Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choraosoba

co skuteczne na bardzo silny ból gardła?

Polecane posty

Gość janusz33
Nie chcę tutaj wyrastać na jakiegoś znawcę inhalatorów, ale ten model co używamy w domu - Pro Sanity myślę, że jest warty rozważenia. Zapłaciliśmy trochę mniej niż 200 zł, ale to już było jakiś czas temu. Do tej pory inhaluje nam całą rodzinę, w różnych życiowych sytuacjach – czy to przeziębienie ,czy to astma o starszego syna, także działa wszechstronnie.

Gość wiki99
Szukającym inhalatora dla najmłodszych użytkowników to już od dawna polecam Baby Sanity. Odkryłam tego króliczka przez znajomą pediatrę i to był dobry wybór. Dziecka się tutaj nie męczy inhalacją, przez co maluch nie ma złych doświadczeń i nie zraża się do takiego podawania leku, które jest wg wielu lekarzy najlepszym – bezpiecznym i efektywnym.

Gość iga543
Można teraz trochę poprzebierać w inhalatorach. Pamiętam że jak kiedyś moi rodzice szukali do nas do domu to było krucho. Ja zamówiłam aparat Sanity Simple. Szukałam czegoś prostego, niedużego, cichego i taki właśnie jest ten model. Łatwo się składa, wygodnie się wdycha aerozol, nie mam zastrzeżeń do działania.

Gość huhka
Ból gardła, jeszcze jak naruszona jest śluzówka oh boli mnie na odległość. Polecam http://glimbax.pl/, lek jest dla stanów zapalnych błony śluzowej jamy ustnej i gardła. Szybko zwalcza ból. Bardzo polecam :)

Gość carolka991
Jeśli to bakteryjne zapalenie gardła najlepiej udać się do lekarza. Na http://www.tantumverde.pl/blog/bakteryjne-zapalenie-gardla/ możesz sporo na ten temat przeczytać. Ja w ostatnim czasie często mam problemy z gardłem co jest dziwne bo wcześniej praktycznie nie chorowałam.

Gość gość
Jesli skutecznie i szybko chcecie sie pozbyc problemu to nie ma na co czekac tylko trzeba sięgnąć po takie rozwiazanie http://www.strepsils.pl/artyku%C5%82y-i-porady/bol-gardla-u-dzieci/

Gość marzenka66
Skuteczna jest fiorda! Rewelacyjny suplement diety dostępny nie tylko dla dorosłych ale i dla dzieci! Mega polecam. Sama byłam sceptycznie nastawiona dopóki koleżanka z pracy mi go nie poleciła i nie namówiła mnie do zakupu. Jesień to dla mnie zawsze najgorszy okres, więc stwierdziłam że spróbuję - no i proszę, wszystko zeszło, nic nie boli :)!! fiorda jest poprostu świetna i przy tym smaczna! cytryna mój faworyt:) wejdź na http://www.fiorda.pl tam masz komplet informacji no i możesz poczytać też o fiordzie junior dla dzieci :)

Gość juliakowalska
Wypróbowałam ostatnio ten Cevitt i przyznam, że przypadł mi do gustu. Mam problemy między innymi za zgagą i szukałam leku, który załagodzi trochę sytuację. Po zastosowaniu Cevittu jest dużo lepiej. Może dlatego, że jako jedyny ma unikatową formułę z kwasem hialuronowym.

Gość kamila881
Dla mnie najbardziej skuteczne są tabletki na ból gardła. Żadne płukanki czy syropy. Tutaj http://www.strywald24.pl/gardlo.html jest wiele różnych rozwiązań dopasowanych do naszych oczekiwań oraz objawów, które takiemu bólowi towarzyszą.

Gość kagańczyk
Mi na silny ból pomagają tabletki cevitt gardło, mają szybkie działanie, które na długo się utrzymuje.

Gość Natka

tylko naturalne leki! nie ma co się faszerować. Bardzo polecam tonik floradix, ulga natychmiastowa

Gość Mariona
Dnia 17.10.2018 o 12:02, Gość kagańczyk napisał:

Mi na silny ból pomagają tabletki cevitt gardło, mają szybkie działanie, które na długo się utrzymuje.

Słuchaj, a o jakim smaku są te tabletki? Są jakies do wyboru?

Gość Kaliope

One są cytrynowe. Kupuję często i innych nie spotkałam. 🙂 Smak całkiem fajny.

Gość Gość

Weź sobie Novama Familino by Flaem, bo inhalator działa na zasadzie ciągłej, więc nawet jak ci się oddech spóźni, czy coś w tym stylu, jak siedzisz w masce to i tak lek właściwie przyjmiesz. Według mnie chodzi przede wszystkim o komfort użytkowania inhalatora.

Gość ziuta66

Też jestem wielką fanką tabletek Cevitt Gardło. Podaję je też mojej córce bo są bezpieczne od 6 roku życia. W składzie mają kwas hialuronowy, który świetnie nawilża gardło i krtań.