Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaa2323

co sądzicie o tej figurze?

Polecane posty

Gość waidro marzeń
Mnie się podoba. Figura nie idealna ale bardzo ładna i apetycznie wygląda w tym wdzianku ;)

Gość gienowefa
ja jestem grubsza i uwazam ze wygladam super!!!! a Ty dziocha idz sie leczyc glupia fladro szczapiata

to do mnie ?? o tej fladrze?? wez dziecko przeczytaj co napisalma kilka postow wyzej!!! napsialam ze ma sliczna figure!!! ty sie lecz:) pozdrawiam swiacznie:)

Gość Alicjaaa2323
kurcze ja nadal nie mogę uwierzyć w to co piszecie... a jest to naprawdę bardzo miłe za co bardzo dziękuję ;) Ja nie wiem mam jakiś uraz bo w sumie zawsze byłam taka przy sobie od dziecka, nie że gruba tylko taka bardziej "nabita". Mam siostrę starszą która ma drobniejszą budowę a przynajmniej tak mi się wydaje... i zawsze było że ona drobniutka a ja taka "baba" niby z uśmiechem powiedziane (rodzina) ale kurcze jako dziecko i nastolatka strasznie brałam to do siebie i się przejmowałam tym a schudnąć nie mogłam... Potem okazało się 2 lata temu ze byłam chora i dlatego tak wyglądałam zaczęłam brać leki i chudnąć 9kg poszło... ale uraz i tak pozostał :/ i cały czas mi się wydaje ze wyglądam beznadziejnie i grubo i zawsze jestem tą gorszą pod względem wyglądu, nie lubię nigdzie wychodzić zawsze się zastanawiam co sobie faceci myślą jak mnie widzą... ehh

Gość vyhjlfufcgkcvg