Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic...

drżenie rąk po wf...

Polecane posty

witam, mam pewien problem. po lekcji wf strasznie drgaja mi rece tzn glownie dlonie. mam pozniej problem bo trudno jest mi pisac i utrzymac dlugopis... najbardziej jest to widoczne wtedy gdy gramy np w siatkowke i wiadomo ze trzeba przyjmowac mocne zagrywki... nie wiem co z tym robic i czego jest to przyczyna!?

Gość a lubisz wf
moze sie denerwujesz?

Gość prosisz i masz
przyypuszczalnie masz słabe przewodnictwo nerwowe lub masz naturę nerwusa. Rada: 1. magnez pn. magnum +B6, brać na noc, bo w dzień jest szybko wydalany z moczem 2.wysiłek rekreacyjny w pocie czoła (np. rower górski i jazda po ścieżkach leśnych) i później prysznic hartujący minimum 3 x tygodniowo po minimum 0,5h ciągiem 3.prawidłowe odżywianie 4. higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 5.pozytywne nastawienie psychiczne. Szczegóły w odpowiednich tematach na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl Jeśli wypełnisz Kartę biegową, to możesz iść do nauczyciela WF po szóstkę. Przekaż swojemu naucz. WF adres www i poproś go by napisał do mnie, dzięki.

Gość doktorek gregorek
Zamiast magnezu albo jako dodatek do niego tabletki ASPAR (stara nazwa aspargin) magnez z potasem, mozna brac z innym magnefarem czy magnezinem, magnez przedawkowac to trzeba garsciami jesc... I napoje izotoniczne po wuefie.

Gość prosisz i masz
Jesteś dziewczyną czy chłopcem?. Ty też możesz napisać i ocenić przydatność strony. Notabene, niedawno mieliśmy , jako Polacy, 1-sze m. w świecie pod względem śmiertelności mężczyzn w wieku produkcyjnym. Przekazując adres www innym, zrobisz dobry uczynek, dzięki. Na www jest film z ćwiczeniem gimnastycznym w rytm muzyki, pokaż go nauczycielowi WF i powiedz mu, że za wykonanie owego ćwiczenia otrzyma 3 browarki. Dowód musi najpierw nagrać w AVI, przesłać na mój adres i później udowodnić to w realu.

Gość prosisz i masz
cyt.: prysznic hartujący minimum 3 x tygodniowo po minimum 0,5h ciągiem sprostowanie i wyjaśnienie: siedzenie pod prysznicem po 0,5h ciągiem nie ma sensu!!! Zatem, uważni zapewne zrozumieli, że chodzi o wysiłek fizyczny 3 x tyg. po minim. 0,5h ciągiem w takim tempie by serce uderzało minimum 130ud/min lub do spocenia ciała.

jestem dziewczyna. a wf lubie wiec nie sadze zeby podloze psychiczne mialo tu jakies znaczenie. ale dziekuje za wszystkie odpowiedzi ;)

Gość laserek
Może masz niedocukrzenie, zbadaj poziom cukru.

początek nerwicy też tak miałem później to jak miałem pisać coś kartkówkę lub sprawdzian to ręka mi tak latała ze nie mogłem pisać a później to miałem drgawki a serce waliło jak bym bieg gdzieś