Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keyszha

Co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość Keyszha

Co sadzicie o tym zeby miec chlopaka, ktory pochodzi z BARDZO biednej rodziny? Kocham go, ale mysle tez o przyszlosci (mam 22 lata i pora sie ustatkowac). Nie chce on nawet zaczac szkoly wyzszej. Pracuje na budowie.

Gość olga34
Szukaszmeza czy sponsora? Chceszmieć kasę to sobie ją zarób

Gość Josió Wilkupnik
Mam 22 lata i pora się ustatkować - hehe.... dobre sobie. 22 lata, to dzieckiem jesteś jeszcze. O życiu nic nie wiesz a ten twój temat bardzo o tym przypomina skoro myślisz takimi kategoriami.

kasa to nie wszystko! Nie rozumię takich ludzi którzy skreślają ludzi za brak kasy! Sory ale studia to duży wydatek sama wiem po sobie... A czy osoba która nie ma wyższego wykształcenia jest gorsza? PO studiach nie jest powiedziane że znajdzie pracę!!! A czasem te osoby bez wyższego wykształcenia są mądrzejszy od tych naszych mgr czy inż

Powinnaś się cieszyć, że jest pracowity. Ewentualnie motywować go do pójścia na studia jeśli tak bardzo Ci na tym zależy. A tak na marginesie ty te studia masz lub robisz>??

Gość olejzpierwszego
na bdowach teraz sie zarazbia wiecej niz w pracy po studiach... spojrz na np. nauczycieli... 1500 na reke a na budowie czy ukladaniu plytek mozna od 2000 do 4000 zl