Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet 32 lata

chce miec dziecko a nie mam z kim ...

Polecane posty

Gość organza ...
Eh... co teraz jest z facetami, że każdy chce dziecko? Wytłumacz ... Bo sama się zastanawiam, o co w tym chodzi ...

Gość moze tylko ...
moze chce dla kogo miec zyc??

Gość edyta z małymi tacykami
NIENORMALNY CHYBA JEST W TYM WIEKU DZIECKO!!!!

Gość jakie to romantyczne....

Gość organza ...
Może ... ale to przecież jednoczesne związanie z matką dziecka ... Jakoś tak nie po kolei ... Mnie już kilku mówiło o dziecku ... nie jestem pewna, czy mnie kochali/kochają ...

wiek 32 lata to jest wiek na przygotowanie sie do ukrzyżowania, a nie robienie dzidiusiów, twój czas minął, teraz od 32 lat zaczyna się przygotowania do zostania dziadkiem.

Gość smutassssssssssssssssssss
kobieta pragnaca miec dziecko-rozumiem,ale facet??

Gość drogocenna
no tak to jest ze jak sie chce to nie ma a jak sie nie chce to bach i juz jest. nienormalne to jest. ludzie sie miesiacami staraja i nic a tu mozna podczas chwilowego zapomnienia bez zabezpieczenia zajsc w ciaze. to niesprawiedliwe:(

Gość organza ...
No właśnie ... dziwne to .. dla mnie także ... ja tak średnio chce ...a faceci szaleją ... Dwóch marzy o córce ... jeden ogólnie dziecko by chciał, a kolejny chłopca ... :O 3 z tych facetów, ma kilka fakultetów ... w tym 2 doktoraty ..

nigdy tego nie zrozumiem... mam kleżanki, które są singielkami i chca mieć dziecko, nie chcą faceta, jedynie dziecko... tragedia jakaś, nie rozumiem tego I jednej sie nawet udało - jest szczęśiwie zapłodniona - ni ewiem czy ojciec dziecka o tym wie, nie sądze, ona raczej nie chce mu powiedziec, a juz na pewno nie zalezy jej na kontakcie itd (na alimentach tez ;) - tu tłumacze tym,ktorzy mysla ze kogos naciągneła).

szukam a licznik bije,poprostu chce kochac i byc kochany a zycie w pojedynke juz dawno straciło dla mnie sens...człowiek czuje ze zyje jesli ma obowiazki,zyje dla kogos...dla żony,dzieci............

Gość facet to ty nie chcesz
partnerki tylko kobietę, ktora zostanie matką twojego dziecka?:O

Gość ja chcę faceta ale nie dziecko
przynajmniej na razie nie.

Gość szukaj na kafe
pełno tu topików desperatek, które chcą bobo a nie maja z kim.krzyż na drogę.:classic_cool:

aż taki czujesz instynkt ojcowski...? czy raczej czujesz że jesteś w pewnym wieku, znajomi, rodzina wokół juz dawno załozyła rodziny i stąd to wynika?? :) wytłumacz mi to :D Ja bym chyba nie czuła ż e chce mieć dziecko jakbym była sama... bardziej odczuwałabym potrzebe bycia z kimś, a o dizecku wcale nie myślała... Ale kazdy ma inaczej ;)

Gość organza ...
Ale kobietę przez dziecko? Ciekawa jestem, jak to sobie kombinujecie?

Gość przeciez jeszcze jestes mlody
i na pewno zdazysz zalozyc rodzine

Gość organza ...
Mnie akurat też to ciekawi, bo znam to z drugiej strony i ciekawa jestem jak to działa ...

Gość ja tak samo jak brunetka
teraz jestem sama i nawet nie myślę o dziecku, przeraz mnie wizja ze mogłabym je teraz mieć. ale nie wykluczam, że kiedyś gdy uda mi się stworzyc szczęścliwy związek to bym chciała je miec. dla mnei podstawą jest udany związek, reszta to tylko dodatki.;)

to napewno jest potrzeba,instynkt ojcowski,nie interesuje mnie to ze inni w moim wieku maja juz kilkunastoletnie dzieci...poprostu przyszedł czas w którym pojawiło sie pragnienie załozenia rodziny