Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koziol

prawda czy mit dziewczyna pijana dupka sprzedana?

Polecane posty

Gówn... za przeproszeniem prawda!!! Mnie się to nie przytrafiło i choćbym wypiła nie wiem ile nie przytrafi się...

Gość Jaga wredna ale ładna
pod warunkiem ze on nie jest pijany bo jak jest to mu eeee nie stanie:P

Gość Jaga wredna ale ładna
bo w życiu twardym trzeba być nie miętkim:P hahaha

Gość mit bo to zalezy od dziewczyny
ja byłam dziewicą, u faceta w domu, mieszkał sam, komfortowe warunki na seks, po alkoholu, facet przystojny i męski jak cholera, wszystko u niego działało jak powinno... a ja dalej dziewica. ;)

Hmmm powiem tak, że czasem byłam pijana jak cholera, koleżanki musiały pomagać mi iść ale jak jakiś gach się do mnie przystawiał to potrafiłam nawet i huknąć żeby mnie nie dotykał, bo sobie tego nie życzę. To zależy od dziewczyny i jej kodeksu moralnego.

Przeciwnie, on chciał, nawet bardzo. Ale ja nie byłam gotowa, mimo alkoholu i hormonów buzujących we krwi. :)

Facet jeśli napisałeś to do mnie, to zacznij czytać ze zrozumieniem :D Wyżej napisałam, czy mnie podniecał.

Gość baza
zależy. Z moich obserwacji? - raczej tak, ale jeśli dziewczyna nie ma partnera. Wtedy puszcza hamulce i nabiera ochoty na zabawy

Zawsze musi wyjśc na Twoje, nawet gdy wiesz, że nie masz racji :D Typowy facet :p

Gość koziol
wydaje mi sie ze po wypiciu duzo kobiet ma chec na ostry sex a nie na jakies pieszczoty i delikatesy lecz czasami resztki swiadomosci ja hamuja ?jak myslicie

Gość koziol
wydaje mi sie ze jak dziewczyna jest wypita to poprostu chce byc brzydko mowiac zerznieta ma inne podejscie do sexu niz na trzezwo,oczywiscie sa rozne kobiety :)

Ciekawe... a to były Twoje koleżanki czy jakieś świeżo poznane dziewczyny na dyskotece? Ja po prostu nie wyobrażam sobie takiej sytuacji...

Gość taka samaD
no popatrz, a ja lubie byc ostro rżnieta i na trzeźwo i będąc wcięta:D

Gość koziol
mowa o dziewczynkach z dyskoteki ktore ostro przesadza z piciem i zalacza im sie szybki sex z nieznajmomym ktory jest pedalsko mowiac ladny hehe:)

tak ,ale uważaj bo jak nie "wpadłeś jej w oko" jak była trzeźwa to hamulce moralne działają w drugą stronę i może ciebie wulgarnie opieprzyć,ośmieszyć ,wyzwać itp

Gość taka samaD
he he, czasem mam taką fantazję:P

No to koziołku faktycznie, takie dziewczyny żeby nie urazić... nie miewają hamulców. Dlatego nie chadzam na dyskoteki, bo tam się szerzy hamstwo, prostactwo i puszczalstwo:) Lepiej w swoim gronie posiedzieć przy piwku:):):)

Gość koziol
tez juz nie lubie dyskotek kiedys mnie bawily takie panny a teraz to az przykro na to patrzec