Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sisilyyyy

nie lubie niskich dziewczyn

Polecane posty

Go艣膰 sisilyyyy

wiem ze to podle ale mam uraz:(jestem wredna pradwa?馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zadzwo艅 do
to g艂upie a nie wredne ;) a od ilu cm zaczyna si臋 niska? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kot z wibratorem
a ty ile masz CM?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ooooooooooolllllllllll
masz kompleksy ;p?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sisilyyyy
ja mam 171

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kot z wibratorem
a ile chcialabys miec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sisilyyyy
moj ex ma takadziewczyne i dlatego wiem ze to glupie:( 馃槶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sisilyyyy
160-165

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kot z wibratorem
to utnij sobie glowe i niebedzie problemu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jestes glupia
Kochana takie dziewczyny sa najbardziej porzadane, ja mam tyle i jestem rozchwytywana wsrod panow, bo jak mi sie chce zaloze obcasik i nie bede sie martwic ze bede przewyzszac wzrostem mojego faceta, idz sie lecz kochana, pewnie masz szfaje 4..i cos he he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jurek ogorek
ma艂e g贸wna i tyle z tych niskich kurdupli co wogole nie wygladaja na kobiety tylko albo bezksztaltne dzieciaki albo male cycate kaszaloty i tyle ....blehhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zraaa
a ja nie lubie blondynek i co z tegp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wysoka 177 cm laska yin
ja tez nie lubie niskich, male i wredne pindy najczesciej a jak jeszce do tego grube to w og贸le masakra:D

Udost臋pnij ten post

Kto艣 napisa艂, 偶e takie niskie s膮 najbardziej porz膮dne. Hmm... od kiedy? W艂a艣nie wi臋cej jest tych ma艂ych nieporz膮dnych (m贸wi膮c delikatnie). Agresywne na tym forum w stosunku do wysokich. Ale jeste艣 g艂upia - co to znaczy \'pewnie masz szfaje 4...\'? :> Tak, tak...a potem i tak kazda woli wysokiego faceta. Te niskie ich osaczaj膮, a wysokie zostaj膮 same. Niesprawiedliwe...:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wafle wieloziarniste
ja mam 167 i czuje sie za wysoka na prawde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ALE JESTE艢 G艁UPIA
a ciebie od tego "rozchwytywania przez pan贸w" dupa nie boli? zawsze mnie 艣mieszy jak jaka艣 panna potwierdzenie swojej atrakcyjno艣ci widzi w ilo艣ci fagas贸w kt贸rzy j膮 pukn臋li albo chcieli pukn膮膰. Ja mam jednego faceta od to chyba paszczur ze mnie? ---> anguria - z t膮 "szfaj膮 4.." to mniemam 偶e chodzi艂o o to 偶e ta panna s膮dzi 偶e wysokie dziewczyny maj膮 rozmiar buta powy偶ej 40stki. Nie wiem jak inni, ale ja przy wzro艣cie 171 cm nosz臋 37. I nie chcia艂abym my艣le膰 stereotypowo ale niestety wszystkie naprawd臋 niskie dziewczyny jakie znam s膮 troch臋 popierdolone. Niedowarto艣ciowane, rozwrzeszczane, miotaj膮 si臋 jak 偶yd po pustym sklepie i og贸lnie doprowadzaj膮 do sza艂u. Jedna w k贸艂ko powtarza ka偶dej osobie kt贸r膮 spotka "raaanyyy ale ty jeste艣 wielka". Wkurw niesamowity.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kot z wibratorem
Hahahahaa, mo偶e to 呕yd贸wki s膮 te ma艂e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja 174
niskie maj膮 kompleksy, na nie poluj膮 mali faceci bo kt贸ra spojrzy na karakana- chyba ze ma tzw.fur臋 i kom贸r臋:-) Niski 藕le wygl膮da w garniturze i nago:-) niski zazwyczaj 艂膮zi w za du偶ych ciuchach albo jest gejem:-) albo wulgarnym chamem. Facet nawet najg艂upszy ( zanim to si臋 oka偶e) zawsze ma wi臋ksze szanse ni偶 ten co mq 170 bo ka偶da kobieta chce czu膰 si臋 dobrze przy swoim facecie a nie ci膮gle udawa膰,偶e jest ok. Bywaj膮 wyj膮tki ale kompleksy i tak w koncu wyjda. Mo偶e mali faceci powinni 偶eni膰 si臋 z wysokimi to istnieje szansa 偶e te urodz膮 wy偶szych od nich:-) ale kt贸ra si臋 po艣wi臋ci dla dobra ludzko艣ci?;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kot z wibratorem
Gejem? Ale niski ma lepsz膮 przyczepno艣膰 do pod艂ogi bo ma lepiej umiejscowiony punkt ci臋偶ko艣ci. No chyba 偶e jest gruby jak pi艂ka

Udost臋pnij ten post

a ja mam 164-5cm i nigdy nie zastanawia艂am si臋 nad swoim wzrostem, bo nie przysz艂o mi do g艂owy, 偶eby oceniac ludzi na podstawie tego ile mierz膮 cm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale masz problem....
ja pierdole kiedy w koncu skonczycie srac o tych niskich i wysokich iles mozna przynajmniej dla kazdego cos innego, a skoro zostawil Cie dla niskiej to widocznie bardziej mu takie odpowiadaja i przestac tu smuty pierdolic

Udost臋pnij ten post

az trudno uwierzyc ze laski sa tak ograniczone i jedynym miernikiem wartosci jest dla was wzrost czy waga, opanujacie sie zawsitne fladry a nie zazdroscicie sobie na wzajem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darek1985
A ja uwielbiam niskie dziewczyny :) A mam 170 cm :]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jestes glupia
No czy to sa napisalam nie jest wystarczajaco zrozumiale? Zakompleksione dziewcze napisalo taki post, no i jak tu sie nie smiac z tego! Tak mialam na mysli ze wiekszosc wysokich ma stopke rozmiaru powyzej 40stki, plus brak cycuszkow, to dopiero atrakcyjnosc, ktos mowil o malych, grubych i pop*..nych, a to wybaczcie ale to juz macie na mysli takie typowe uosobienie panny 150cm itd Zreszta co tu sie sprzeczac, wyjrzycie na ulice i same przyznajcie ile facetow wybiera dziewczyny 165 i jacy sa zadowoleni..ah zycie, trzeba sie tylko z nim pogodzic! Pocieszam wszystkie zakompleksione panny 170, kazda potwora znajdzie swego amatora;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kot z wibratorem
:) Tak jest kazda potwora, a faktycznie chyba najbardziej proporocjonalne sa te 160 cm, mi to nie przeszkadza.

Udost臋pnij ten post

hhahha.. ja mam 162 i dobrze mi z tym! i jestem blondyka! i to krecone naturalne wlosy ido tego dlugie. i jestem szczup艂a:P aa i jestem tancerka:D cos jeszcze?

Udost臋pnij ten post

a ja jestem kobiet膮 i wstyd mi za nas...i o dziwo jestem nizka a do tego szup艂a a to dziwol膮g ze mnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kot z wibratorem
A jak wygl膮dasz?

Udost臋pnij ten post

Coz, mozna Ci tylko wspolczuc sposobu myslenia, autorko :O Dorosniesz mam nadzieje kiedys.

Udost臋pnij ten post