Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pauuulina88

była dziewczyna - aktualny problem

Polecane posty

Gość wez udział w konkursie
może szczerze z nim pogadaj. Tylko nie przyznawaj się,że przeczytałaś pamiętnik. Jakby co to nic o pamiętniku nie wiesz,bo posądzi cię że go szpiegujesz i mu nie ufasz. Pogadaj z nim szczerze jak się czujesz. Ze nie wiesz czy cię kocha, ze myślisz że koch tamtą i że jeśli tak jest to niech to powie, bo nie ma sensu tkwić w takim związku. Jeśli mu na tobie zależy to pewnie zrozumie i wszystko wyjaśni.

Gość wspolczuje ci naprawde
poniewaz zle trafilas.jesli facet juz po paru miesiacach klamie,chce sie spotykac z innymi to wybacz co to za zwiazek.rob jak chcesz.ale ja nigdy nie chcialam byc z kims kto byl taki.a pierwsze miesiace sa takie ze raczej facet skacze kolo kobiety a nie inne mu w glowie.poza tym skoro nie chce zebys z nim szla to juz wiadome jest wszystko.przestan sie oszukiwac.

Gość wspolczuje ci naprawde
faceci nawet jak nie kochaja sa zazdrosni. pamietam ze to byly ze mna zerwal,dla innej dziewczyny i jak sie jakis czas temu spotkalismy i wspomnialam ze z kims jestem to odrazu sie wkurzyl,byl zazdrosny i gadal ze szybka jestem.czyli co mam rozumiec ze mnie kocha i dlatego zabawial sie z inna i zerwal?:Dl

kurcze, wczoraj wszystko mu wygarnęłam, ze czuje sie niekochana, niepotrzebna, ze nie traktuje mnie w żaden wyjątkowy sposób.. Postanowiłam - KONIEC, odchodzę, nawet mu to powiedziałam, on odparł: \"Zaskoczyłaś mnie, nie spodziewałem się\" a potem w jego oczach pojawiły się łzy i tyle, tak mnie to rozczuliło, ze zostałam

kurcze, wczoraj wszystko mu wygarnęłam, ze czuje sie niekochana, niepotrzebna, ze nie traktuje mnie w żaden wyjątkowy sposób.. Postanowiłam - KONIEC, odchodzę, nawet mu to powiedziałam, on odparł: "Zaskoczyłaś mnie, nie spodziewałem się" a potem w jego oczach pojawiły się łzy i tyle, tak mnie to rozczuliło, ze zostałam

i teraz za każdym razem gdy powiesz ,,odchodzę\'\' pojawią się łzy i zostaniesz..jak raz go nauczyłaś to dalej tylko to będzie wykorzystywał.

pewnie ją kochał, ale zawiódł się i teraz trzyma dystans do takich spraw. Nie chce po raz kolejny popełnić błędu! Daltego nie mówi Ci już takich rzeczy, źle mu się to kojarzy... :* na pewno mu na Tobie zależy:) miałam podobną sytuację i coś o tym wiem. A nie napisałaś kto zerwał - on czy ona?

Gość ja też byłam zazdrosna o byłą
bo się z nią spotykał jak był ze mną i zerwałam. Jak dla mnie kręcenie coś z byłą i tłumaczenie, że to tylko koleżeńskie spotkania to bujda. stara miłość nie rdzewieje :O

rozmawiałam z nim wczoraj, poprosiłam, czy mógłby się z nia nie spotykać. Powiedział, ze nawet nie ma takiego zamiaru, bo nie chce tracić czasu i że chce zeby wysłała mu te pieniądze na konto:) to chyba dobry znak:)