Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 humilation

najlepsza Waszym zdaniem apteka internetowa?

Polecane posty

Go艣膰 Zofia

A ja od ponad dw贸ch lat korzystam z us艂ug聽apteki internetowej www.i-apteka.pl 馃槉馃憣

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 arek
Dnia 23.05.2019 o 14:08, Go艣膰 bugotkaa napisa艂:

Warto kupowa膰 na sanity.pl. Maj膮 atestowane nowoczesne produkty, ja jestem bardzo zadowolona z termometru IR. Mierzy od r臋ki, precyzyjnie i w zasadzie wszystko a nie tylko temperatur臋 cia艂a.

Tez polecam Sanity

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nina

Ja regularnie robi臋 zakupy w aptece internetowej doz, maj膮 najszybsza dostaw臋 i najfajniej zapakowane paczki. Cenowo por贸wnywalnie, ale cz臋sto mo偶na trafi膰 na promocj臋. Jestem bardzo zadowolona,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaa

Dla tych, co szukaj膮 sprz臋t贸w medycznych polecam zobaczy膰, co jest w sprzeda偶y na sanity.Pl. Bardzo dobrze przygotowany sklep, kt贸ry ma do zaoferowania sporo 艣wietnych urz膮dze艅, wi臋c my艣l臋, 偶e co艣 interesuj膮cego b臋dzie mo偶na u nich wybra膰. Polska firma, wi臋c, o jako艣膰 nie trzeba mie膰 obaw.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malgorzataa

Je艣li chodzi o sprawdzon膮 i niedrog膮 aptek臋 internetow膮 to ja doradzi膰 mog臋 www.aptekamirowska.pl/ Bardzo jestem zadowolona z fajnego wyboru u nich i dobrych cen, podoba mi si臋 te偶 to, 偶e migiem realizuj膮 zam贸wienia. Warto sobie ich zapami臋ta膰.

Udost臋pnij ten post

Cz臋sto robi臋 zakupy w DOZ aptece, bo jest niedroga a zazwyczaj dostaj臋 wszystko co potrzebuje kupi膰.. Teraz nawet moja mama dosta艂a rabat 20%, bo jest akcja wsparcia dla senior贸w i taki rabat na leki dostaj膮聽osoby 60+ kt贸re robi膮 zakupy mi臋dzy 8 a 12.聽

Udost臋pnij ten post

S艂ysza艂am o tej promocji, a powiedz mi czy jakbym ja chcia艂a wykupi膰 leki dla dziadka to te偶 promocja obowi膮zuje?聽

Udost臋pnij ten post

Nie wykupowa艂am dla kogo艣, ale je艣li to leki na recept臋 to my艣l臋, 偶e tak. To jest na osoby w wieku 60+ a zgodnie z recept膮 jest opkre艣lone dla kogo i chyba w jakim wieku.聽

Udost臋pnij ten post

Tak, ja wykupi艂am dla babci leki z recepty i rabat przys艂ugiwa艂.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gretta_

Te偶 pochwal臋 aptek臋 DOZ.

Udost臋pnij ten post

Teraz jak w DOZ jest promocja, moi dziadkowie te偶 si臋 przekonali i tam kupuj膮, leki s膮 drogie, potrzebuj膮 ich sporo, wi臋c taka zni偶ka na du偶y plus.聽

Udost臋pnij ten post

Moje niedawne odkrycie to aptelia, maj膮 naprawd臋 艣wietne ceny. Czas dostawy max 5 dni, wi臋c ca艂kiem nie藕le

Udost臋pnij ten post

Te偶 zam贸wi艂am ostatnio swoje suplementy w tej aptece. Sprawdza艂am ceny i w艂a艣nie Aptelia wypad艂a korzystanie. Paczka by艂a po dw贸ch dniach 馃槈

Udost臋pnij ten post

W doz jak zamawia艂am jednego dnia rano to przychodzi艂o mi kolejnego dnia. Ale te偶 dostawy maj膮 tanie bo p艂aci艂am jako艣 5z艂. Na pewno warto te偶 osobom starszym powiedzie膰 o tej promocji dla senior贸w. To bardzo du偶o 20% taniej.聽

Udost臋pnij ten post

Tak, ta promocja w DOZie jest super, dla babci teraz ca艂y czasu wykupujemy z rabatem.聽

Udost臋pnij ten post

Co to za promocja dla senior贸w? O co chodzi i jak z niej skorzysta膰?

Udost臋pnij ten post

12 godzin temu, Dorka123 napisa艂:

Co to za promocja dla senior贸w? O co chodzi i jak z niej skorzysta膰?

Jak osoby powy偶ej 60 roku 偶ycia robi膮 zakupy mi臋dzy 8 a 12 to jest rabat na leki -20 % 馃檪

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰