Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnę kochać

Aniołka poszukuję, którego bardzo pokocham

Polecane posty

Gość Pragnę kochać

Witam, mam 24 lata i całym sercem pragnę zakochać się. Jeśli jest tu kobieta, ktora pragnie tego samego zapraszam do zapoznania się. Jestem z mazur - Ty mozesz być skądkolwiek. Pozdrawiam.

Gość Pragnę kochać
Więc może damy sobie szansę?-:)

Gość Pragnę kochać
OK, na razie nie ma zainteresowanej kobiety. Od czasu do czasu wejdę tu, by przejżeć teamt, a nóż...jakaś urocza niewiasta się zjawi. Pozdrawiam serdecznie

Gość aaaniolek smutnyyyyyyyyyyyyyy
ja tez chce zeby mnie ktos kochal

a ja tak obserwuje świat dookoła siebie i wydaje mi się, że znalezienie prawdziwej miłości i tego jedynego Mężczyzny graniczy z cudem i zdarza sie raz na milion Mam 24 lata, no juz prawie 25 i ciągle trafiam na takich co jakoś żyć beze mnie mogą bez problemu, właściwie nikomu nie jestem do niczego potrzebna... sorry za te marudzenia, ale jakoś nastrój mam taki :O

Gość aaaniolek smutnyyyyyyyyyyyyyy
wlasnie jakis strasznie wymagajacy heheh

Hehe... niezły jesteś :) A co ta zainterosowan ma napisać żebyś sie zainteresował ? :) "Bierz mnie całą" ?? czy jak ;)

Gość Pragnę kochać
Po prostu sam jestem konkretny i szukam konkretnej kobiety, z ikrą, liczyłem, że któraś napisze - "Hej, jestem Ola z Opola czy Ewa z Barczewa, mam lat tyle i tyle, bliższymi informacjami wymienimy się na gg". A tu jak widzę same niezdecydowane lodzie na kacu świątecznym chyba.

Ja jestem z tych kobiet dla których liczy się wnętrze człowieka nie wygląd,ale tylko zaglądam każdy pisze o fotkach.

Gość Pragnę kochać
Skoro na podstawie foty wybierasz sobie facetów to powodzenia. Z foty na pewno wywnioskujesz czy ma coś w głowie. Chyba, że szukasz ozdoby dla siebie to rozumiem, ale wówczas polecam sympatię i inne tego typu serwisy. Uważam, że nic mi nie brakuje, ale nie bedę wystawiał się na publiczną ocenę, bo to conajmniej niezdrowe, a pewnośi tez nie mam, czy po drugiej stronie nie siedzi 50letni, łysy, w okularach zbok.

Gość Pragnę kochać
Nie, nie..., nikogo nie spalam. Po prostu cholernie przytłacza mnie samotność, ja z natury jestem bardzo uczuciowy, wrazliwy, kochliwy i szalenie romantyczny, co nie każdej kobiecie odpowiada, ale oczywiście, kiedy trzeba potrafię zachować męskość, ale według mnie kobieta chce być kochana, chce mieć świadomośc tego, ze facet ją kocha, a nie twardej ręki. No ja ma taką osobowość, że na kobietę nie potrafię nawet głosu podnieść, po prostu zaglasakałbym ją niezależnie od sytuacji, bo jak kocham to na maxa i nikt mi nie powie, że jest coś piękniejszego od miłości. Wiem, że to co najpiekniejsze jeszcze przede mną. Ale będąc w zwiazku z kobietą moje życie zupełnie inaczej wygląda, to co robię - robię z myślą o kobiecie i dla niej, kobieta do wszystkiego mnie motywuje i świata poza nią nie będę widział.

Gość Pragnę kochać
A dziękuję Ci za miłe słowo. Znajomi również dziwią mi się, że jestem sam - nie palę, nie piję, nie mam żadnych nałogów, ba! nawet nie bluźnię, jestem uczciwy, pochodzę z dobrego domu, mam kochających rodziców. Hmmm...to brzmi jak reklama:) qrcze no! Ludzie! Pragnę zakochać się!!! Gdzie ten mój aniołek?!

Gość no to tylko ja
rany jak zazdroszcze Twojej przyszlej kobiecie. Powodzenia :)