Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meybeee

przełamać się? co sądzicie o seksie bez zobowiazań?

Polecane posty

Gość piotr_z_fantaz
No dobra, ale już przekraczając dopuszczalną prędkość możesz zginąć na własną prośbę... To był tylko pierwszy z brzegu przykład grożących nam niebezpieczeństw... Tak, wiem to ryzykowna gra, ale... Po prostu bardzo chcę.

Gość piotr_z_fantaz
Nie, nie lepiej... jest jeszcze zaspokojenie jakiejś potrzeby zdobywania... Może to choroba wieku...? ;-)

Gość piotr_z_fantaz
Naprawdę nie rozumiesz, czy mnie prowokujesz?

hahah nie poprostu .lubie rozmawiac i lubie wiedziec co ludzie mysla o pewnych rzeczach..fascynuje mnie to ze kazdy jest inny.. staram sie też zrozumiec co kieruje nami przy pewnych wyborach.. ja osobiscie ni mogłabym byc z kims kto jest ze mna bo mnie kocha a idzie na ekstremalny seks do kogos innego..

Gość piotr_z_fantaz
Mogłabyś... gdybyś o tym nie wiedziała... Myślisz, że wiesz wszystko? :-)

nie nie wiem wszystkiego.ale jesli rozmawiałes o tym co cie kręci w seksie z żona a ona nie chce tego i jesli jest madra kobieta to mysle ze sie domysli..ze gdzies dajesz upust swoim fantazjom

Gość piotr_z_fantaz
Podobno kobiety tak bardzo nie chcą przyjąć do wiadomości, że się je zdradza, że nawet jak złapią męża "za rękę" to należy powiedzieć "nie moja" i one uwierzą... Cóż, widać moja nie jest mądrą kobietą, inaczej nie odtrącałaby moich propozycji... :-(

nie nie ,to nie jest tak,.poprotu ja ta nie kręci co nie oznacza ze nie jest madra..nie przesadzaj... a nusisz to robic?moze spobujcie urozmaicic jeszcze jakos swój seks w cos co i jej odpowada??

Gość piotr_z_fantaz
Nie chcę się rozpisywać, powiem tylko, że moja żona ma naprawdę sporo zalet, ale żadna nie dotyczy łóżka... Powiesz, że ja nie umiem jej... itd. Można tak do rana... ale pora spać... Dobranoc.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppp
uppp

z kochanką mozna spróbowac wielu rzeczy o które wstydzisz sie poprosic partnera, kochanek jest po to zeby cie zaspokoic a nie po to zeby sie zakochac

Wcale nie tak łatwo znaleźć rozsądną kobietę - kandydatkę na kochankę...

Właśnie ja też, dlatego nie mogę znaleźć... Jesteś tu, więc też nie znalazłaś?

poza tym ja juz znalazłam swojego idealnego kochanka, jest na zawołanie, niepyta, nie sadzi i jest dobry w łóżku

nie, w autobusie jak widac kazde miejsce jest dobre. trzeba umiec szukac i wiedziec czego sie chce

Gość całka...
Ja od pięciu lat mam kochanka i bardzo sobie chwalę. Nie mam żadnych wyrzutów sumienia. Raz w miesiącu kocham się z mężem i jest kiepsko, jemu więcej nie potrzeba, a mniej więcej raz w tygodniu z kochankiem i jest bosko. Polecam. ;-)

Gość Renia 76
Kilka razy mialam skoki wbok ale za kazdym razem konczylo sie to tym , ze facet chcial wchodzic w moje zycie i chcial mnie kontrolowac a chyba na tym to nie ma polegac !? Osobiscie lubie trojkacik i to w roznym ukladzie , cos dla mnie i dla meza !?

Gość całka...
Chciałam jeszcze odnieść się do zawartego w tytule postu zwrotu "sex bez zobowiązań". Uważam, że umawiając się z kimś na baaardzo intymne spotkanie mamy wobec niego pewne zobowiązania. Np. przestrzegania higieny, zdrowia, dyskrecji...

Gość Renia 76
Ja zawsze pytam sie o poprzednie zwiazki i o stosowana antykoncepcje , upodobania itp !

Gość całka...
Nigdy Cię nie oszukali np. w kwestii upodobań?