Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzejz

***JESTEŚ SAMOTNA, MASZ około 41 LAT POPISZMY DO SIEBIE***

Polecane posty

O kurde, taki stary chłop, a wierzy jakiejś marnej oszustce, która zbija kasę na wciskaniu ludziom, że żywi się światłem i powietrzem, a w domu wcina jedzonko aż się uszy trzęsą - bo jak inaczej wytłumaczyć fakt, że próab potwierdzenia w warunkach kontrolowanych jej niejedzenia kończyła się skrajnym wycieńczeniem organizmu i przerwaniem testu po zaledwie paru dniach? :O Oraz że na tą babę czeka milion dolarów nagrody, o ile tylko dowiedzie prawdziwości tych swoich bredni, ale jakoś od 2005 nieszczególnie się jej do tego spieszy? :D

Co ma piernik...? Niech się modli, jak ma taką potrzebę, ale jak każdy człowiek bez wody i pokarmu umiera, i tego swoją modlitwą nie przeskoczy niestety.

imoen To akurat jest proste, ewolucja polega na tym , że trzeba uwierzyc bez dowodów.

Ewolucja (ściślej: dobór naturalny) polega na tym, że się nie rozmnożysz i podatności psychiki na wiarę w takie pierdoły przekazywać dalej nie będziesz.

\"Tak jakby zaczynał wracać do życia\" Ale nie zaczął. Na co mi ciało, które jest świetnie zachowane, a ja nie zyję? Może mi ktos powiedzieć?

więcej czytaj ortodoksie. Zycie jest religią. Doświadczenia życiowe odzwierciedlają sposób, w jaki wchodzi się w interakcję z Bogiem. Ci, którzy są uśpieni, to ci, którzy prezentują małą wiarę w swych interakcjach z kreacją. Niektórzy myślą, że świat istnieje, by mogli go przezwyciężyć, zignorować lub wyłączyć. Dla tych jednostek światy przestaną istnieć. Staną się oni dokładnie tym, co sami wnoszą w życie. Staną się jedynie snem w 'przeszłości'. Ludzie, którzy zwracają dokładnie uwagę na rzeczywistość obiektywną, na prawo i lewo, staną się rzeczywistością 'Przyszłości'. Kasjopeanie, 28-09-2002

Jednak to prawda, że dla ułudzie wiecznej młodości człowiek moze dusze sprzedać.

do końca nie wiem czy młodości, lecz super zdrowia i sprawności do póżnych lat , na pewno.

Laury Knight-Jadczyk jako medium usłyszała głosy I rozpowszechnia to co usłyszała,ciekawe ,że wielu śpiewa pieśn Bogurodzica a nie docierają do nich słowa - cytuję-USŁYSZ GŁOSY, NAPEŁŃ MYŚLI CZŁOWIECZE,

No, panie Andrzeju... troszke sie pan rozkrecil widze. :) Mlodosc do poznej starosci...fajnie, tyle tylko, ze po co komu ona jesli wszyscy ktorych znamy gryza juz ziemie od spodu [wiem, brzydkie okreslenie ale ja lubie bawic sie slowami :) - prosze zatem o wybaczenie :)] Milego dnia, wzajemnie ! :D 🖐️)))

Wszem i wobec głoszę:-), iż pełno wierszy w sobie noszę, lecz póki co czekam na kobietę, która da natchnienie, wtedy dopiero pięknie zacznę pisac, niesamowicie się odmienię;-)

Echo Twoich słów Szukam wciąż po drogach życia i biegnę tam gdzie chociaż ślady Twoich stóp i echo, Twoich słów Chyba znów spóźniłem się o kilka chwil na pewno byłeś tu bo słyszę echo Twoich słów I szukam Cię i biegnę wciąż i już dobiegam i nie ma Cię zastawiasz tylko ślad i echo Twoich słów i wciąż o krok wyprzedzasz mnie Gdzie Cię szukać, by znaleźć Cię powiedz mi, a pójdę tam by Twoją ujrzeć twarz Jeszcze wiatr unosi w sobie Twoją woń jeszcze morze szumi tak jak Twoje słowa brzmią jeszcze świt nie zapomniał oczy Twych jeszcze cisza milczy gdy w niech echo Twoich słów Szukam wciąż o Tobie mówi cały świat o Tobie każdy śpiewa ptak o Tobie cisza gra Jutro znów wyruszę dalej szukać dróg na których ślady Twoich stóp i echo Twoich słów

Gość jesteś nieżle zakręcony

Gość książę z jastrzębiem - cieszę
się, że znowu jestem ŚWIETNIE!!!

Gość Isskaaa
Cisza taka, że słychac szum anielskich skrzydeł:)

Gość do andrzej z
znalazłeś?

Gość wszyscy którzy się wpisali
pewnie znalazł, ale nie sądzę że tutaj

Gość kdkdkd
Nadal nie odpowdziałeś. Masz coś do ukrycia?

Gość mniej kafe
andrzejz to mieszkanie jeszcze wolne?

Gość mniej kafe
andrzejz to mieszkanie jeszcze wolne?

Gość skoro wolisz
cerpieć zamiasto popłynonć ze mną na wyspe miłości:):):)

Gość nie ma to jak złudzenie
Nie Andrzej, nie wpadne do twojej wsi. na cale szczescie jest jeszcze wielu Normalnych mężczyzn. :)

Gość tenzewsi
Normalnie siedzących cały dzień od paru lat przed komputerem ? Wiem:D Jestem nie normalny idę sobie pobiegać,a póżniej na rower.:-)