Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagyu6382

nie doceniam go? co on we mnie widzi.... - jego koleżaneczki

Polecane posty

Gość sagyu6382

mam chlopaka, widzimy sie 2x w tygodniu, jest kochany, dogadujemy sie, mamy tyle samo lat, ale... on ma plany, marzenia, ciagle do nich dąży...ma mnostwo koleżanek z ktorymi jak to powiedział bedzie sie spotykał (ale sam nie bedzie proponował, tylko jak one), jest przystojny i inteligetny, umie się wszedzie wkręcić...a ja? zwykła dziewczyna, kobiece kształty, podobno ładna, radosna, miła...0 planów, marzenia mało ambitne, studiuje i tylko tyle, ciesze sie z wszystkiego, zyje chwilą. Ale te jego koleżanki....bardzo mnie to denerwuje. Co zrobic? Nie potrafie sie odnależc, on taki inteligentny, przystojny a ja zagubiona w sobie. Co on we mnie widział i dalej widzi? Denerwuje sie za te kolezanki....on jest zazdrosnny, ciekawski, o kazdego wypyta, gdzie jestem, z kim, kto to, co robimy.

Gość dsfg
Więc chce być z Tobą i mimo to spotykać się z tamtymi? Kopnij takiego w tyłek, ot co!

Gość sagyu6382
tak,dokladnie. cche byc ze mna i powiedzial ze nie zabronie mu sotykac sie z kolezankami. bo to sa tylko kolezanki...a oboje wiemy i ja i on, ze ma wielkie powodzenia wsrod dziewczyn..kazda moze byc jego;/

Gość dsfg
Jestem facetem i nie wierzyłbym takiemu :) Jestem w związku i ani mi w głowie spotykanie się z innymi sam na sam. Naprawdę jeśli nie potrafi dla Ciebie tego zrobić to się z nim pożegnaj. :)

Gość sagyu6382
powiedzialam ze mi sie to nie podoba....a on powiedzial to mam zrezygnowac ze znajomych? to powiedzialam ze nie. on nie ma nic przeciwko jak spotykam sie z kolegami...no ale kurcze, ja mam zasady ze jak sie z kims jest to sie nie spotyka z dziewczynami,grr:/

Gość to głupek jakiś
naprawdę!! Jest z Tobą,spotyka się z innymi panienami i nie widzi w tym problemu? No sorry...poryp jakiś to tyle! Kochana działaj działaj działaj!!! Trochę oleju w głowie?

Gość święconka678
Miałam takiego samego typa, przystojny,panny za nim sikały, a on? Powiedzial ze nie widzi nic złego w tym ze co jakiś czas będzie się z nimi spotykał, kawka,ploteczki te sprawy.Smsy z nimi były na porzadku dziennym o roznej treści, ale cały czas utwierdzał mnie w przekonaniu ze to mnie kocha, a to sa tylko kolezanki.Teraz mam faceta, który szaleje za mną i nawet przez myśl mu nie przejdzie żeby flirtowac z innymi, bowie ze to by mnie bolalo. Autorko kopnij go w zadek bo gwarantuję ci ze bedziesz cierpiała bedac z nim.

Gość sagyu6382
no wlasnie jak paietam moich poprzednicha chlopakow, to zaden nie spotykal sie z kolezankami...jakas impreza na ktorej nie moglam byc, to byl tam beze mnie, ale z kolezankami sie nie spotykał....tak sam na sam.... a ten? powiedzial ze ja moge sie spotykac z kolegami, ale zebym mu napisala ze ide z kims tam np na piwo. i on tak samo bedzie robil...

A ja widzę to inaczej, Co w tym złego ? Ufasz mu ? Czy spotkanie z koleżanką od razu oznacza seks i zdradę ? Jeśli tak, to niektóre z was muszą być naprawdę ograniczone.... Mam dużo kolegów, bo studiowałam na uczelni technicznej. Mój facet nie zabrania mi się z nimi spotykać na pogaduchy przy piwku, tak samo jak ich dziewczyny nie widzą w tym nic zdrożnego. Łączą nas wspólne najczęściej zabawne wspomnienia, poza tym lubię tych ludzi i lubię z nimi rozmawiać. Mój facet również ma koleżanki, nawet jednej jest chrzestnym jednego z jej dzieci. I co ? Wg was, to już pewnie oznacza, że to dziecko jest jego :O Opamiętajcie się dziewczyny...

ja miałam bardzo podobną sytuację. Chłopak będąc ze mną chciał się spotkać z koleżanką (kiedyś ze sobą kręcili, ona jest teraz w związku). Zaproponowała mu jakieś spotkanie, ja się dowiedziałam o tym przypadkiem. Do tego spotkania jednak nie doszło bo ona nie przyjechała..ale zabolało że spotkałby się z nią a ja o tym bym nie widziała, więc postawiłam sprawę jasno: albo on się spotyka z kim chcę i ja też (ze swoimi kolegami) albo ja się nie spotykam z kolegami a on z koleżankami..i co się stało? zgodził się, przeprosił, powiedział że zle zrobił i że nie musi się z nią spotykać, bo mnie kocha a nie ją. I tyle.. Jeśli naprawdę mu na Tobie zależy to wierz, że te spotkania z koleżankami nie będą dla niego ważne, bo będzie wolał Tobie poświęcić czas a nie im. Natomiast jeśli stawia sprawę na ostrzu noża i upiera się że będzie i nic mu w tym nie przeszkodzi to nie wiem czy jest sens się angażować w coś więcej..on może chce tylko się z nimi spotkać i pogadać tylko jakie one mają plany wobec niego?? tego nikt nie wie..

Od razu stawiać sprawe na ostrzu noża... Jesteście dziwne dziewczyny... Zabraniać ... Szczerze ? Zabronicie, zabronicie, a jak facet bedzie chcial \"umoczyc\" to znajdzie suke ktora mu da... tyle wam wyjdzie z zabraniania .... facet nic zlego nie robi chcac pogadac z kolezanka, ale wy wszystkie juz od razu musicie weszyc podstep i zdrade... Ludzie... troche dystansu

do karygodne zachowanie: w ramach sprostowania mojej wypowiedzi ja mojemu nie zabraniam żadnych spotkań, nie robię z niego psa na smyczy tylko oczekuję uczciwości i prawdomówności..gdyby powiedział ,,we wtorek spotykam się z koleżanką'' ok nie ma sprawy..tylko że ja się wtedy spotykam z kolegą..proste i uczciwe..ale jemu już taki układ nie odpowiada i się na to nie zgodził..woli się nie spotykać z koleżanką jeśli ja miałabym się spotykać z kolegami.. i ja mu niczego nie zabraniam:) w związku każdy ma tyle samo praw