Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka49

Nie czuję się atrakcyjną kobietą..

Polecane posty

Gość malutka49

Wtiam wszystkich :) Mam 18 lat, 159cm wzrostu, ważę 46kg oraz posiadam następujące wymiary 80/65/77, twarz chyba też nie jest najgorsza. Żadnych wyprysków, mały nos, szaro niebieskie oczy, długie rzęsy i drobne usta. Mimo wszystko nie czuję się atrakcyjna. Gdy idę z moim chlopakiem ulicą(jesteśmy razem od 19 miesięcy) i jakaś dziewczyna mówi mu 'cześć' od razy widzę, że jest o 100 razy ładniejsza ode mnie. Jak na swój wiek mam chyba za dużo kompleksów, ale nie wiem jak sobie z nimi radzić.. Może Wy macie jakieś porady? Z góry dziękuę i pozdrawiam!

Gość kabanos drobiowy
ja tez sie nie czuje😠 siedze w kiblu od 52 godzin z przerwa na lezenie i uzupenienie plynow.polecam jelitowke.szykowna babeczka jestem teraz😠jak wyzdrowieje i wypieknieje to sie w sobie zakocham. kropka

Gość andrzejjjj1988
Moim zdaniem masz idealne wymiary i nie rozumiem skąd u Ciebie kompleksy... Głowa do góry!!!

Gość andrzejjjj1988
I resztę oczywiście też:D

Gość Jest takie stare przysłowie
Oczywiście amerykańskie:" Jeśli nie czujesz się atrakcyjną kobietą, może pora zostać atrakcyjnym mężczyzną?" Tak czy siak, polecam przemyśleć idee zmiany płci :classic_cool: 🖐️

Gość malutka49
Nie rozumiem Was... Napisałam tu nie po to aby ktoś ze mnie szydził tylko chciałam uzyskać jakieś rady. Chyba niestety nic z tego. Dziękuję za komplement Andrzejjjj1988 ;)