Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moje miasto a w nim

Dziewczyny, które nie są dziewicami a wyszły za mąż...

Polecane posty

Gość Moje miasto a w nim

Nie są godne uczucia. Zadnego.

nie dziewice nie maja prawa do slubu, tak? a n ie prawczki? :o facet moze ruchac kazda, wtedy jest wielki , jest bossem... :o a kobita da jednemu i jest dziwka... :o nie kumam tego swiata..

Gość Moje miasto a w nim
To samo dotyczy facetów. Ale regula jest prosta - faceci nie zdradzaja tak czestp jak Wy, niewdzięcznice!!!

nie?! prosze Cie... ja stracilam dziewictwo z frajerem ktory mnie zdradzal od samego poczatku i ktoremu chodzilo od samego poczatku o to samo... niestety potrafil mnie tak zakrecic ze tego wszystkiego nie widzialam, kolejny to samo... wielu tu wymieniac... np, kuzyn wczoraj dzwonil czy wynajme mu pokoj na godzinke, bo ma kolezanke, taka tylko do wyruchania :o a ma kobiete od ponad roku... i to Wy jestescie tacy wspaniali zawsze? to my zawsze jestesmy winne? otoz nie, wina lezy po obu stronach, mysle ze zarowno koiet jak i mezczyzn jest tyle samo co nie szanuja drugiej osoby a przede wszystkim jej uczuc i sie zdradzaja... szkoda tylko ze nie dobiora sie razem i nie zdradzaja sie wzajemnie... a trafiaja na osoby godne uczuc i je rania... :(

Gość ...JuStYnA...
Jesteś chory kimkolwiek Jesteś :P

Gość Fitzdżerald
dziewica, niedziewica to ma znaczenia dla młodych leszczyków A stary i mary wybiera: - aby ładna była bo zawsze to aniej wychodzi zakisic ogóra niż płacić prostytutce - aby dobrze gotowała bo zawsze to lepiej zjeść coś dobrego niż sztuczne żarcie z hipermarketów - aby pracowita była bo zawsze to lepiej aby chaupa była czysta a gacie poprane - aby miała kasiore bo zawsze to lepiej hajtnąć się z bogatą niż z biedą :) itd itp.......a cnota, no mój ty Boże mało to dziewic lata po świecie? zawsze można jakąś poderwać :) uczucia? miłośc to produkt rodem ze starych baśni i hollywood, w rzeczywistości rzecz pospolita i banalna....

Gość autor jest klasycznych
przypadkiem , człowieka, któremu siusiak wziął przewagę nad rozumem, niestety, smutne, jak chuj przesłania świat

Gość to jeszcze na dodatek
jest nieudacznikiem, niestety

Przestańcie już o tym dziewictwie! Jak facetowi tak bardzo zależy na tym to każda dziewczyna może być dziewicą. W końcu błona nie tylko od stosunku pęka a nawet można ją zrekonstruować :D

To i tak prawdy nie musi znać. Prawda jest jak dupa - każdy ma swoją :D

Gość na katolika to nie bardzo
żydzi, muzułamnie i Indusi to dopiero maja hopla na punkcie dziewictwa, żony nie dziewicykijem nawet nie dotkną, zresztą jakby jakaś skłamała to dzień po nocy poslubnej kochaś by taką odesłała do rodziców i hańba na całe życie a w Polsce i Europie to ludzik w tych sprawach, religia katolicka ma już dawno stępione zęby i zmienia sie w folklor typu farbowanie jajek raz w roku & ubieranie choinki

następna jebnięta religijna fanatyczka?;d ludzie zejdźcie na ziemię :O a co uważasz takie dziewczyny za trędowate?za niegodne nawet splunięcia?miałam wcześniej partnerów,teraz poznałam tego właściwego,wychodzę za niego,nie jestem dziewicą i co?! KRETYNKA.bądź kretyn!!! ciekawa jestem,czy zajrzałeś/aś tu przypadkowo czy jesteś na stałym nicku?jak tak,to wykaż się na stałym!

Gość Kocyk
Łaaa... Dlaczego kobietę sprowadza się tylko do pochwy i tego co w niej ewentualnie jest lub nie ma?

Gość Kocyk
No własnie nie rozumiem,bo sama jestem w związku z (no teraz juZ byłym ) prawiczkiem i zadnych obiekcji nie miał,raczej zlew totalny.Teraz jedynie mówi,że chciałby kogos rozdziewiczyć,ale tylko w kontekście seksualnym,tzn. że kręciłoby go jej niedoświadczenie.

Gość Kocyk
Nie,jak go poznałam nie byłam dziewica.

Gość Kocyk
Pisałam juz w innym temacie ile miałam lat,nie będe się wiecznie powtarzać ;) Tak czy siak nie wyrosłam na patologie i nie mam w wieku 19 lat trójki dzieci. :D

Gość upupupupupupupuppppppppupupppp

Gość sia la la la
byłam z jednym..wybrał inną...później byłam z drugim...też był prawiczkiem...powiem szczerze, że lubię prawików ;) są delikatni, nieśmiali...nie uważają się za maczo i można poznawać swoje ciała od samego początku...kiedyś odnosiłam wrażenie, że faceci mający partnerki wcześniej idą wg ustalonego schematu... ktoś niedoświadczony chce poznawać ciało i się uczyć ;)

Gość te verde unplugged
pomijajac oczywiscie fakt, ze to prowokacja, dwa slowka do Kropki mojej ulubionej: bronisz autora, jesli jest prawiczkiem - wiec co, prawiczek ma prawo uwazac niedziewice za niegodne uczucia? :D

Gość te verde unplugged
a w zasadzie inaczej, ma prawo nawet uwazac sie za Napoleona, ale czy ma racje? :classic_cool:

Gość te verde unplugged
Przestaje, Kropus, wierzyc w te Twoja niby przemiane: juz mi przeslo, z przyzwyczajenia tylko trabie nadal o tym samym, tak? Choc w tym jednym kobiety sa madrzejsze od facetow, ze porownania z poprzednimi partnerkami tak sie nie boja :classic_cool: