Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet 32 lata

chce miec dziecko a nie mam z kim ...

Polecane posty

Gość ja też chcę rodzinę
poprzednie było do brunetki, oczywiście "ja traktuje to raczej jako żarty .. więc takich poważnych pytan aktualnie nie zadaje ... " organza, jesteś w tych wypowiedziach brutalnie bezempatyczna jak dla mnie. Może zycie i uczucia naszego 'faceta 32 lata' też ktoś traktował jako żarty... Ale najłatwiej zarzucać mu egoizm i skupienie na sobie, bo jest sam. :-P organza, bądź litościwa i powiedz swojemu wielbicielowi jak najszybciej prosto z mostu, by nie tracił czasu na ciebie 🖐️ będzie ci to w niebie policzone, w niebie dla samotnych...

Gość ale ile masz lat ............
BrunetkaWieczorowąPorą -sa sytuacje z góry skazane na niepowodzeniei nie mam tu na mysli tylko i wyłacznie związku mezczyzny i kobiety...czasem człowiek poprostu wewnetrznie czuje ze cos co robi nie ma wiekszego sensu,ze skazane jest zapewne na porazke,,,, takie i im podobne sytuacje mam na mysli,intuicja czasem jest bardziej wiarygodna w porzadkowaniu zycia niz chłodna racjonalna kalkulacja:)

Gość organza ...
ja też chcę rodzinę - myślisz, że to aż tak? to właśnie tak się zaczęłam zastanawiać, o co w tym wszystkim chodzi ... Naprawdę nie czuje, aby mu jakoś wyjątkowo zależało .. nigdy nie czułam.. był zazdrosny, ale to już taki typ ... A teraz to już 2 lata minęło, od tego romansu ... piszemy tylko do siebie .. on mnie zaprasza do siebie ... ale to tak daleko...

Gość organza ...
Choć fakt, że ja sporo już przegapiłam ... heh po latach dowiedziałam się o kilku zakochanych ... o których nie miałam pojęcia ... ot zwykli adoratorzy ... jeden nawet myślał, że jesteśmy razem ... a ja nic na ten temat nie wiedziałam ... do dzisiaj się facet z tym nie uporał ... :p

Gość ja też chcę rodzinę
Tak myslę, że TO AŻ TAK! "był zazdrosny, ale to już taki typ ... A teraz to już 2 lata minęło, od tego romansu ... piszemy tylko do siebie .. on mnie zaprasza do siebie ... ale to tak daleko... " Chłop nie może o tobie zapomnieć od 2 lat ... jak myslisz dlaczego?? I dziecko z toba chce mieć, bo mu się dobrze rozmawia z toba?? Kto z powodu rozmowy pragnie dzieci???? Jak cię czytam to się zastanawiam czy ty masz uczucia?? Niektórzy sa tacy długodystansowi w miłości i może ten człowiek taki jest. Na to wyglada, jak dla mnie. Lubisz go choć trochę? To spraw by przejzał na oczy, bo szkoda człowieka. Tak szczerze to ja nie rozumiem twojego postępowania :-O

Gość ja też chcę rodzinę
Ło matko ... :-O "po latach dowiedziałam się o kilku zakochanych ... o których nie miałam pojęcia ... ot zwykli adoratorzy ... jeden nawet myślał, że jesteśmy razem ... " A co myslałaś, że cię adorują, bo chcą razem z tobą się do harcerstwa zapisać???

Gość organza ...
Wiem, że jest długodystansowcem ... Kiedyś bardzo kochał i znam tą historię ... Byle kogo też raczej nie wybiera... inaczej miałby na pęczki ... jest bardzo wykształconym, bywającym w świecie oraz przystojnym facetem ... Jest wyjątkowy .. wiem o tym ... Jednak nie jest czytelnym facetem .. i jakoś tak trudno go rozszyfrować ..

Gość ja też chcę rodzinę
"Jednak nie jest czytelnym facetem .. i jakoś tak trudno go rozszyfrować .. " To proste on też chce się z toba do harcerstwa zapisać, a z dzieckiem to już byłby mały zastęp zuchów :-P

Gość organza ...
A może tak jak autor, po prostu chciałby już dziecko? A fakt, że rzadko która kobieta mu się podoba, to dlaczego nie ja? dla mnie to nie takie oczywiste ... sama nie wiem ...

Gość ja też chcę rodzinę
cytaty z autora: "poprostu chce kochac i byc kochany " "mówiac krótko chce miec w koncu wlasną rodzine!!!" autor nie napisał, że chce dziecko z byle kim z pierwsza lepszą :-O on chce kochać Dlaczego myslisz, że twój nie chce kochać i że nie kocha??? I co to ma być to twoje: "po prostu chciałby juz dziecko", czy dziecko to samochód??? Jesteś dziwna jak dla mnie ... ide robic obiad pa! 🖐️

Gość organza ...
ja też chcę rodzinę - dziękuję za cierpliwość.. Może coś w tym jest? On ogólnie dziwnie reaguje .. bywał niemiły, jednak to on w końcu szukał kontaktu .. myślę, że ogólnie się bał ... Kiedy wyjeżdzałam, nie chciał się spotkać ... i nie chciał się pożegnać ...

Gość gość
Rada jahrZim du Monopałza ys nich frałn Ruznie Śie działo Jednych mezczyz rozumiem ?