Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zly_zdradzony

Jak zeszmacic dziewczyne?

Polecane posty

Gość zly_zdradzony

Co zrobic, zeby poczula sie jak ostatnia suka - oczywiscie chodzi o lozko. Anal nie wchodzi w gre, brzydzi mnie to. Ale moze jakis oral, jakos skonczyc? Chcialbym zeby to poczula, za to co zrobila.. a zrobila wiele.

Gość Pukajdlo
Jak chcesz ja zeszmacic to musisz kazac jej wylizac odbyt.

standard, poloz 10 zlotych po wszystkim na poduszce i wyjdz bez slowa, wystarczy

Gość jarek gosc sie pytal jak
zeszmacić dziewczyne a nie siebie :P

Gość za duzo 2 zł i powiesz
ze reszta na waciki

Gość krecik5
zrob w lozku co masz zrobic-rznij jak dziw*e, oral z finałem na twarz a na koncu jej zapłać i powiedz zegnam... jak zdradzila to niech ma

Gość piotr_
zapros ja do siebie porzadnie upij przelec razem z kolega spuscie sie jej na twarz i wygoncie z domu. oczywiscie wszystko nagraj zeby cie o jakis gwalt albo cos w tym rodzaju nie oskarzyla:)

Gość Pukajdlo
Przyprowadz wielkiego owczarka niemieckiego i niech ja zerznie!

Gość zly_zdradzony
z tym upiciem z kolega to moze i dobry pomysl co zrobila? zabawialy sie z kolezankami z kilkoma kolesiami. poznala je teraz jak zaczela drugie studia, tamte mlodsze ze trzy lata i koledzy tez mlodsi - zabawa byla na calego nalizala sie tam kutasow placil jej nie bede zastanawiam sie jak ja ruchac, chce zeby naprawde poczula sie jak ostatnia

Gość Gooooooogle22
hahahhahaha ale sie usmaialam waszymi odpowiedziami :P

Gość Pukajdlo
Jesli chcesz zeby poczula sie jak ostatnia dziwka to... : Zapros dwie dziwki, zerznij najpierw je, a na koncu swoja dziewczyne, wtedy poczuje sie jak ostatnia dziwka :P

Gość taka jedna wredna
no po prostu zaproś do siebie późnym wieczorem i najlepiej aby nie miała auta :P kup jej bilet autobusowy i wyproś :P

Gość zapros na bzykanko
wyrwij inna i niech w reczniku jej drzwi otworzy:wyjdz nagi i powiedz spadaj mała

Zachowaj klasę. Zerwij kontakty bez słowa wyjaśnienia. Będzie bardzo cierpiała. To powinno wystarczyć.

Gość krecik5
sory, ale teraz pieprzycie. daj jej dyche za loda, i potem wypad mala z chaty i papa! szkoda ci tyle kasy? to daj 2zl a waciki jak ktos wyzej pisal.

Gość zly_zdradzony
heh.. zachowaj klase moze i racja.. dostalem od jednego z gosci z tej imprezy nagranie wszystko na wycieczce w ramach zajec sie dzialo, kurwa no jak tak mozna!

Gość ncvaeonisadn ckasnmiasodn
proponuje cos mega-chamskiego: upublicznij film. wstaw na neta a nastepnie wyslij linka jej znajomym lub rodzinie

Gość Mike19
jesli faktycznie ci zalezy to musisz udezysz w czuly punkt. to z kasa na poduszce jest dobre ale jest cos czego kobiety nie znosza, porownywanie.musisz wejsc jej na ego, czyli: podczas sexu bierzesz ja od tylu, nachylasz sie i szepczesz do ucha "rzniesz sie jak jak to powiesz sproboj utrzymac sie 8 seund i pobij swiatowy rekord ;) jesli to bedzie dzialo sie u niej na odchodne zuc "wszystkie orgazmy udawalem;) i unikaj metalowych przedmiotow

Gość Mike19
mialo byc rznesz sie jak moja asystentka, czy tam imie ex dziewczyny albo najlepszej kolezanki

Mike, moze lepiej powiedziec "rzniesz sie jednak slabiej niz moja byla, a myslalem, ze z takim doswiadczeniem z kutasami bedziesz lepsza" :D:D

Gość zgraj film na kompa i zaproś n
a romantyczna komedie :P

Gość zly_zdradzony
nie wiem kurwa, no... to z tym rznieciem jak moze i niezle ale jak patrze na ten film... wsadze jej kutasa w dupe a potem do gardla

Gość Kolder
Podczas seksu powiedz jej tak: "Wiesz o czym wlasnie mysle... (chwila ciszy) ... o Baracku Obamie"

Gość najlepiej zapros tych kolegow
z filmu, co ja pukali na wyjezdzie, ukryj w domu, polej wino, a jak dojdzie co do czego, powiedz jej, ze masz niespodzianke. zacznij calowac, piescic, zawiaz oczy, potem niech oni wejda, zaczna nad nia trzepac, posuwajcie ja razem, na koncu ubirzcie sie, poklepcie po plecach i wyjdzcie na piwo a ja zastawcie parujaca sperma, na dywanie.

Gość zly_zdradzony
niestety jak przyjdzie powiem tylko ze przykro mi przez to co zrobila... ehh taka prawda, ze nie potrafie jej skrzywdzic

tak tez myslalam, my sie produkujemy, a ty nic... niektorzy faceci to cioty (podkreslam niektorzy)

Gość najlepiej zapros tych kolegow
no to chyba dobrze o tobie swiadczy... to nie powod do zmartwienia. zastanow sie- czy warto sie przejmowac szmata i tracic nerwy? Mówię to jako kobieta...

Gość hahahahahaha
zrob sobie dobrze (zerznij tak zebys tylko ty mial przyjemnosc) a na odchodne rzuc jej dyche i płyte z tym filmem ktory widziales i powiedz to był nasz ostatni raz wcale nie jesteś taka dobra jak o Tobie mówią w miescie....skonczylem z Tobą...

Gość zly_zdradzony
nie znam tych jej kolegow i nie chce znac spotkam ja dopiero po swietach, i chce jej zafuncowac ostra jazde nie wiem czy to zrobie.. ale chce zeby czula zeby czula juz w trakcie ze robie to po to zeby sie zle poczula, zeby czula ze chce ja tylko wziac i ze nie ma nic do gadania

Gość kdkdk
Chłopie, no wybacz, ty po pierwsze powinieneś z nią ZERWAĆ. A najwyraźniej nie masz zamiaru:(