Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaciaraba

Jakie pretensje mają waszw teściowe do was?????

Polecane posty

Gość kaciaraba

Jestem ciekawa bo moją jest na razie słodka ale coś czuję ze to cisza przed burzą bo jeszcze nie jesteśmy po ślubie.Jak jest u was?????

Gość kaciaraba
Moja teściowa już szykuje nam ślub i planuje dzieci.Masakra.ostatnio zapytała czy w końcu się pobierzemy bo nie wie czy ma brać kredyt na meble czy na wesele

Gość ze glodze dzieckoze za dlugo
z nim na spacery chodze,ze spi na polu w wozku ,ze nie daje mu slodyczy i cukru(dziecko ma 14 miesiecy!!!!)duuuuuuuzo by wymieniac

Gość jeszcze tesciowa nie jest
a juz sie we wszystko wpier* mowi nam co mamy zjesc na obiad...co mamy robic...nawet potrafi zadzwonic i powiedziec Tylko sie zabezpieczajcie.... ogolnie wkur* mnie bardzo bo moja mama jest jej przeciwienstwem poproszona o rade jej udzieli ale nigdy nie mowi co kto ma robic i sie nie wtraca dlatego mi tak trudno ta kobiete zniesc...

Gość kaciaraba
pękam ze śmiechu kiedy moją teściowa nazywa synową taka lampucerę która przychodzi do mojego szwagra,tak się głośno grzmocą że nie możemy spokojnie kawy wypić w niedzielny poranek.

Gość ble blelblele
ot.....tesciowe.............predzej czy pozniej okazuja sie wredne!

Gość ble blelblele
kaciaraba!!!!!!!hahahahahahaahahahah:)))))))))))))))spoko

Gość kaciaraba
wcale nie spoko, ta kobieta tak bardzo pragnie wyswatać swoich synów,że pierwszą lepszą dziewuchę w domu nazywa synową:) A dodam ze mój szwagier to taki dyskotekowy chłopak i co weekend z inna wraca do domu

Gość czegoś tu nie kumam
Lasiodora Parahybana piszesz że w domu teści anie możesz spać z chłopakiem? Jesli to jest Twój chłopak, to jego ojciem nei jest Twoim teściem tylko obcym człowiekiem, więc nei powinnaś się tu wypowiadać Pytanie dotyczy TEŚCIÓW

Gość kaciaraba
ja też nie jestem po ślubie ale rodziców mojego faceta nazywam teściami

Gość moja jeszcze
moja jeszcze mówi ze za chudo gotuje dla mojego męża.Chudo czyli za mało tłuszczu w potrawach.źle ze zupy na kościach ni e gotuje i takie tam

To ja tez bez slubu ale to nie zmienia stanu rzeczy bo slubu nie bedzie:P a tescowie nie maja o nic pretensji.Do niczego sie nie wtracaja,pelna dyplomacja Od poczatku sobie nie pozwolilam:P Poprzednia tesciowa mnie tego nauczyla:PTamta byla wszedzie:(

Gość kaciaraba
moja niby na razie spoko,ale już wiedzę symptomy że nie będzie kolorowo

kaciaraba nie daj sie:p moja poprzednia tesciowa byla toksyczna:( Utrula mi zycie.Szczescie,ze dlugo to nie trwalo Ta czasem grzecznie sie o cos zapyta.Ja grzecznie odpowiem.Nie komentuje,nie poucza,nie wtraca sie i nie plotkuje po rodzinie:P

Gość kaciaraba
mogę zapytać o coś? Jesteś rozwiedziona?

Gość Anq
Moja była słodka 3 lata....kolejne 5 unikam jej jak ognia.

Gość kaciaraba
Pisałaś ze poprzednia teściowa była toksyczna o tak jakoś pomyślałam;p

Gość moja jeszcze
zapomniałam dodać-moja szuka księżniczki dla swojego synusia,bo ja za mało wyedukowana,figura nie ta ,no i blondynka jestem,a blondynki inteligencja nie grzeszą 9tak kiedyś wspomniała niby żartem

Gość Anq
Moja była miód-malina...wychwalałam ja w niebiosa. wspolne obiady, wycieczki itp...a potem sie okazało, że suczija fałszywa jest i jednak taka super nie jestem dla synka według niej.

Raz moj tesc brzydko sie zachowal.Powiedzialam swojemu.Wsiadl natychmiast w auto i pojechal.Nie wiem co powiedzial ale tesc zadzwonil i przeprosil:P

Gość kaciaraba
moja czasami daje mi swoje ciuchy panieńskie bo przecież "moda powraca" ;P i mogą się kiedyś przydać

Anq ale ja wlasnie takie integracji nie lubie.Dyplomatycznie-czasem grill,czasem obiad w swieta w tym roku niepojechalismy a daleko nie mamy.Spytali sie czy sie obrazilismy na nich a moj,ze nie ale mamy juz swoja rodzine i swieta chcemy spedzic u siebie:)

Gość kaciaraba
Brzydula 30 -masz super faceta, większość to za mamusią obstaje

ale wywalczylam swoje:P pierwsze,drugie,trzecie cale swieta u tesciow:O Wypowiedzialam sie na ten temat:) Ja ich lubie i szanuje ale mam wlasny dom i rodzine;)