Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wegetarianka03934848

Dlaczego nie możecie zrezygnować z mięsa??!!

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
gówno mięsozerców bardziej jebie :classic_cool:

Gość co was tak wkurwia
wmawianie sobie że kotlety sojowe są dobre tylko trzeba umieć je przyrządzić ja sobie własnie przyrządziłam kiełbaski na grillu i zjadłam z musztardą.. pycha

Gość miałam ci ja pieczeń
wole jesc mieso, niż pierdzieć cały dzien w szkole, domu i kościele po grochu, soi i kapuście O_O

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
pierdzenie jest zdrowe :classic_cool: poza tym kto ci powiedzial,ze codziennie wpierdalamy kapóste?

okej, po suszonych śliwkach też pierdzę : D pierdzenie? może i zdrowe ale na pewno nie chciałabyś koło mnie wtedy siedzieć : DDDD kadzę, aż miło :DD

co jak co ale nie wmówicie mi, że po soi sie NIE pierdzi. a soja przecoez zastępuję dużą część miesa w waszej "deicie wegetarianskiej" : / / /

wege maja tak przyzwyczajony organizm do bialka roslinnego, ze nie reaguje tj wy po kapuscie ze schabowym.

Gość halohalopodajcegle
mialam w klasie loezanke co w ogole mięso be - od dziecinstwa - ciagle biegania do dermatologa, bo pryszcze, bo to, bo sramto a włosów to prawie w ogole nie miala - ale to takie zdrowe...

kapustę to ja akurat wolę z siekańcami : P

no to ciezki przpadek. ja od kiedy miesa nie jestem a to juz 7lat, mam cere idealna. az to dziwne w gim bylo, wyroznialam sie, bo wszyscy pryszczaci a ja jak tyleczek niemowlaka. i tak do dzis:)

niepotrzebnie sie obnosicie tak z tym ze wpieprzacie te kiełki. strasznie mnie to drazni. wpieprzaj w spokoju a nie zadawajcie durnych pytan czemu my nie mozemy przestac jesc miesa : / sami sie czepiacie.

kciukiem - mam nadzieje ze nie ejstes facetem, a jak tak to chyba wyrósł ci zarost? : DDD

ale cos jest w tym wege ze pieprzyla sie z 10 lat starszym : D

Gość jedno pytanie do wegetarian
JAKIE NOSICIE BUTY? I uczciwie mi tu odpowiadać!!!!!!!!!!!

z tektury? : )

Gość aat
ja jem miesko bo taka moja natura, gdyby ludzie nie zaczeli roboc narzedzi do polowania to ciagle bysmy skakali po drzewach, zreszta gdyby wszyscy przestali jesc miesa to krowy, swinki, baranki i kury by przestaly egzystowac bo nikt tych zwierzat by nie trzymal jako zwierzat domowych bo 20 krow by kosztowalo za duzo pieniedzy zeby sobie tak chodowac dla samego widzimisie !!!

ale co z prostymi bananami, ja się pytam!

aat weź sie najpierw za słownik, a potem przeaanalizuj co nachrzaniłaś. co do bananów- nie rozumiem o co chodzi:O

temat się coś zaciał, w takim razie idę się kapąć i na popołudniowe świąteczne śniadanie do mamy:D 🖐️

Gość odmiany wegetarianizmu
Odmiany wegetarianizmu * Laktoowowegetarianizm (owolaktarianizm) – najbardziej rozpowszechniona odmiana wegetarianizmu. Polega na rezygnacji z potraw mięsnych. Do jadłospisu dopuszczone są natomiast produkty pochodzenia zwierzęcego: nabiał, jajka, miód. * Laktowegetarianizm – popularna odmiana wegetarianizmu, polegająca na wyłączeniu z jadłospisu jajek. Laktowegetarianie dopuszczają jednak spożywanie mleka i jego przetworów. * Owowegetarianizm – dieta, która z produktów zwierzęcych dopuszcza jedynie spożywanie jajek. * Weganizm – polega na rezygnacji ze spożywania wszelkich pokarmów wytwarzanych przez zwierzęta. Poza mięsem wyłączane są więc z jadłospisu mleko, sery, jaja oraz miód. * Witarianizm – dieta polegająca na spożywaniu wyłącznie świeżych warzyw i owoców. Odrzuca jakiekolwiek potrawy gotowane. Witarianie rezygnują również z wszelkich napojów typu kawa, herbata. * Frutarianizm (lub fruktarianizm, fruitarianizm, fruktorianizm) – najbardziej zaostrzona forma wegetarianizmu. Oprócz mięsa i produktów pochodzenia zwierzęcego, fruktarianie nie jedzą żadnych owoców i warzyw, które musieliby zerwać. Ich pokarmem są owoce, które same spadną z drzewa. biedne te rośliny, bo ich tyle wpieprzacie. Niedługo przez was nie będzie zieleni...

Gość Vampiro 30
Z mięsa to ja mogę zrezygnowac ale z krwi to już nie bardzo lubie ja po prostu

Gość rrerw
vampiro 30, moge do ciebie przyjsc na obiat? :classic_cool:

Gość gość
jem mięso bo mi smakuje 🖐️