Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NightOnaaaaa

Jakie autko?

Polecane posty

Gość NightOnaaaaa

Jakie możecie polecić autko takie bardziej sportowe i nie bardzo drogie??

Gość doktorek gregorek
Male i zwinne, jakies peugot 306 czy cos w ten deseń. W miescie wszedzie sie wcisniesz, na parkungu zawrocisz na raz a nie na 3 razy. Naprawi kazdy serwis... No a jak ktos jest masochistą to niech sobie jeżdzi kombi i slini sie z nerwow ze nie ma miejsca na parkingu :D

Gość NightOnaaaaa
Kombi to na pewno odpada :) Chodzi mi właśnie o jakieś małe, zgrabne ale też żeby ładnie wyglądało :) Myślałam o puncie ( nie jest złe) albo o A3 ale ten peugot 306 też fajny

Gość każdemu kiedyś słońce zaświeci
lubię terenowe, sportowe mnie nie kręcą

Gość doktorek gregorek
Honda civic chyba pionierem zwinnosci nie jest :D Jak ktos chce podjecac do pracy, marketu czy do kolerzanki na dzialke to peugot 306 i takie malutkie sa najlepsze. A jak ktos ma 3 dzieci , jeszcze psa i planuje wczasy we Wloszech to niestety, musi polubic kombi :D

Gość NightOnaaaaa
Teraz mam takie http://allegro.pl/show_item.php?item=607893434 tylko że problem w tym że to jest 2 osobowe i jednak przeszkadza mi to. Co to tej hondy to wolałabym jakieś mniejsze troszkę :) Co do $$ to sama nie wiem... myślałam tak, żeby do 20 tys

Gość doktorek gregorek
Golf 3 , Toyota yaris...

Gość NightOnaaaaa
No oba ładne :) A jeśli chodzi o silnik i w ogólę to z tych dwóch i punka i A3 to które najlepsze?? Bo wiecie jak to kobieta patrzy na wygląd zewnętrzny :D

Gość doktorek gregorek
O golfie nie bede spekulował, ale toyotka jest bardzo malo awaryjna, silnik może nie jest to wyrywacz aswaltu, ale auto lekkie i dosc zwawe dlatego. A pali tyle co kot naplakal 5L.

Gość NightOnaaaaa
A co myślisz o puncie i A3 ?

Gość vccerg
ile honda pali w miescie ? 9 litrow benzyny ?

Gość NightOnaaaaa
Oj tego to ja nie wiem, kompletnie nie znam się na takich rzeczach :)

Gość a l o n e 4 e v e r
civic w wersji coupe taki jak ja mam z silnikiem 1.6 110 KM z gazem sekwencyjnym BRC seqent 24 pali mi 8 litrów LPG na 100 km przy normalnej jezdzie do 100 km\h :) a jak jezdze szybciej to tak do 11 max lyknie :classic_cool: jesli chozi o spalanie benzyny to ok 7 litrów ale benzyne żadko tankuję :P co do zwrotnosci to nie wiem o co biega - nie mam zadnych problemow z smiganiem po miescie parkowaniem itd .. . poza tym jest wersja hatchbak http://moto.allegro.pl/item608928217_piekna_honda_civic_klima_alusy_parktronik_okazja.html

Gość NightOnaaaaa
a Skoda Rapid to dobra by była ?

Gość a l o n e 4 e v e r
skoda rapid ???? coz to jest ??? musze to obadfac co to jest :P

Gość a l o n e 4 e v e r
ej to ja juz nie wiem ktos tam wyzej psial ze auto do 20000 teraz pyta ktos o skode rapid co kosztuje kilka tysiecy :P zdecydujcie sie :P

Gość ja wczoraj kupilam sobie
przeslicznego citroena c2:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jeśli chcesz oszczędne autko, to polecam: http://otomoto.pl/ford-fiesta-tdci-klima-2004r-C8273546.html Miałem okazję pojeździć trochę tym maleństwem. Silniczek co prawda ma tylko 68 KM, ale jest dosyć zrywny i przede wszystkim oszczędny. W mieście 5,5 l oleju, w trasie nieco ponad 4 l, średnio ok. 4,8 l / 100 km. W trasie, przy oszczędnej jeździe, na jednym baku robisz 1000 km 🖐️