?? Po za tym to bzdura ze jak sie dlugo bierze tabsy to trudno wpasc, zalezy tylko jaka byla przerwa od ostatniej tabletki bo jak wiecej niz 36 godz to wcale nie trudno. Co do objawow to opisalas wiekszosc jakie wystepuja u ciezarnych na przelomie calej ciazy. Jak tabl sie zapomina to ciaza mozliwa, ale objawy wszystkie naraz raczej nie :)

Gość fdfwsfg
zawsze mniejsza niz 20 godzin, no w ciagu 3 miesiacy z 6 czy 7 takich zapomnien sie zdazylo ale okres zawsze byl, tzn plamineia lekkie bo okres przytakbletkach to mi sie strasznie zmienjszyl, to jest 23 dzien cyklu mam 28 jak to z tabletkami

Gość a co to
jak 20 ?? tabletki bierze sie co 24 godziny, jesli zapomnialas to ile czasu minelo od ostatniej tabl a nie od momentu jak mialas ja wziasc?? Co do objawow to w sumie bol brzucha ok , reszta raczej za szybko.

Gość fdfwsfg
nie no ja sie tak czuje juz ponad miesiac wiec sie zastnawiam czy np tabletki moga miec jakis wplyw na wynik testu jesli bierze sie je bedaa w ciazy i nie wiedzac, bo zalaodek tez mi sciska, mam czesot ochote wymiotowac choc mi sie nie udaje, nie wiem bardzo dziwnie sie czuje, test robilam miesiac temu po ostatnim plamieniu na wszelki wypadek byl negatyw

Gość a co to
zalozmy ze tabsy bierzesz o 12 w poludnie, jak zapomnisz wziasc to teoretycznie do 24.00 jest ok, tyle ze tabl wchlaniaj sie k 4 h wiec jesli ok 20.00 nie zazyjesz to mozesz przypuszczac ze moze dojsc do jajeczkowania, mam nadzieje ze dosc jasno wytlumaczylam

Gość fdfwsfg
najdluzej przerwa miedzy jedna tabletka a druga byla pamietam ok 32 godziny ionne krutsze, a wigole to zawsz ema godzine w ta lub w ta przesuniete branie w zaleznosci od dnia

Gość a co to
na wynik testu nie, za to moga powodowac krwawienie z odstawienia, wiec teoretycznie przypominajace miesiaczke. Test ciazowy bada poziom innego hormonu. Jesli podejrzewasz ze mozesz byc to zrob test z krwi albo idz do lekarza, w ciazy nie powinno sie brac tabl. A osobiscie znam dziewczyny ktore braly tabsy i zaszly .

Gość a co to
godz nie robi roznicy, ale 8 juz moglo, zwazywszy na okres wchlaniania sie hormonu

Gość fdfwsfg
no chyba zrobie krew jak nie bedzie okresu jak nie to moze przejdzie, a jak bede w ciazy to nawet fajniej :D

Gość a co to
biorac ciagle tabletki okres mozesz dostawac po kazdym opakowaniu pomimo ciazy, wydaje mi sie ze koszt ok 16 zł nie jest duzy, a lepiej sie upewnic jesli sie ma przypuszczenia

Gość fdfwsfg
racja jutro kupie test :)