Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wytrwała

14.04.09 START !!! kto ze mna ? zapraszam

Polecane posty

Gość mała czarna...
mała czarna... - 152 cm.... 58kg.... 48kg.... 23 (rocznikowo) jestem najstarsza??

Nick............. wzrost..... waga obecna ....cel .......wiek Wytrwała ........169 .........72 ................62....... 18 Madeline18.......170..........72................60...... ...18 Anielica...........165..........65................55..........23

Nick............. wzrost..... waga obecna ....cel .......wiek Wytrwała ........169 .........72 ................62....... 18 Madeline18.......170..........72................60...... ...18 mała czarna... 152 cm.......58kg.... ........48kg....... 23 Anielica...........165..........65................55.... ......23 Tak miało być :)

Gość mała czarna...
przepraszam , nie załapalam ;) brak jedzenia mi zaszkodzil ;) dzieki Anielico za poprawke

Wrocilam ze spacerku i czuje sie super:) zrobilam sobie wlasnie herbatki zielonej zeby zapchac troszke zoladek Dajcie jakis fajny pomysl na zdrowy, malokaloryczny i dobry obiad Nick............. wzrost..... waga obecna ....cel .......wiek Wytrwała ........169 .........72 ................62....... 18 Madeline18.......170..........72................60...... ...18 mała czarna... 152 cm.......58kg.... ........48kg....... 23 Anielica...........165..........65................55.... ......23 I wanna be.......170..........57................50...........20 perfect.............................................................

Gość mała czarna...
malokaloryczny i zdrowy - ryba w ziolach z naczynka zaroodornego i brokułki - mniam!

Gość mała czarna...
SEX!! to najlepsze cwiczenie, musze poszperac i znalezc gdzies ile traci sie kalorii przy orgazmie :D to co chudniemy?

Gość mała czarna...
ja moze dzis pocwicze ;))))))))))

Gość mała czarna...
Boże jak ja nienawidze biegac!! 5 okrazen Anielico padam Ci do stop!! ehhh... I wonna be perfect ! powiem Ci ze za dobrych starych czasow takie dni kiedy sie nie spotykalismy z moim Żarłaczem poswięcałam na " domowe spa i relaks" :D zasze nastepnego dnia mowil mi " ale jak sie stesknilem jak Ty pieknie wygladasz" :D działało... piekne czasy ;p

Ja ze mam jutro ostatni dzien wolnego postanowilam ze rano zrobie sobie mala odnowe a pozniej do mojego kochanego pojade:) Moze wczesniej jeszcze na solarium wstapie bo strasznie blada jestem

Gość mała czarna...
o ja tez jestem blada, wrecz biała a przy ciemnych włosach i oprawie oczy to wygladam gotycko :D ale szyko sie opalam wiec poczekam... powystawiam facjatke do słonka, baaardzo sie za nim stesknilam. ale normlanie mineralkie spijam... jak smok Wisłe

Gość mała czarna...
ej mam mega ZMARSZCZKE na szyji!! jest straszna nawet palcami ja czuje!! nie bylo jej niedawno!!!!!!!!!

Cześć Kobiety:) A ja od dzisiaj biorę chrom i aplefit, byłam u mojej pani doktor i chciałam, żeby przepisała mi jakieś środki odchudzające, które są na receptę (myślałam, że na receptę są silniejsze i lepiej działają), ale stwierdziła, że to zły pomysł i mimo wszystko ryzykowny dla zdrowia:/ chrom mam brać nie dłużej niż miesiąc i potem zrobić przerwę, a to drugie jest neutralne dla zdrowia(chyba, ze ktoś ma problemy z tarczycą) Ech... no zobaczymy czy zadziała, mówiła, że sama to bierze i rzeczywiście wyglądała szczuplej (bo to taka trochę okrąglejsza pani była;) ) a do tego dieta i ćwiczenia. Trzymajcie kciuki!!

Nick............................ wzrost..... waga obecna ....cel .........wiek Wytrwała .....................169 ............72 ...............62........... 18 Madeline18.....................170............72...............60......... ...18 mała czarna................. 152 cm........58kg.... ........48kg.......... 23 Anielica.........................165...........65................55.... .........23 I wanna be perfect..... .....170............57................50.............20 Aga D. ..........................167............81................65.............23

Ja właśnie jem śniadanko: dwie kromeczki z pomidorkiem :) O dziwo dziś czuje się jak nowo narodzona :D Myslalam, ze bede umierac po wczorajszym a tu suprice.. to chyba jednak nie jest ze mna az tak zle :D Ja tez taki bladzioo... z utesknieniem czekam na sloneczko, zeby buzie wystawic... reszta narazie nie bede ryzykowac, zeby nikt nie zobaczyl i nie mial w nocy koszmarow :)

Gość mała czarna...
hej, ja własnie pochłaniam sniadanko, płatki z jogurtem. ej wiecie co mi sie sniło? ze zrobilam sobie kanapke z poledwica i pomidorkiem i nie mogłam jej wogole zjesc,w ziełam moze z dwa gryzy i nie mogłam, oddałam siostrze głodomorowi ;) to chyba dobry symptom

Można do Was dołączyć ? :) Dopisuję się :) Nick............................ wzrost..... waga obecna ....cel .........wiek Wytrwała .....................169 ............72 ...............62........... 18 Madeline18.....................170............72........ .......60......... ...18 mała czarna................. 152 cm........58kg.... ........48kg.......... 23 Anielica.........................165...........65....... .........55.... .........23 I wanna be perfect..... .....170............57................50.............20 Aga D. ..........................167............81................6 5.............23 Kachna_Grubachna.........162...........53................45.............25

Gość mała czarna...
Kochana Grubachna, jak Ty chcesz wygladac? przepraszam ale moje siostra jest nizsza od Ciebie o 5 cm, wazy 50 i jest chuda... a tu jeszcze dodac 5 cm i odjac 5 kg. mysle ze nie masz po co sie odchudzac! ;)

Gość mała czarna...
ja dopiero za godzinke cos przekasze, trzeba jesc mało ale co 3 h :D