Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurka0505

były były były w mojej glowie

Polecane posty

a czymż jest czas gdy serce w zachwycie chce bić lafirynda;)gdybym miał taka moc każdy dzień zamknął bym w chwilę, bo tylko one są w życiu najpiękniejsze;)

wtedy nawet zwykłe oglądanie telewizji jest wyjątkowe - ehhh jak mam być szczery to własnie sobie pzrypomiałem że naprawdę w ciszy serca sie zachwycałem swoją ex w takie nudne zwykłe dni - takie fajne uczucie:) kiedyś jeszcze raz to przeżyję ;) napewno z kimś wyjątkowym:)

Dopiero proza życia uświadamia nam, że to od nas samych zależy jak wiele barw z niej ubędzie :) Nie zawsze proza jest tylko prozą, czasem da się w nią przemycić odrobinę poezji ;)

Gość gośkaggdddg
kurcze..no ja rozumiem miłosc i w ogole ..ja obecnie zaczynam spotykac sie z kolesiem ktory własnie miał taki zwiazek z taka osoba jak ty..nie krytykuje ciebie ,,bo wiem co to znczy kochac..ale zobacz teraz z drugiej strony..jego panna własnie zostawiła tak jak ty.po iwelu latach..jak czytam to co piszesz to az sie boje ze to ty ;P wszystko sie zgadza.. i wiesz co ja mysle ze tzn po tym co mi mowi ze juz by nie wrocił ze go skrzywdziła ze zraniła.. a z drugiej strony boje sie z nim ziazac bo mysle ze gdyby ona sie odezwała.........a tak nie mozna... on tez ma prawo byc szczesliwy..ja też...to jest przeszłosc,,zawsze cos zostaje w sercu ale ...lepiej isc do przodu..

nie uciekaj, nie uciekaj - bo będe musiał Cię gonić senne mazrenie, pozwólmy by chwile te takie magiczne jeszce podogrywały świat iluzji i afntazji wcale nie musi byc taki zły:) a odskocznia od rzeczywistości czasem się przydaje - zotsań marzenie;)

A czy on teraz jest w jakimś związku?? Jesli tak, to nic nie rrób, bo zranisz 3 osoby: jego, jego dziewczyne i swojego obecnego chłopaka. Lepiej tego nie pogarszaj. Jesli on teraz kogos ma, jest szczesliwy to nawet chocbys stawała na rzesach to on do Ciebie nie wróci. Wiem to, bo jestem w obecnie w podobnej sytuacji, tylko ze ja jestem teraz obecną dziewczyną a ta była robi wszystko zeby na nowo go zdobyc. Milion razy o tym rozmawialismy i on powiedział, ze nigdy mnie nie zostawi, bo jestem kobietą jego zycia a tamto to juz przeszłosc, która nigdy nie wróci.

Słowo za słowo :) Nie ukrywam, że Twoje sprawiają mi przyjemność :) Równocześnie budzą wspomnienia, o których wolałabym zapomnieć... Mimo wszystko... Cieszą :) Będę Cię obserwowała, Vampire :) Z uwagą i... z lekkim przymrużeniem oka - tak na wszelki wypadek :)

mogę Ci powiedziec że mam podobnie;) i tez będe miał cie na uwadzę - heh słoneczne popołudnie kilka prostych słó a człowiekowi lepiej się robi na sercu:) również Ci dziękuję:)

miłego spaceru:) pogoda dopisuje:) i pamietaj ze ktos myślami będzie blisko Ciebie:)

Gość regiska
a ja Cię rurka0505 rozumiem. też jestem zdania,że powinnaś na razie zostawić to tak jak jest,bo sama jeszcze nie wiesz czego chcesz. ale rozumiem co czujesz. sama mam podobny mętlik.

Gość pomaranczka z przypadku
Mialam troche podobnie - nie bede opisywac calej historii. Po okolo 2 latach od rozstania zrozumialam ze zaluje tego, ze chcialabym z nim byc. Ale on mial juz wtedy dziewczyne i nie chcialam burzyc mu tego co zbudowal. Nie wiem co by bylo gdybym wtedy sprobowala, wiem ze mial i ma do mnie sentyment, ale chyba nie zaluje. On sie ozenil z ta dziewczyna z ktora wtedy byl, beda mieli dziecko, ja mam meza i dziecko. Czasami pomysle ze moglam wtedy sprobowac ale dokonalam takiego wyboru jakiego dokonalam i mysle ze obydwoje jestesmy szczesliwi - tzn. wiem ze ja jestem :) Mysle ze warto najpierw przemyslec wszystko, dowiedziec sie co u bylego. Jesli wyglada na to ze jest z kims w zwiazku szczesliwy warto zastanowic sie kilka razy zanim sie zacznie mu znowu wywracac zycie do gory nogami. Moze nie jestes szczesliwa w tym zwiazku i dlatego myslisz o powrocie do bylego. Moze jesli poznasz kogos innego bedziesz miala udany zwiazek i tesknota za bylym minie. Trudno powiedziec ale sama przemysl wszystko zanim bedziesz odgrzebywac przeszlosc - nie mowie ze nie warto bo czasami jest warto tyle ze musisz byc pewna ze tego chcesz