Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meybeee

przełamać się? co sądzicie o seksie bez zobowiazań?

Polecane posty

Gość ytrse5ry564w
piotr,sex jest bardzo wazny w zwiazku,wiec chyba nie do konca jest ok,a wyrzuty sumienia wobec zony,jak zalezy ci na drugiej osobie ,to chyba masz jakieś uczucia wobec niej,przeciez zdradzasz swoja zone z która jest ci dobrze

Gość całka...
Ja jestem dobrą kochanką dla kochanka, bo jemu się chce chcieć, ale kiepską dla męża, bo jemu się nie chce chcieć... Ot i cała prawda.

kochanka wybiera sie zazwyczaj zupełnie innego niz ma sie partnera i ot cała tajemnica

Gość całka...
To dziwne co półko piszesz, mój gust się przez lata nie zmienił i kochanka wybrałam bardzo podobnego do męża...

Gość ytrse5ry564w
pólka jak jest ci dobrze w zwiazka pod kazdym wzgledem,to nie szukasz ,prawda jest taka szukaja ci co mało maja

Gość smells like 90
wymiana towaru.

Gość całka...
samotna jesteś, a gdzie ten z autobusu?

Gość Blondynka ,,,
ja do WESZLAM W TAKI UKLAD ja jestem w takim zwiazku ale w sumie to zaden zwiazek bo on mieszka odemnie jakies 600km i ciagnie sie to juz prawie 2 lata spotykamy sie kiedy tylko moze przyjechac i to bardzo zadko co pare miesiecy:(I stalo sie tak ze ja sie w nim zakochalam on nie wie o tym a moze sie domysla bo jestem inna dla niego niz na poczatku mowilam tylko o sexie a teraz jestem bardzo czula dla niego ...Jest naprawde przystojny ma 30 lat ja mam 25.Ja juz nie daje rady z tym i ciezko mi zakonczyc ta znajomosc;(nie polecam zadnej dziewczynie takiego zwiazku ale to juz tez zalezy jak sie uklada w takim ukladzie....pozdrawiam