Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaciaraba

Jakie pretensje mają waszw teściowe do was?????

Polecane posty

Gość facet otwiera drzwi a za nimi
tesciowa -oooo mamusia ! A mamusia na długo?! -no na jak długo dzieci zechcecie ! -OOO to nawet sie mamusia herbaty nie napije ....

Gość alefinał
moja tez opierdziela za wszystko mojego męża ,nawet jak wina jest po mojej stronie.Ale ogólnie nie wtrąca się za bardzo

Gość KALNKA321
MOJA NA POCZĄTKU MIŁA,POTEM A TO ŻE SYNKA W DOMU NIEMA A MUSI TO ZROBIĆ TAMTO SRAMTO!A JAK WPROWADZIŁ SIE DO MNIE TO WOGÓLE OBRAZA MAJESTATU,POTEM NALEPSZE,ALE SZKODA PISAĆ NIEJEDNE ŁZY PRZEZ NIĄ WYLAŁAM,DODAM ŻE DRUGA SYNOWA NAJPIERW JĄ OBGADAŁA A TERAZ TAK WAZELINUJE ŻE MASAKRA AŻ MI SIE ŻYGAĆ CHCE(FAŁSZYWE NADAJĄ SIE DO SIEBIE BO TEŚCOWA TAK JA SMAROWAŁA)TTERAZ POJADE RAZ W MIESIĄCU TO I TAK DLA MNIE ZA DUZO!!!!!!!!!!!JESTEŚMY PO ŚLUBIE A JA JEJ NIEMÓWIE MAMO.NIEPOTRAFIE-POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNY I TRZYMAJCIE SIE MOJA RADA RÓBCIEDOBRĄ MINE DO ZŁEJ GRY!!!!!!!!!!

Gość ojej........
hihi...mieszkam z chłopakiem ale jeszcze nie jesteśmy po ślubie i nie mamy dzieci...moja przyszła teściowa uważa ze obowiązkiem kobiety jest zajmowanie sie porządkami domowymi a mężxczyzna powinien zarabiać,powtarza ze jak będziemy mieli dzieci to powinnam zrezygnować z kariery tym bardziej ze pochłania mi ona dużo czasu...dodam ze raczej byłoby to niemożliwe bo zarabiam więcej niż chłopak...a kredyt na mieszkanie sam sie nie spłaci... ona uważa ze karierą zawodową powinien zajmować sie mężczyzna...:(

Gość ojej........
cały czas się wypytuje kiedy dzieci...w kołko... mówi ze czas się wreszcie ustatkowac...ale jak przeciesz my jestesmy ustatkowani i nie planujemy w najbliższym czasie powiększenia rodziny... ale co tu takiej tłumaczyć jak to ona zawsze ma racje... dobrze że teść jest oazą spokoju i zawsze można się z nim dogadać

Gość eeetaaammmm
moją wkurza,ze jestem blondynką,nie tak jak ona brunetką,podobno blondynki są brzydkie:P,pyta wiecznie syna dlaczego się ze mną ozenił.

Gość pzezyłam to
tesciowa twoj wróg!!!! strzez sie jak ognia i omijaj z daleka bo cie psychicznie wykonczy i nabawisz sie chorób wszelakich a malżenstwo w gruz obruci