Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaglubiona

zrobiłam to i nie mam wyrzutow sumienia..Cos ze mna nie tak?

Polecane posty

Gość te verde unplugged
"skoro te jej dziewictwo bylo dla niej takie cenne, to czemu potem dala tylka na czwartym spotkaniu?" Dlatego, ze od samego poczatku miala chore podejscie, ze dziewictwo, to najwazniejsze co ma. Stracila to 'najwazniejsze', i potem miala reszte w nosie, nie ma czemu sie dziwic. "jak kobieta juz nie jest dziewica, to juz nie musi sie szanowac?" Seks do szanowania sie ma niewiele, dopoki nie robi nic przeciwko sobie, to sie szanuje. Zreszta, Kropa, nie wmowisz nikomu, ze nie uwazasz 'niedziewic' za gorsze - Ty je przeciez akceptujesz, no nie?

Gość zaglubiona
Agenl .. hehehe ..:D ale mnie rozbawiles... JAkos tak wyszlo ..:)

Gość astree
Może niedługo dojdziesz do takiego stadium jak ja ;) Jest facet który mi się podoba, i któemu rzecz jasna ja podobam się również. Ostatnio poszłam do niego do pracy, weszłam do jego gabinetu, przekręciłam klucz w drzwiach i z perwersyjnym uśmiechem oznajmiłam że drzwi zamknęłam po to żeby nikt nam nie przeszkadzał bo zaraz będziemy uprawiać seks :D Chłop normalnie zwariował, było bosko :classic_cool: Po wszystkim ubrałam się, dałąm buziaka na do widzenia i poszłam, bo przecież to czego chciałam to już dostałam :P Teraz on szaleje jeszcze bardziej i wydzwania, ale ja nie odbieram - trochę go przetrzymam :) To jest dopiero adrenalinka :D

Gość astree
"tylko chodzi o to zebym w tym wszystkim nie zgubila siebie i swoich wartosci" - i Ty, i Twoje wartości, w podczas całego życia pewnie będziecie się zmieniać... :)

Gość zaglubiona
"to jest mit.. ze facet wybiera zone... kobieta wybiera mężą-pamietaj" To samo powiedzial mi moj eks... Ale nie wiem ile w tym prawdy .. skoro przez trzy miesiace robilam wszystko zeby...z nim byc..a On nic ..;/ Nawet zyczen na Święta mi nie przyslal ...:( A Oswiadczyl mi sie .. mielismy razem zamieszkac .. a Tu wszystko sie posypalo .. Moze wlasnie.. ta sytuacja ma wplyw na to ze poszlam z innym do lozka .. Myslalam ze zawsze bedzie pieknie .. ze Tylko On i nasz wspolny swiat.Przynajmniej tak mi wpajal .. ciagle mii to pokazywal .. a Tu rach ciach i wszystko sie posypalo .. Moze to mi pokazalo,ze nie ma na co czekac i marnowac.. zycia na czekanie na cos czego nie ma w realnym swiecie ?

Gość zaglubiona
astree... Az mnie ciarki przeszly.. jak przeczytalam Twoj post :):D

Gość te verde unplugged
Zagubiona, Ty nie mysl za duzo, mozna dojsc do smutnych wnioskkow, jak sie mysli.

Gość astree
To znaczy że przed tobą jeszcze wieeele ciekawych rzeczy :D

jak rozumiem zgubienie wartości występuje jak stajesz się pogotowiem seksualnym dla facetów Przecież po 4- ro miesięcznym celibacie i czwartej randce poszłaś do łóżka w wieku 20 lat z facetem to jakie masz mieć wyrzuty sumienia !?? Naprawdę przestań się tym dołować i prowokować niedorozwojów seksualnych prowokować do idiotycznych wypowiedzi

tak... kobieta wybiera męża ,ale też facet jak ma za dobrze to chce lepiej i tak zakończy związek , ja napisałem że kobieta wybiera męża nie napisałem że facet nie może zakończyć. racja??? Dlatego bardzo często często kobieta nie chce dać dupy facetowi przed ślubem ponieważ my zakodowani jesteśmy na zaliczanie, a po spełnieniu tego zaczyna nam się ten związek nudzić .

Gość Turrrrkus
ale pierdoly gadacie z tym wybieraniem, ze baba wybeira a facet co, bierze co mu daja? glupoty kazdy czlowiek wybiera bez wzgleu na plec. tylko z uplywem czasu kryteria wyboru sa mniejsze

Gość zaglubiona
Ja sie tym nie doluje .. tylko zastanawiam sie co bedzie dalej :).. Dalej z moja osobowoscia .. Wiem,ze ten drugi napewno by chciual to powtorzyc.. a nawet chcialby cos wiecej ... Ja na zwiazek nie jestem gotowa.. nie chce.. A nie chce tez go ranic ..;/

Gość zaglubiona
Hmm ... tak nie ma co myslec bo mozna wysunac smutne wnioski .. Tylko tyle ze ja nie potrafie o tym nie myslec.. nie tylko o tym .. tylko o swojej przyszlosci .. Przez ostatnie trzy miesiace mozna powiedziec ze" nie zylam" .. szkole bym prawie zawalila, nic mnie nie obchodzilo ..chyba depresje mialam po rozstaniu ... Teraz chyba musze zaczac nadrabiac" zycie" ... Stad... te moje rozwazania .. Mialam"zaplanowane" zycie.. bez zadnej drogi wyjsciowe.. a tutaj .. wszystko sie posypalo .. i nie wiedzialam jak mam sie pozbierac.. No ale wracam .. wracam do zycia ..

Gość irreplaceable.
przynajmniej wiesz juz, ze wszystko z Toba ok:) nie masz co miec wyrzutow sumienia, jestes dojrzala kobieta i masz swoje potrzeby, czemu wiec mialas ni skorzystac?:P poza tym podobno kobiecy mozg wylacza sie w trakcie seksu ;)

Gość zaglubiona
To wracajac do tematu .. Wszystko ze mna ok ? ze po seksie bez zoobowiazan nie mam wyrzutow sumienia?:> Seks bez zoobowiazan .. jest chyba lepszy niz z przypadkowym Facetem ..

Gość zaglubiona
:))) ..No z tym ze kobiecy mozg sie wylacza.. podczas seksu .. hmm .. Chyba cos w tym jest ..Bo na ogol ludzie uwazaja mnie za odpowiedzialna i rozsadna osobe... a kiedy np."przycisnelo" .. nas z mloim eks.. to ja np. bylam wstanie kochac sie bez zabezpieczenia... Ale wszystko jest do opanowania :)

Gość irreplaceable.
tak wlasnie gdzies czytalam i z autopsji musze potwierdzic ;) pewnie nie tylko ja sie z tym zgadzam:)

Gość Łukasz5555
lubie dawac sobie z palca mam 19lat i to kocham ale wpierw robie kilka krotnie lewatywe zeby wyczyscic organizm

Gość zaglubiona
:).. łukasz.. to gratuluje, ze robisz to co kochasz... niektorzy nie moga..

Gość Łukasz5555
nie ma za co ale ja w szczegolnosc chce to zrobic z dziewczyna

Gość zaglubiona
to w czym problem?

Gość Łukasz5555
nie moge zadnej znalesc

Gość zaglubiona
zawsze cos sie znajdzie// moze szukasz nie tak gdzie powinienes

Gość Łukasz5555
to mi powiedz gdzie mam szukac

Gość eyyyyyyyy
a ja wczoraj zradzilam swojego chlopaka z ktorym jestem ponad 3 lata i dzis tez to zrobie

Gość zaglubiona
napewno nie w necie .. a co myslisz o mojej sytuacji ?:>D

Gość Łukasz5555
wez wbij do mnie na gg i popiszemy 5687454

Gość zaglubiona
...........a czemu zdradzilas swojego?:>

Gość eyyyyyyyy
wole teraz sprobowac z innym niz zeby pozniej na stare lata po slubie zacznie mi odpierdalac ;/

Gość Łukasz5555
do zaglubiona pisalem tobie zebys wesza na gg bo chce z toba popisac