Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 mała czarna... - 152 cm.... 58kg.... 48kg.... 23 (rocznikowo) jestem najstarsza?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Nick............. wzrost..... waga obecna ....cel .......wiek Wytrwała ........169 .........72 ................62....... 18 Madeline18.......170..........72................60...... ...18 Anielica...........165..........65................55..........23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Nick............. wzrost..... waga obecna ....cel .......wiek Wytrwała ........169 .........72 ................62....... 18 Madeline18.......170..........72................60...... ...18 mała czarna... 152 cm.......58kg.... ........48kg....... 23 Anielica...........165..........65................55.... ......23 Tak miało być :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 przepraszam , nie załapalam ;) brak jedzenia mi zaszkodzil ;) dzieki Anielico za poprawke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Wrocilam ze spacerku i czuje sie super:) zrobilam sobie wlasnie herbatki zielonej zeby zapchac troszke zoladek Dajcie jakis fajny pomysl na zdrowy, malokaloryczny i dobry obiad Nick............. wzrost..... waga obecna ....cel .......wiek Wytrwała ........169 .........72 ................62....... 18 Madeline18.......170..........72................60...... ...18 mała czarna... 152 cm.......58kg.... ........48kg....... 23 Anielica...........165..........65................55.... ......23 I wanna be.......170..........57................50...........20 perfect............................................................. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 malokaloryczny i zdrowy - ryba w ziolach z naczynka zaroodornego i brokułki - mniam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 100brzuszkow prostych i 40 skosnych za mna:) i zrobilam sobie 3x10cwiczen na nogi bo za mna dzisiaj juz 7km spacerku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 SEX!! to najlepsze cwiczenie, musze poszperac i znalezc gdzies ile traci sie kalorii przy orgazmie :D to co chudniemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 To dopiero jutro:) a jak go nie ma to trzeba jakimis innymi cwiczeniami zastapic:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 ja moze dzis pocwicze ;)))))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Nie mow mi bo ja sie z moim nie widzialam dzisiaj i mi smutno:( mam ochote na cos slodkiego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 A za mna na dobry początek 5 okrazen boiska... jeny ale sie zmachalam... To moj pierszy taki wysilek od 3 lat :D Ale i tak jest dobrze... myslalam, ze przebiegne tylko jeden raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Anielica gratuluje:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Uff dzięki :) Te pochwały motywują hi hi :) Ide spać.. ale jestem padnięta... jutro pewnie będę miała mega wielkie zakwasy :D Ale... nie ma nic za darmo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 Boże jak ja nienawidze biegac!! 5 okrazen Anielico padam Ci do stop!! ehhh... I wonna be perfect ! powiem Ci ze za dobrych starych czasow takie dni kiedy sie nie spotykalismy z moim Żarłaczem poswięcałam na " domowe spa i relaks" :D zasze nastepnego dnia mowil mi " ale jak sie stesknilem jak Ty pieknie wygladasz" :D działało... piekne czasy ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 Ja ze mam jutro ostatni dzien wolnego postanowilam ze rano zrobie sobie mala odnowe a pozniej do mojego kochanego pojade:) Moze wczesniej jeszcze na solarium wstapie bo strasznie blada jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 o ja tez jestem blada, wrecz biała a przy ciemnych włosach i oprawie oczy to wygladam gotycko :D ale szyko sie opalam wiec poczekam... powystawiam facjatke do słonka, baaardzo sie za nim stesknilam. ale normlanie mineralkie spijam... jak smok Wisłe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 14, 2009 ja zielona herbate ale 15minut temu skubnelam 2 kawalki cieniutkie sera:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 14, 2009 ej mam mega ZMARSZCZKE na szyji!! jest straszna nawet palcami ja czuje!! nie bylo jej niedawno!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blekitnooka 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Powodzenia dziewczyny w kolejnym dniu dietowania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga D. 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Cześć Kobiety:) A ja od dzisiaj biorę chrom i aplefit, byłam u mojej pani doktor i chciałam, żeby przepisała mi jakieś środki odchudzające, które są na receptę (myślałam, że na receptę są silniejsze i lepiej działają), ale stwierdziła, że to zły pomysł i mimo wszystko ryzykowny dla zdrowia:/ chrom mam brać nie dłużej niż miesiąc i potem zrobić przerwę, a to drugie jest neutralne dla zdrowia(chyba, ze ktoś ma problemy z tarczycą) Ech... no zobaczymy czy zadziała, mówiła, że sama to bierze i rzeczywiście wyglądała szczuplej (bo to taka trochę okrąglejsza pani była;) ) a do tego dieta i ćwiczenia. Trzymajcie kciuki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aga D. 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Nick............................ wzrost..... waga obecna ....cel .........wiek Wytrwała .....................169 ............72 ...............62........... 18 Madeline18.....................170............72...............60......... ...18 mała czarna................. 152 cm........58kg.... ........48kg.......... 23 Anielica.........................165...........65................55.... .........23 I wanna be perfect..... .....170............57................50.............20 Aga D. ..........................167............81................65.............23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 ja juz po sniadaniu na ktore zjadlam sobie pelnoziarnista bulka z pomidorem a teraz popijam zielona herbate:) A Wy jak kobietki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Ja właśnie jem śniadanko: dwie kromeczki z pomidorkiem :) O dziwo dziś czuje się jak nowo narodzona :D Myslalam, ze bede umierac po wczorajszym a tu suprice.. to chyba jednak nie jest ze mna az tak zle :D Ja tez taki bladzioo... z utesknieniem czekam na sloneczko, zeby buzie wystawic... reszta narazie nie bede ryzykowac, zeby nikt nie zobaczyl i nie mial w nocy koszmarow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 15, 2009 hej, ja własnie pochłaniam sniadanko, płatki z jogurtem. ej wiecie co mi sie sniło? ze zrobilam sobie kanapke z poledwica i pomidorkiem i nie mogłam jej wogole zjesc,w ziełam moze z dwa gryzy i nie mogłam, oddałam siostrze głodomorowi ;) to chyba dobry symptom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kachna_Grubachna 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Można do Was dołączyć ? :) Dopisuję się :) Nick............................ wzrost..... waga obecna ....cel .........wiek Wytrwała .....................169 ............72 ...............62........... 18 Madeline18.....................170............72........ .......60......... ...18 mała czarna................. 152 cm........58kg.... ........48kg.......... 23 Anielica.........................165...........65....... .........55.... .........23 I wanna be perfect..... .....170............57................50.............20 Aga D. ..........................167............81................6 5.............23 Kachna_Grubachna.........162...........53................45.............25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 15, 2009 Kochana Grubachna, jak Ty chcesz wygladac? przepraszam ale moje siostra jest nizsza od Ciebie o 5 cm, wazy 50 i jest chuda... a tu jeszcze dodac 5 cm i odjac 5 kg. mysle ze nie masz po co sie odchudzac! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anielica z piekła rodem 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 mala czarna --> Fajny sen :D Kachna_Grubachna --> Z czego Ty chcesz schudnać? Jak dla mnie to masz idealna wage do wzrostu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
I wanna be perfect 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Ja juz po kawce:) mam strasznego lenia dzisiaj:P Witak kachna wsrod nas:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała czarna... Napisano Kwiecień 15, 2009 ja dopiero za godzinke cos przekasze, trzeba jesc mało ale co 3 h :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach