Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kręcona czarnulka

DZIEWCZYNY POMÓRZCIE CO JA MAM ZROBIĆ????????????

Polecane posty

Gość kręcona czarnulka

Mam 14 lat i chodze z 17 nastoletnim chłopakiem nasz związek jest nawet w dobrym stanie.Ale on chce sie już seksić a ja jestem dziewicą i się strasznie boje!!! Jak myślicie czy powinnam już zacząć współżycie z chłopakiem???? Błagam pomcy nie wiem co mam zrobić!!!!!!!!!!!!!!

Gość widzę że
zdecydowanie odradzam, chociaz zwiazek jest w nawet dobrym stanie, jak napisałas

Gość nikotynka
ja bym się tak nie spieszyła...najpierw pomyśl o dobrym zabezpieczeniu...bo nie chciałabym być matką w twoim wieku...

Gość kręcona czarnulka
on szanuje moją waginę , dlatego na początek zaproponował ,że zabawi się moją grotą nestle :classic_cool:

Gość czytałam.....
nie. Powinnas to zrobić dla siebie,wtedy kiedy będziesz gotowa i będziesz czuła ze chcesz to zrobić. A nie dla jakiegoś fagasa, który bedzie cie szantazował,ze jesli nie to... Zresztą 17 lat tez jeszcze dziecko,biorąc pod uwagę ,że chłopcy rozwijają się psychicznie pózniej. Lepiej nie, nie teraz. Ty kiedyś będziesz wiedzieć,że nadszedł ten moment. Być może to też nie jest odpowiedni chłpoak. Zrobisz to kiedyś dla siebie, a nie dla niego.

Gość kręcona czarnulka
podszywacz wymiataj!!!!!!!!!!

Gość jolka dorka
jesteś za młoda ja w twoim wieku o czymś innym myslałam .musisz byc gotowa psychicznie na pierwszy raz ,

Gość jolka dorka
w tym wypadku pozostaje ci do zabezpieczenia prezerwatywa i kalendarzyk , bo chyba żaden lekarz nie da ci antykoncepcji jestes za młoda

Gość kręcona czarnulka
ale on mi mówi że mnie kocha i że chciałby to zrobić własnie ze mną w imie naszej miłości powiedział że się zabezpieczy gumą i będzie delikatny!!! A jak ja odmówie to on sobie pomysli jeszcze że ja go nie kocham!!!

Gość kręcona czarnulka
a czy tak za pierwszym razem to tak można z gumką??

Gość madzia567
ja tez swoj pierwszy raz przezylam w wieku 17 lat i nie zaluje wcale:) a co do lekarza:) to mysle ze przepisze ci normlanie tabletki jezeli bedziesz chciala;P

Gość H3
Niee no troche młoda jesteś. Po prostu powiedz mu ze jeszcze jestes nie gotowa... On to pewnie zrozumie i poczeka... Wiem ze sie pewnie boisz tego ze sie nie sprawdzisz czy cos, ale kazdy to przezywa :) - ale w tym wieku odradzam, a szczegolnie z osoba ktora jest starsza od Ciebie i jest ta osoba ktora chce uprawiac sex

Gość
kotek seks z osoba ponizej 15 roku zycia jest PRZESTEPSTWEM to raz 2- nie masz pewnosci, czy on po dostaniu tego "dowodu milosci" cie nie zostawi (zwykle tak sie konczy gdy chlopak wysuwa taki argument), 17latkowie sa niestety napaleni... po 3 jesli sama masz watpliwosci to nie zmuszaj sie do niczego, bo seks jest dla obojga partnerow a nie tylko dla chlopaka!! i jesli juz jakims cudem dasz sie przekonec to zabezpieczcie sie!!

Gość zszokowana21
14 lat i seks???? jej chyba zaraz padne!!!! ty jestes jescze dzieckiem moja kochana!!! nie daj sie omotac chlopakowi ktory mysli H***m brzydka mowiac a nie rozumem!!! On Cie ta BARDZO KOCHA zapewne ze po miesiacu Cie zostawi a ty bedziesz rozpaczac!!! Jezeli mu odmowisz a on Cie zuci to okaze sie skonczonym draniem i wyjdzie na szym mu zalezalo tylko!!!

Gość kręcona czarnulka
Dzięki dziewczyny bo juz sie bałam że sami debile będą odpisywać:)

Gość
madzia tylko ona ma 14 to chlopka ma 17 dla mnie to prawie pedofilia :/ chlopcy wtym wieku glownie o seksie mysla, o zdobywaniu nowych doswiadczen ktorymi podziela sie z kumplami- chcesz, zeby jego koledzy wiedzieli jak przebiega wasze zycie intymne? i argument "jesli mnie kochasz to udowodnij" skutkuje zwykle zostawieniem partnerki po tym udowodnieniu :( zreszta zawsze mozecie prowadzic formy zastepcze typu milosc oralna, petting itp. niekoniecznie penetracja...tylko przy tym tez radze sie zabezpieczyc

Gość czytałam.....
skoro cię tak kocha i w imię miłości powinien uszanować to ,ze nie jesteś gotowa. Jakby cię tak kochał to w imię miłości poczekałby. Ty też możesz mu zarzucić,że cię nie kocha bo cię zmusza. Zresztą następna naiwna nastolatka. A jemu chodzi tylko o seks,pobawi się tobą i znajdzie sobie inną. Jeśli teraz mu ulegniesz to zawsze będziesz ulegała,będzie robił z tobą co będzie chciał. Nie powinnaś się na to godzić. Jesli cię kocha to powinien uszanować ciebie i twoją decyzję, a nie odwrotnie. Nie myśl co on sobie pomyśli, MYSL O SOBIE!

Gość H3
hehe ja dziewczyna nie jestem :D ale bronie akurat Ciebie :D mowie Ci nie kochaj sie w tym wieku... a szczegolnie ze jestes nie pewna.. przyjdzie czas ze bedziesz gotowa.. a to ze jak mu odmowisz to nie oznacza ze go nie kochasz - milosc to nie tylko seks

Gość kręcona czarnulka
ale co ja mam mu powiedzieć nastepnym razem jak zaproponuje?? Tak poprostu że nie chce??

Gość
tak po prostu ze nie chcesz. a jak wyjedzie z argumentem, ze pozwolilabys mu gdybys go kochala to powiedz, ze gdyby on cie kochal to by cie nie zmuszal jak cie zostawi to wiadomo o co mu chodzilo, jak bedziecie razem, to zawsze mozecie poczekac na wlasciwy moment

Gość H3
powiedz to ze jak bedziesz gotowa... jesli mowi w imie milosci i Cie kocha napewno poczeka... wiem po sobie bo czekalem tez :P

Gość czytałam.....
tak powiedz ,że jeszcze nie chcesz. A jak on tego nie uszanuje to powiedz mu ze cię nie kocha. Zreszta w tym wieku jemu zależy tylko na seksie, a ty jesteś za młoda i możesz popełnić wielki bład. Jak długo jesteście razem?

Gość czytałam.....
a jak nie będzie chciał czekać to znaczy ze cię nie kocha naprawde i chodzi mu tylko o jedno.

Gość H3
Jeśli on będzie dalej nalegał to powiedz mu prost "Kochasz mnie czy Ty chcesz tylko ze mna seks uprawiać?" ... Naprawde nie daj sie zrobić w "bambuko" po 1 jestes troche za mloda (nie ze Cie urazam) po 2 w takim wieku u mezczyzn bardziej penis kieruje niz rozsadek

Gość kręcona czarnulka
boje się że będzie tak samo jak w przypadku mojej koleżanki która odmówiła seksu swojemu chłopakowi a on teraz ja osmiesza przed znajomymi i ona nie ma życia!!! Jesli on zrobi to samo to ja tego chyba nie przeżyje!!!

ja też myślę, że trochę za wcześnie jeszcze nie jeden Cię będzie "kochał", a jeśli to bedzie prawdziwe uczucie, to Ty nie będziesz miała żadnych wątpliwości czy to zrobić... teraz masz wątpliwości, posłuchaj sama siebie i nie rób nic wbrew sobie tego się nie da powtórzyć, nie można mieć drugiego "pierwszego razu", po co masz później żałować? no, ale jeśli się zdecydujesz (teraz czy kiedyś) to najpierw się do tego dobrze przygotuj - bo konsekwencje seksu bez zabezpieczenia mogą być bardzo poważne, a nie chcesz przecież za kilka miesięcy zakładać topiku pod tytułem: "mam 14 lat i jestem w ciąży, co mam zrobić?" radziłabym na kilka miesięcy przed zaczęciem współżycia udać się do ginekologa, zbadać i zacząć brać tabletki antykoncepcyjne (jeśli Ci przepisze, bo nie wiem jak to jest z wiekiem), jeśli będziesz się po nich dobrze czuła i brała je regularnie, masz przynajmniej pewność, że się "seksisz" z głową ;-) a gumki można używać zawsze, nawet i pierwszy raz, tylko, że gumki maja to do siebie, że pękają i czasem spadywują ;-)

Gość powiedz mu ze mama Ci
zabroniła seksić się przed osiemnastym rokiem życia i co miesiąc chodzi z toba do ginekologa zeby sprawdzic czy jestes dziewica

Gość kręcona czarnulka
jestesmuy ze soba od wakacji

Gość ciutstarsza
szczerze... mam nadzieje, ze nie pojdziesz z nim do lozka. masz 14 lat i nie ma mowy o byciu gotowym w tym wieku do uprawiania sexu. nawet jesli Twoje kolezanki chwala sie jak to jest cudownie i w ogole... (zgaduje oczywiscie, nic nie wiem na temat Twoich kolezanek, to przenosnia) duzo dziewczynek w Twoim wieku zostalo postawionych w podobnej sytuacji do tej, w ktorej Ty sie znalazlas, ultimatum pt. 'dowod milosci' bla bla bla. glupie byly bo ulegly, a teraz z kolei glupio im sie przyznac do bledu. nie badz taka sama

Gość H3
Patrz czym Cie wyśmiać?? że nie poszłaś z nim do łóżka ? no sory jeśli taki jest to zrezygnuj z niego... W twoim wieku jeśli Cie ktoś wyśmieje za bardzo przyjmujesz do serca... To że koleżanka miała problem to nie znaczy że ona jest już skreślona - wręcz przeciwnie. Ona pomyślała dobrze i nie poszła do łóżka bo jemu się zachciało...