Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przedstawie moją sytłacje

Zakochany a ja już nic nie wiem

Polecane posty

Gość moze przedstawie moją sytłacje

załużmy że są sobei trzy osoby! ja czyli 'J' Starszy chłopak- 'S' Chłopak w moim wieku- 'MW' no i jest tak!! poprzedni moji faceci byli o 2,3 lata starsi! przyzwyczaiłam sie ze chłopak z którym jestem jest starszy! i nie moge sobie wyobrazić ze mogła bym być z chłopakiem w moim wieku lub co gorsze młodszym ode mnie! Zakochałam się w S. S kiedyś też mówił mi ze mnie kocha ale jakoś to ugasło i przestaliśmy ze sobą agdać a ja dalej go kocham, ale już eni tak bardzo! za to : MW zakochał się we mnie!! pisze do meni na gg z 20 razy dziennie ze jestem jego cąłym życiem, że mnie kocha, ze nei wie co bezemnie zorbi, nigdy mnie nie obraża, widac że mu zalezy, po prostu kocha mnie!Ale ja go nie!:( nie ejst to tak że jest brzydki, nie jest brzydki! Ale według mnie chłopak powinien być wyższy, większy od dziewczyny! taki własnie jest S a zato MW jest mneijszy, niższy niż ja! nigdy nei agdałam z nim na zywo! ponieważ jego wada jest duża nieśmiałość! chodze z nim do sql codziennie go widze tak jak i S! ale jak sie an niego spojże choćby oprzelotnei to on sie robi cały czarwony! nie należy od do najgrzecznijszych osób w szkole! bardzije taki chuligam zato S jest grzeczny! mi to obojętne czy jest gzreczny,czy pakli czy co tam! po prostu jestem zakochana w S i ciągle o nim myśle! szkoda mi MW poneiważ sie mnei pytał już wiele razy czy jest szansa na to ze keidyś z nim bede! a ja nie potrafie odpowiedzieć bo nie znam go dobrze! nigdy z nim nie gadałam! a pozatym jest w moim wieku! ja jestem pojebana Wiem!! ;/ co ja mam zrobic??

Gość liliann
dziewczynko, ile Ty masz lat? :o

Gość moze przedstawie moją sytłac
17