Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asica 244

czy odbieracie numery prywatne tzn Zastrzezone ?

Polecane posty

Gość ojjjej
tak, a dlaczego mielibysmy nie odbierac???

Gość baarbapapa
a ty nie?

Gość fddfgdf
tak bo to ze szkoły dzwonią :D

Gość nie ja nie odbieram
chyba ze spodziewam sie telefonu od kogos nie z mojej listy abonentow w innym wypadku nie odbieram , niestety moze zadzwonic ktos z kim nie chce miec juz nic do czynienia :O

Gość nie odbieram
najczęściej jest to agentka Orange ze swoimi durnymi ofertami :O

Gość wreducha
tak bo moi znajomi maja zastrzezony

Gość nie rozumiem ludzi którzy się
boją odbierac zastrzeżone numery... co wy się Ringów naoglądaliście, czy co? telefon jest po to, żeby go odbierac, a nie oglądac numry dzwoniacych....

Gość nie rozumiem ludzi którzy się
10:48 [zgłoś do usunięcia] nie ja nie odbieram chyba ze spodziewam sie telefonu od kogos nie z mojej listy abonentow wow, masz listę abonentów? czyli że co, ludzie płacą ci za to, że masz ich numery? :D

Gość Justynka Justynka Justynka
teraz mozna sobie w kazdej chwili zastrzec i odstrzec numer telefonu, wiec jak ktos do mnie dzwoni z zastrzezonego to zwyczajnie nie odbieram...I wszyscy moi znjomi to wiedza i dzwonia do mnie z jawnych numerow.

Gość biko
Jasne ze nie odbieram. Jak ktos sie ukrywa to znaczy ze cos kombinuje.

Gość nie ja nie odbieram
wow, masz listę abonentów? czyli że co, ludzie płacą ci za to, że masz ich numery? ok, tood ludzi z listy kontaktow , tak lepiej ? ;) Ze tez zawsze na tej kafe trza sie dopierdalac do wszystkiego :O :P

Gość doktorek gregorek
Numery nieznane tak, zastrzezone nie, bo niby z jakiej paki :D

ja rzadko odbieram za pierwszym razem telefony od osob co maja zastrzezony numer lub nawet gdy numer sie wyswietla a ja go nie znam ;) Gdy zadzwoni drugi lub trzeci raz, odbieram ale nie lubie tego.

Gość zielona gruszka
do mnie ostatnio z numeru prywatnego dzwonili z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną

Gość asica 244
trabka, dzieki, bede robic tak jak Ty!

Gość doktorek gregorek
Szanujace sie firmy nie dzwonily by raczej z zastrzezonego. Bo powinni wpasc na to ze ktos moze nie odebrac :P

no jak szukalam pracy to oczywiscie ze odbieralam telefony z numerow ktorych nie znalam, tak samo jak udzielalam korepetycji ale teraz to albo pomylka, albo naciaganie, czasem od lekarza ale oni dzwonia wtedy jeszcze raz, i jeszcze raz do skutku ;)

Gość nie bo to dzwonia
natretne babska z orange z kretnskimi ofertami

Gość ende
Robię podobnie jak Trąbka. Poza tym, jest różnica, jeśli chodzi o numery zastrzeżone (czyli w informacji nie podadzą) i zastrzeżone do wyświetlania. Po co się "ukrywać" dzwoniąc do ludzi?? Szopkom, kombinacjom i podstępom mówię stanowcze NIE! :D

Ja też nie odbieram ukrytych. Nie wiem po co ukrywać numer? Jak ktoś do mnie dzwoni to powinien sie przedstawić. Między innymi do tego jest numer. Jak ukrywa, to znaczy, że coś kombinuje.

Gość NightOnaaaaa
Ja tak samo nie odbieram zastrzeżonych :P a numerów które nie znam hmmm też raczej nie :) A znajomi wszyscy wiedza, że nie mają po co dzwonić z prywatnych bo i tak nie odbiorę :)

Gość Conrad Kemp
Nie odbieram takich numerów. Nie piszę także z osobami gdy są niewidoczne na komunikatorach. Wg mnie kultura wymaga że jak ktoś dzwoni to mam prawo mieć jego numer skoro on ma mój, a jak ktoś pisze na gg czy skype a jest niewidoczny to znaczy ze nie chce pisac, sam sobie przeczy, a ja tym samym nie mam pewnosci czy mi odpisze, czy nie bo nie wiem czy on tam w ogole jest. Polska to dziki kraj.... :)

Gość 12345654321
Bzdura ja mam zastrzeozny numer w sieci i co z tego. Mialam taka ochote i sobie zastrzeglam i mimo ze moi znajomi maja mnie na liscie konkaktow oczywiste jest ze nie wyswiatla im sie moj numer i co maja nie odbierac bo to jakis obcy?? A w sumie co wam taki "obcy" przez tel zrobi?? Telefony sa po to zbey rozmawiac czasem ktos ma nasz numer ale my nie wpisalismy jego a;bo on wlasnie zmienil nr ktorego my nie zdazylismy poznac i co z tego ze jak dzowni nr nam sie wyswietli i tak nie wiemy kto dzowni Kiedys byly zwykle telefony i nikt nie wiedzial kto i jaki numer dzowni i ludzie odbierali teraz to sie ludziom w glowach poprzewracalo

Gość Japoneczka...
Odbieram tylko takie telefony, w których wyświetla się numer. Jestem osobą poważną i nie będę rozmawiać z kimś, kto się ukrywa. W związku z tym nikt nie może zrobić mi żadnego głupiego żartu, bo mogę oddzwonić i zrobić to samo. Jeżeli ktoś ze znajomych zmieni numer, to odbiorę i tym samym będę mogla zapisać sobie jego nowy numer. A jeżeli ktoś ukrywa się przede mną maskując swój numer, to ja też się ukrywam nie odbierając telefonu. :D

Gość Japoneczka...
Trzydziestolatko, to tak, jak ja.