Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się małżeństwa

Boję się małżeństwa

Polecane posty

Gość boje się małżeństwa

wiem, pewnie jestem jakas niedojzała a mam 26 lat :( ale panicznie boje sie powaznego związku, boje sie, ze mój chłopak sie potem zmieni i okaze sie ze nie jest takim łagodnym człowiekiem :( boje sie odpowiedzialnosci, ze nie dam sobie rady finansowo, ze nie bede umiała wychowac dzieci, ze bede złą matką :( pomocy !!!!

Gość boje się małżeństwa
wszyscy..rodzina i znajomi pytaja sie kiedy slub a ja panikuje na mysl o zareczynach :(

rozwieję Twoje obawy- Twój chłopak zmieni się na bank, po magicznych 3 latach zostaniesz z dzieciakiem w domu a on bedzie się bawił na miescie:D

Gość malalalalalalala
panikujesz bo jest przed czym.ale wiesz co? na dwoje babka wruzyla. sa ludzie ktorzy sie nie zmieniaja i tacy co zmieniaja sie radykalnie. ja mialam niefarta znalesc sie w tej 2 grupie. przed slubem mimo dzieci i wspolnego mieszkania bylo ok a po slubie??? koszmar

albo jeszcze nie doroslas do malzenstwa albo jestes przy boku nieodpowiednienia mezczyzny

Gość malalalalalalala
VAMPIRE...a Ty jak zwykle... :)

Gość frufru
tym razem Vampire ma rację :P

Gość kieruj sie intuicja
ja wiem na bank ze slubu nie wezme z tego powodu ze boje sie zmiany i rozpady zwiazku . opinie rodziny wale

Gość boje się małżeństwa
ale on nie imprezuje....to taki typ domatora, spokojny, zadne latanie za babami, mało znajomych, nie pije własciwie wcale, nie pali, bardzo odpowiedzialny ale boje sie, ze bedzie jak z moim ojcem...mama mówiła mi ze był idealny przed slubem a po roku zamienił jej zycie w piekło :(

Gość Brzydula bettilda
Też tak mam... Moi rodzice żyją razem już ponad 25 lat i niby nawet jakoś tak z uczuciem, ale to co widzę dookoła mnie, to mnie przeraża...

Gość
JA mam 27 i też się boję. Baba, jak baba, chuj z nią. Facet to dopiero ma przejebane. A przy rozwodzie jeszcze bardziej...

Gość po co się żenić
by wziąć rozwód

jak się boisz to pomieszkajcie ze sobą najpierw trochę. Zobaczysz jak jest. Zwykle wtedy okazuje się jakim kto jest człowiekiem, bo nic nie jest na pokaz.