Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

nie lubie niskich dziewczyn

Polecane posty

Gość sisilyyyy

wiem ze to podle ale mam uraz:(jestem wredna pradwa?😭

Gość zadzwoń do
to głupie a nie wredne ;) a od ilu cm zaczyna się niska? :P

Gość Kot z wibratorem
a ty ile masz CM?

Gość ooooooooooolllllllllll
masz kompleksy ;p?

Gość sisilyyyy
ja mam 171

Gość Kot z wibratorem
a ile chcialabys miec?

Gość sisilyyyy
moj ex ma takadziewczyne i dlatego wiem ze to glupie:( 😭

Gość sisilyyyy
160-165

Gość Kot z wibratorem
to utnij sobie glowe i niebedzie problemu

Gość ale jestes glupia
Kochana takie dziewczyny sa najbardziej porzadane, ja mam tyle i jestem rozchwytywana wsrod panow, bo jak mi sie chce zaloze obcasik i nie bede sie martwic ze bede przewyzszac wzrostem mojego faceta, idz sie lecz kochana, pewnie masz szfaje 4..i cos he he

Gość jurek ogorek
małe gówna i tyle z tych niskich kurdupli co wogole nie wygladaja na kobiety tylko albo bezksztaltne dzieciaki albo male cycate kaszaloty i tyle ....blehhh

Gość zraaa
a ja nie lubie blondynek i co z tegp

Gość wysoka 177 cm laska yin
ja tez nie lubie niskich, male i wredne pindy najczesciej a jak jeszce do tego grube to w ogóle masakra:D

Ktoś napisał, że takie niskie są najbardziej porządne. Hmm... od kiedy? Właśnie więcej jest tych małych nieporządnych (mówiąc delikatnie). Agresywne na tym forum w stosunku do wysokich. Ale jesteś głupia - co to znaczy \'pewnie masz szfaje 4...\'? :> Tak, tak...a potem i tak kazda woli wysokiego faceta. Te niskie ich osaczają, a wysokie zostają same. Niesprawiedliwe...:P

Gość wafle wieloziarniste
ja mam 167 i czuje sie za wysoka na prawde

Gość do ALE JESTEŚ GŁUPIA
a ciebie od tego "rozchwytywania przez panów" dupa nie boli? zawsze mnie śmieszy jak jakaś panna potwierdzenie swojej atrakcyjności widzi w ilości fagasów którzy ją puknęli albo chcieli puknąć. Ja mam jednego faceta od to chyba paszczur ze mnie? ---> anguria - z tą "szfają 4.." to mniemam że chodziło o to że ta panna sądzi że wysokie dziewczyny mają rozmiar buta powyżej 40stki. Nie wiem jak inni, ale ja przy wzroście 171 cm noszę 37. I nie chciałabym myśleć stereotypowo ale niestety wszystkie naprawdę niskie dziewczyny jakie znam są trochę popierdolone. Niedowartościowane, rozwrzeszczane, miotają się jak żyd po pustym sklepie i ogólnie doprowadzają do szału. Jedna w kółko powtarza każdej osobie którą spotka "raaanyyy ale ty jesteś wielka". Wkurw niesamowity.

Gość Kot z wibratorem
Hahahahaa, może to Żydówki są te małe?

Gość ja 174
niskie mają kompleksy, na nie polują mali faceci bo która spojrzy na karakana- chyba ze ma tzw.furę i komórę:-) Niski źle wygląda w garniturze i nago:-) niski zazwyczaj łązi w za dużych ciuchach albo jest gejem:-) albo wulgarnym chamem. Facet nawet najgłupszy ( zanim to się okaże) zawsze ma większe szanse niż ten co mq 170 bo każda kobieta chce czuć się dobrze przy swoim facecie a nie ciągle udawać,że jest ok. Bywają wyjątki ale kompleksy i tak w koncu wyjda. Może mali faceci powinni żenić się z wysokimi to istnieje szansa że te urodzą wyższych od nich:-) ale która się poświęci dla dobra ludzkości?;-)

Gość Kot z wibratorem
Gejem? Ale niski ma lepszą przyczepność do podłogi bo ma lepiej umiejscowiony punkt ciężkości. No chyba że jest gruby jak piłka

a ja mam 164-5cm i nigdy nie zastanawiałam się nad swoim wzrostem, bo nie przyszło mi do głowy, żeby oceniac ludzi na podstawie tego ile mierzą cm...

Gość ale masz problem....
ja pierdole kiedy w koncu skonczycie srac o tych niskich i wysokich iles mozna przynajmniej dla kazdego cos innego, a skoro zostawil Cie dla niskiej to widocznie bardziej mu takie odpowiadaja i przestac tu smuty pierdolic

az trudno uwierzyc ze laski sa tak ograniczone i jedynym miernikiem wartosci jest dla was wzrost czy waga, opanujacie sie zawsitne fladry a nie zazdroscicie sobie na wzajem

Gość Darek1985
A ja uwielbiam niskie dziewczyny :) A mam 170 cm :]

Gość ale jestes glupia
No czy to sa napisalam nie jest wystarczajaco zrozumiale? Zakompleksione dziewcze napisalo taki post, no i jak tu sie nie smiac z tego! Tak mialam na mysli ze wiekszosc wysokich ma stopke rozmiaru powyzej 40stki, plus brak cycuszkow, to dopiero atrakcyjnosc, ktos mowil o malych, grubych i pop*..nych, a to wybaczcie ale to juz macie na mysli takie typowe uosobienie panny 150cm itd Zreszta co tu sie sprzeczac, wyjrzycie na ulice i same przyznajcie ile facetow wybiera dziewczyny 165 i jacy sa zadowoleni..ah zycie, trzeba sie tylko z nim pogodzic! Pocieszam wszystkie zakompleksione panny 170, kazda potwora znajdzie swego amatora;)

Gość Kot z wibratorem
:) Tak jest kazda potwora, a faktycznie chyba najbardziej proporocjonalne sa te 160 cm, mi to nie przeszkadza.

hhahha.. ja mam 162 i dobrze mi z tym! i jestem blondyka! i to krecone naturalne wlosy ido tego dlugie. i jestem szczupła:P aa i jestem tancerka:D cos jeszcze?

a ja jestem kobietą i wstyd mi za nas...i o dziwo jestem nizka a do tego szupła a to dziwoląg ze mnie...

Gość Kot z wibratorem
A jak wyglądasz?

Coz, mozna Ci tylko wspolczuc sposobu myslenia, autorko :O Dorosniesz mam nadzieje kiedys.