Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magic_key

wysocy faceci, czy są tu tacy?

Polecane posty

a bardzo ;) bo się zastanawiam, czy wysocy wolą kobiety swojego wzrostu , czy raczej o wiele niższe? czy to jest zasadą czy nie? ;)

Gość sdsdfsd
mój facet ma 195 cm i twierdzi że jemu jest bez róznicy czy kobieta bylaby niska czy wysoka. Ja mam 170 cm, więc najniższa nie jestem, a on i tak mowi na mnie "maleństwo" :)

Mnie najbardziej podobają się kobiety które mają między 168 a 173 cm wzrostu. Choć zdarzają się wyjątki, kiedyś szalałem za dziewczyną która nie miała nawet 160.

Gość 444444444444444
Mój chlopak ma 192 cm, ja mam 165 cm i musi się schylać żeby dać mi buziaka (albo ja staję na palcach) :) Jego była dziewczyna miala blisko 180 cm, więc ja też uwazam że dla tych wysokich wzrost jest obojętny.

Gość buuulililili
Myślę że jest im obojętne. Ja jestem bardzo wysoka, a uwielbiam nosić szpilki, więc jestem wtedy prawie równa mojemu chłopakowi (189 cm). Jego najlepszy przyjaciel jest jeszcze wyższy (gdzieś tak z 195 cm) i ma maciupką dziewczynę, taką ze 155 cm. I też są szczęśliwi :):)

aha ;) bo ja jestem b. wysoka (mam 180 wzrostu ) i nigdy nie miałam wyższego od siebie faceta :P i tak mnie zastanawiało , ze tacy wysocy wybierają takie maleństwa ( oczywiscie nikogo nie chcę obrazic! )

Gość mlllllllllllll
ja mam 186cm i mi to bez roznicy :P

Gość tylko zaradni faceci
cream dodaj jeszcze że i tak żadna cię nie chce :P

Gość a jajajajajaa
Ja mam jakieś 184 cm i bardzo podoba mi się dziewczyna, która ma na oko ze 176 cm. Z taką malutką chyba źle bym się czuł. Z drugiej strony miłość nie wybiera.

Gość on on
kurde nie zalapie sie 179cm ;-(

Gość on on
wiem wiem, 179 to całkiem sporo....mam czasem taką fantazje seks z taką mojego wzrostu, brunetka z malymi piersiami .....he he he

Gość on on
aha no i szczupla ;-) e tam masochista pomarzyc nie mozna? ;-)