Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaa2323

co sądzicie o tej figurze?

Polecane posty

Gość sdfgdgd
Aneckaaaaa co juz Cie ruszylo? No do najwiekszych one nie należa. i koniec kropka.

Gość Aneckaaaaa
jakby miała większe to by zwisały za bardzo zwłaszcza za kilkanaście lat i po ciązy. Lepiej mieć mniejsze i sterczące. Takie moje zdanie.

Gość zmień spodnie
Takie biodrówy skracają nogi. Takie pomarszczone poprzecznie nogawki skracają i pogrubiają nogi. Spodnie powinnaś nosić proste, kończące się tuż nad piętą i troszkę wyższe w stanie. Jak lubisz biodrówy to sobie noś, tylko nie aż takie łonówy, że jak się schylisz to ci d... wyjdzie.

Gość Kafeteryjny Pan Typu Bears
ps pokaż cycki :classic_cool:

Gość sdfgdgd
Aneckaaaaa ok to Twoje zdanie. a Kobiety nie kocha sie za cycki jakie ma, niech ma nawet i zwisajace. Po prostu oceniam zdjecie i tyle. na tym to polega. kazdy ma swoje zdanie. a mOje zdanie Cie chyba ruszylo skoro jaka jedyna odpowiedzialas.

dawaj te suty bo może nie masz ładnych piersi koniecznie musimy ocenić czy są sterczące czy to tylko stanik push-up.

Gość skakampoforachczasami
no ja nie moge no. nie wiem dlaczego ciagle jakas tutaj swoje zdjecia wkleja i poddaje sie ocenie "ekspertow" z forum. dziewczyno wygladasz normalnie. czy jest jakis powod dla ktorego twoja samoocena jest tak niska ze musisz szukac akceptacji u obcych ludzi?

Gość figura_na_medal
alicja, zajebista figura, nic nie zrzucaj ! żadnych bioder nóg brzucha - jest naprawdę ekstra ! no chyba, że się zgrywasz, ale znam w sumie parę, które też mają fioła na tym punkcie. tylko że im nie przegadasz...

teraz kobiety to mają pstro w głowie (topik to prowokacja), jedne odchudzają się do samych kości i skóry a drugie tyją do 100kg i twierdzą że są super seksi i należy je podziwiać :O

Gość DR PSYCHOL
czego kobiety nie zrobia zeby je przelecieć?

Gość Oooonnnn
mi się Twoją figurka podoba :)

Gość sddssdsdds
wzystko ok tylko nie garb sie tak i stoj prosto. prostuj plecy, glowa do gory, bo sie ggarbisz i zle to wygalda

Gość sddssdsdds
ktos kto napisal, ze masz male piersi to chyba ma we lbie nasrane ;) nie przejmuj sie

Gość sddssdsdds
aha ty sie dziewczyno nie patrz na to, zeby schudnac, tylko zeby sie nie garbic!!!!! bo to akurat duzo uroku ci odejmuje, takie garbet krzywe plecy

Gość Njajam
Fajne masz buciki. Jaki rozmiar ?

hmmm to rada sprawdzona:) ma sliczna figurke nie ma czego sie wstydzic:) nawej jej zazdroszcze bo ma gore wieksza niz moja ale figurki mamy dosc podobne:) wiec wiem jak hula hop zmienilo mi talie:)

Ikkunaprincessa pochwal sie w takim razie swoja talia na zdjeciu a kolezanka ktora zalozyla topic bedzie musiala bardzo dlugo tym hulahopem popracowac bo neistety talii nie ma i w tym punkcie wyglada jak facet. no ale neich pracuje nad tym