Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilitka

nieszczęście

Polecane posty

Gość evdsv fd vdf bdfbg
Niestety bywa. A ile ludzi ginie codziennie? Takie życie.

Gość sxhb
No tak,nieszczescie,ale załoba ktora ma trwac az 3 dni to przesada.Powinna trwac max 1 dzien

Gość sxhb
No ale jak załowac człowieka ktory przed kamerami mowi,ze rodzina straciła wszystko(na pewno duzo tego w takim bloku socjalnyn nie miała)zamiast cieszyc sie,ze wszyscy przezyzli.Cos mi sie wydaje,ze ci co przezyli i nikt im nie zginał to beda bardzo pazerni na kase i inne rzeczy.

Gość sxhb
szokująca wypowiedź-a czy to wazne czy wswieta rto sie stało:-(swita to taki sam dzien jak i inny.CZy nieszczescie mniej by bolało gdyby ta tragedia wydarzyła sie w normlany dzien tygodnia...

Nie mozna mowic ze beda pazerni na kase, to ze fizycznie im sie nic nie stalo nie oznacza ze nei ucierpieli. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie obciazenie psychiczne teraz beda przezywac Ci ludzie...

Gość sxhb
prowokator III -w moim miescie spłoneły kiedys dwa domy(w pewnym odstepie czasu)pewnych niezbyt majętnych ludzi.Na szczescie wszyscy przezyli,ale po dzis dzien dzieciaki z tych rodzin wrecz sie ciesza,ze pozar mieli,bo teraz maja wszystko czego nigdy nie mieli i gdyby nie ten pozar to by w takich fajnych warunkach by nie mieszkali.

pewnie dzis na drodze tyle samo osob zginie ale ich nikt nie bedzie zalowal:/ jak zbiorowo gina to zaloba.. jakby to cos mialo dac.

Gość błahahahahahahahaha
Ale Wy jesteście nieczuli:O Jakby to Wasza rodzina spłoneła to pewnie skitralibyście się z żalu a tak nawet obcym ludziom współczuć nie potraficie!

Gość sxhb
błahahahahahahahaha-wspołczuje,ale wybacz wspołodczuwac nie bede ,bo nie umiem i nie mam zamiaru martwic sie kims kogo nie znam.Mnie to nie dotyczy.Wspołczuc mozna,ale nie musze biadolic.

Gość ale nudyy
sxhb--- zazdrościsz im tego, że otrzymali pomoc?

Gość błahahahahahahahaha
Ależ mi nie chodzi o biadolenie tylko zamknięcie twarzy i nie plumkanie o tym jaką poszkodowani na tym kasę zbiją:O Tylko tyle i nic więcej. Jakiś szacunek chyba im się należy.

Gość sxhb
ale nudyy-a czy ja pisałam,z ezazdroszcze,Ja tylko napisałam,z eczesto zdarza sie ,ze poszkodowani sa bardzo pazerni i nie doceniaja tego cdzego nie stracili.Dzisiejsza wypowiedz Pana ktopry uratował siebie i swoja rodzine zmroziła mnei dogłebnie.,Jak mozna w takich chwilach mowic o straconym dobytku,a nie wspomniec nawet o tym,ze całe szczescie,ze wszyscy z tej rodziny ocaleli.Juz widac po wypowiedzi,ze Ten Pan bedzie bardzo wymagający.

Gość ale nudyy
sxhb--- Dziwne wnioski wyciągasz z cudzych wypowiedzi. Do głowy by mi nie przyszło żeby osądzać kogoś o pazerność dlatego że powiedział iż wszystko stracił.

Gość jola rótowicz
fajne komentarze są na stronce z linku :P A jest gdzieś w necie filmik z tego pożaru?