Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamasama

dziewczyny potrzebuje pomocy mam dzieciaków około roczku

Polecane posty

Gość a daichmann to
tak jak rynek :)

Gość anka1234
a daichman to tak jak rynek bo???? ceny sa normalne czy jakosc do du...py bo ja nie narzekam na zakup w tym sklepie zreszta kazdy kupuje to na co go stac znam takie mamy co nie kupja tak jak ja koszulki dla dziecka w tesco za 15 zł tylko musi miec z pozadnego sklepu za 55zł a tak naprawde niczym one sie nie roznia od siebie i tak je dziecko tylko sezon nosi.

na zdrowy chlopski rozum to wszystkie buty powinny byc wliczone do alimentow bo sa one dla dziecka a nie dla matki ale skoro sad i tak obniza alimenty ktore wyliczy matka i potrafi podwazyc ze cos mniej kosztuje lub jest zbedne to moze upierac sie ze dwie pary adidasow nie sa potrzebne - nie wiem tylko wnioskuje z tego co tutaj czytam. ale dodatkowa para butow dla dziecka wydaje mi sie potrzebna bo takie dziecko moze nawet je zgubic czy wlasnie zmoczyc czy cokolwiek a co do wydatkow na dziecko to my co miesiac wydajemy duze sumy pomimo ze nie co miesiac kupujemy mu ubranka - chociaz i z ubranek co chwila cos trzeba dokupic wiec moze i co miesiac. ale np. niedawno kupowalismy zabezpieczenia do mieszkania na szafki, drzwi, szuflady, toalete, to tez trzeba by wliczyc w alimenty bo jest to dla dziecka bezpieczenstwa.

Gość no mi wlasnie na rozprawie
sedzina zakwestionowała koniecznosc posiadania przez 7 letnie dziecko 2 par adidasów na rok (kazde po 50 zł) ale mojej kolezance uznali duzo wieksze wydatki na ubrania i buty i nic nie mówili wiec na to nie ma reguly