Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granicazycia..

LIST DO KOLEGI PO FRANCUSKU-PROSZE O POMOC.

Polecane posty

Gość granicazycia..

Mam dobrego kolege,ktory mowi po francusku i arabsku,ale za nic p o angielsku.Ja natomiast po angielsku i nic po francusku, arabsku tym bardziej. Mam wie prosbe-czy ktos moglby mi pomoc w tlumaczeniu?Z gory serdecznie dziekuje. HEJ X! CO U CIEBIE I TWOJEJ ZONY?MAM NADZIEJE,ZE WSZYSTKO DOBRZE. JA JESTEM OD 3 TYGODNI W X, PRZYJECHALAM Z TONYM, KTORY BYL W POLSCE 2 MIESIACE. TY PRACUJESZ, UCZYSZ SIE? TERAZ JESTEM TUTAJ I SZUKAM PRACY,ALE JEST CIEZKO:( MOZE DO JAKIEJS FABRYKI POJDE? NARAZIE CHODZE PO HOTELACH I ROZDAJE SWOJE CV.ZOBACZYMY,CZY KTOS SIE ODEZWIE. TY DALEJ MIESZKASZ W X? DAJ ZNAC, JAK SIE MIEWASZ! TWOJA SIOSTRA GOSIA. PS. POZDROWIENIA DLA TWOJEJ ZONY.

Gość kafkaaaaa
jednym slowem kolega jest z algierii, badz tunezji, jaki beznadziejny ten twoj list, jak bym ci pokazala ile ja pisze do mojego kolegi to bys potrzebowala godziny zeby skonczyc go czytac......

Gość gość
Jak się zaprzyjaźniliście skoro nie macie żadnego wspólnego języka?

Gość franciszek papiez
no a to mozna sie domyslic akutat bo ten jezyk jest miedzynarodowy

Gość dupa kozia
buhaaa ha ha !

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaa
jak zwykle najwiecej do powiedzenia maja Ci ktorzy nie sa w stanie pomoc autorce... Niestety nie moge wstawic tlumaczenia bo jest uznane jako spam, jesli dalej potrzebujesz pomocy zostaw swoj adres email i przesle ci to

Gość gość
to siostra czy koleżanka?