Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematkaaa

buty slubne z salonu madonna

Polecane posty

Gość dylematkaaa

dziewczyny czy w tym salonie maja jakieś fajne buty ?? może któraś z was widziała kupowała ???? chce się wybrać ale nie wiem czy jest sens !!

Gość K_O_B_R_A
Ja akurat w Madonnie warszwskiej mierzyłam buty... bo nie chce mieć butów zapinanych na kostce, które skracają nogę... a takich to wszędzie pełno.... i rzeczwywiście w Madonnie raczej tego stylu też nie preferują, choć jedną parę taką widziałam. Podobała mi się tam jedna para polecona przez obsługę salonu, bardzo zgrabnie wyglądała w nich noga, mimo niskiego jak dla mnie obcasu bo te w salonie miały 4 cm ( a ja na codzień chodzę w 8 cm butach), wracjając do tematu: pełne czółenka ale od wewnętrznej strony z wyciecim do pięty, zewnętrzna strona kryta...ale cena 700 zeta!! Jak dla mnie to za drogo za buty na jeden raz.Te były najdroższe, inne które też mi sie podobały kosztowały 400 zł z kawałkiem ale dokładnie ile nie pamiętam, wiec nie będę ściemniać. Na Kijowskiej w Warszawie, w salonie sukien ślubnych obok banku robią buty ślubne na wymiar na zamówinie za 350 zeta (to cena przybliżona podana mi przez panią na recepcji salonu).

Gość kurcze brakkkk
w salonie sukien ślubnych obok banku może któraś wie co to za salon ??