Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

centka

slub o 15....

Polecane posty

slub mamy o godzinie 15.00!!! czy wedlug was to jest jakas kosmiczna pora dnia!!!!:( moja rodzina (ciotki konkretnie) doprowadzaja mnie juz do szalu tymi swoimi utyskiwaniami i krytykowaniem wszystkiego dookola. bo to podobno za wczesnie.koniec imprezy przewidujemy o 4 rano .....no i znowu nie tak jak one to sobie uwidzialy.wogole mam dosc.kazdy wpycha nocha w nasze wesele choc niczego od nikogo nie chcemy.sami sobie je finansujemy i organizujemy a pomimo to inni probuja ingerowac we wszystko.do cholery to nasz slub i bedzie tak jak my chcemy:O:O:O czasami mam dosc...tych ciaglych pretensji.\"bo ja nie chce siedziec z tym wujkiem a ja nie lubie tego..., oby orkiestra za glosno nie grala.., a ja sobie zycze tego i tamtego..., pamietaj ze my z daleka jestesmy wiec potraktuj nas specjalnie:O:O...\" co to ma byc!!!! tez macie taka rabnieta rodzine czy moja to wyjatek ????

moje jest o 14.30... nie patrz na to...iesz sie slubem i weselem...wszystkim nie dogodzisz....

zazsdroszcze wam normalnej rodziny!!! wiem ze to nasz dzien i powinnam sie nim cieszyc i ze wszystkim tez nie dogodze. na poczatku nawet bralam to na smiech ale im blizej tym wiecej takich zachowan.same wiecie ze wiele jeszcze spraw do zalatwienia a tu musze wysluchiwac tych glupot.jakbym innych problemow nie miala na glowie!!!

my tez mielismy slub o 15..osobiscie chcielismy 16 lub 17 ale byly zajete..a wesele skonczylo sie o 6 rano bo goscie sie tak rozeszli do tego jeszcze poprawiny byly od 12 do 19..takze niczym sie nie przejmuj bo jeszcze nie urodzil sie nikt kto by kazdemu dogodzil u nas tez byly osoby co mowily za wczesnie...fakt my tez z poczatku tak sadzilismy ale teraz uwazamy ze to swietna godzina:) za wczesnie to uwazam jak dla mnie ze jest 12czy 13..ale 15 jet w sam raz:).. pozdrawiam i szczescia zycze:)

imili86 dzieki wielkie za otuche.ja nie obawiam sie tej godziny.jak dla mnie 15 to dobra pora.bardziej boje sie godziny 1.00-3.00 nad ranem bo wtedy przezywam kryzys.rozplywam sie doslownie i najchetniej poszlabym spac.a tu do rana trzeba wytrzymac:o z drugiej strony mysle sobie jak te moje ciotki wytrzymaja bo jak na razie mocne i harde sa w gebie.jak beda wymiekac to powiem orkiestrze aby tempo podkrecila i zapytam sie ich jak sie bawia:):):) ale wstreciuch jestem wstyd:):):)

My też mamy o 15:00 :) Myślę, że to idealna godzina.. a na Ciotki się nie patrz, wszystkim i tak nigdy nie dogodzisz ;)

My mamy o 14.20 (tyle że na miejscu musimy być pół godziny wcześniej), chciałam ciut później nawet ale pora jak najbardziej odpowiednia! Pisałam w innym temacie że u mnie w rodzinie jeszcze jak mała byłam śluby były dość wcześnie, czasem nawet o 10. rano, a goście i tak zawsze do rana się bawili! Rodziną się postaraj nie martwić, przykro musi być tego słuchać, u mnie akurat wszyscy bardziej niż w porządku się zachowują a jeśli nawet mieliby jakieś uwago po weselu... to między sobą to obgadają a do mnie nawet nie dotrze :D

Gość czarna koala
15, 16 i 17 to u nas najbardziej oblegane godziny śłubne. ciotki niech się pier....dzielną w czaszki. nie przejmuj się.

Historynka dzieki za swietny argument!!!! ja wiem ze my nie jestesmy pierwsza para w tym dniu.przed nami jest slub o 12 i 13.30. jak powiedzialam to ciotkom - one na to " glupia moda i ze teraz swiat na glowie staje.mlodzi ludzi teraz coraz dziwniejsi" o co chodzi????

my mamy 14.40 jako ostatnia para.u nas nikt się nie czepia,a nawet jeśli to nic mi o tym nie wiadomo,a jak ciotunia mówi \'potraktuj mnie specjalnie bo jestem z daleka\' to powiedz jej niech się przeprowadz bliżej jak jej źle ;d

żeby być na własnym ślubie muszę przelecieć samolotem 2 tysiące kilometrów i nikt mi nie proponuje żadnych ulg i żyję ;d więc ciocia 200 czy ileś kilometrów od Ciebie niech da sobie na wstrzymanie.

a my mamy na 13:30 :P wolałabym na 15:00, ale niestety nie ma takiej możliwości :( 15 sierpnia (święto) do wyboru jest tylko 13:30 lub 18:30 :( a ciotkami bym się nie przejmowała tylko skutecznie unikała tematu ślubnego w rozmowach z nimi.

my mamy o 17 (taką porę zaproponowal nam ksiądz i od razu się zgodzilismy) jest jeszcze o 15, ale wolalam o 17 ale gdybym miala na 15 mysle ze nik byu nie wybrzydzal a jak nawet to bym wogle sie nie przejmowala powiedzialabym ze mi ta godz odpowiadala i dlatego na to sie zdecydowalam a jak komus nie pasi to nie moja wina nie przejmuj sie to twój ślub i ciesz sie tym dniem a na ciotki nie zwracaj uwagi :P

ja ma o 13 ale nikt sie nie dziwi bo u nas to norma :) tyle ze nam jeszcze godzina do miejsca wesela zejdzie ale to akurat na obiad zajedziemy. moj kuzyn mial tez na 13 i wszyscy sie swietnie bawili do 7 rano i nikt nie wymiekl :) nie przejmuj sie:)

My tez mamy o 15 i z wlasnego wyboru:) ja uwazam ze to idealna godzina:)

my mielismy o 14 a chcielismy o 15. dla mnie byla to super godzina, a moja rodzinka skads tam jak sie dowiedziala, ze slub tak wczesnie (a u nich to od 17 dopiero sie sluby zaczynaja) zaczeli krecic nosem i ciotka do mnie z tekstem "kto to widzial zeby slub w poludnie brac" to jej odpowiedzialam tylko " a ktoto widzial, zeby slub w nocy brac" i tyle. nie przejmuj sie, jak ktos kreci nosem o takie pierdoly, to niech lepiej zostanie w domu