Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RedFox

jak zapomnieć o byłym chłopaku?

Polecane posty

tak jak w temacie jak zapomnieć o byłym chłopaku, o którym pomimo tego, że na to nie zasługuje nadal się myśli... piszcie...

Gość czillaut
najlepiej by było usunąć wszystkie pamiątki i zerwać z nim kontakt.. ale jak sama tak nie potrafiłam zrobić.. jeśli jesteś na tyle silna to jest to najlepsze wyjście..

O.K tyle, że ja już usunęłam wszystkie pamiątki, nr z listy gg, nie widujemy sie, nie mamy kontaktu a ja wciąż o nim myśle. wiem ,że on już o mnie zapomniał i dlatego chcę coś z tym zrobić :(

przebywaj dużo z ludźmi poflirtuj z innymi facetami, tymi którzy ci się spodobają:) idź an impreze, zajmij sie tym co lubisz jak jesteś sama i nie ma koleżanek - jestem w podobnej sytuacji co Ty;) - i to co wyżej napisałem zazwyczaj działa aby nie myśleć (zazwyczaj bo nei zawsze) - musisz poprostu coś robić aby nei myśleć ... widac Ze Ci na nim bardzo zależało...

Gość Kot z wibratorem
zapomnij o nim i tyle, umow sie z Vampirkiem

koteczku nie potzrebuje swatek;) ( nie lubię kotów) jak zapomiec o byłym chłopaku - tak samo jak o byłej dziewczynie;)

Gość Wikk.Aa
Jejj Ja mam ten sam problem ; /// usunelam wszystko mimo to i tak o nim mysle kiedy przejzezdzam kolo jego miejscowosci mysle o nim kiedy sa swiet skladam mu zyczenia ... nie radze sobie z tym sama ... nie jestem caly czas w groonie przyjaciol ... Jejku Pomozcie.mam juz tego dosc... On pisze ze ma dziewczyne a ja nie mam chlopaka mimo to pisze ze mam. on chwilai sie ze ma dziewczyna zaraz po naszym roztaniu a ja klamie ze nie chcialam miec chlopaka... Co mam zrobic?