Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryna-----

ile w sklepie kosztuja?

Polecane posty

Gość Maryna-----

doradzcie jaka to jest powiedzmy normalna cena za: - body - spioszki - body całe rozpinane rozmiar 56-62 pytam bo jestem w ciąży zagrożonej i musze kupic na necie a nie wiem za ile wrto kupic bo moze w sklepie taniej?

Ceny zależą od kolekcji, firmy, materiału i wielu innych czynników.Od kilkunastu zł za trzypak do kilkudziesięciu zł za sztukę.

Gość jhdgs
oj ceny są bardzo różne,zależy jakie firmy cię interesują. Ja mimo,że mogę chodzić prawie wszystko kupiłam na allegro.Dużo taniej niż w sklepach.Tylko ja kupowałam nie jakiś super wypas.Takie średniej ceny rzeczy. U mnie w sklepie body takiej w miarę jakosci ok 20zł kosztuje,na allegro takie samo za 10zł mozna kupić.To samo ze śpiochami

Gość Maryna-----
nie inetresują mnie żadne firmówki typu NIKE czy Adidas tylko normalne ciuszki, powiedzmy takie tańsze bo w tych rozmiarach moj dzidzius i tak nie ponosi zbyt długo

Gość jhdgs
to kupuj na allegro.Poszukaj,sa naprawdę fajne okazje za fajną cenę.

Tych firm jest taka masa, że nikt Ci nie poda gdzie co taniej - kupuj przez net sondując ceny w sklepach internetowych oraz allegro. Ja też byłam w ciąży zagrożonej i całą wyprawkę skompletowała na allegro - jedne rzeczy były tańsze niż w sklepie, inne droższe - i tak wyszłam na plus, zaoszczędziłam kilka stówek przy 2-3 tysiącach wydanych (a jak miałabyś jeździć po sklepach to dolicz też benzynę).

Gość bibione
ja tez wszystko kupuje przez net bo leze.Wyszukaj na allegro: early days lub primark,sa body w 7paku i 5 paku,dostalam w zeszlym tygodniu,fajna bawelna,duzy otwor na glowke a cena wrecz smieszna,ja znalazlam 7pak za 32 zł z przesylka:)

spioszki z kaftanikiem bawelniane placilam 20 zl i sa dobrej jakosci... za body bawelniane roznie z dlugim rekawkiem placilam okolo 18 zl.. z krotkim kupilam 5-pak za 40 zl.. pajacyki placilam okolo 30 zl za sztuke .... Tez nie kupuje jakis firmowek bo na chwilke mi szkoda bedzie troszke starsze jak nie bedzie szybko roslo bedziemy kupowac drozsze .. Jedynie do wyprawki sweterek i bluze kupuje w H&M..bo wiadomo lepszej jakosci bedzie ale nie jest to tez cena nie wiadomo jaka..

Ja też sporo rzeczy kupiłam na allegro. Tylko kilka ciuszków kupowałam w sklepach takich jak Smyk czy H&M, czasami coś dostaliśmy z firmowych ubranek. Na allegro jest spory wybór, myślę, że jest taniej niż w sklepach, ale to prawda - zależy co kupujesz, marka, czasami ilość (można dostać jakiś gratis)...

Gość jesli mam polecic
tanie sklepy gdzie mozna dostac dobrej jakosci ciuszki to bedze to Pepco i Textil market. Wiem ze nie w kazdej miejscowosci sa te sklepy ale na prawde warto sie do nich wbrac. Teraz zakupilam chyba z 20 body w roznych rozmiarach po 3,99 za szt. I ogolnie cala wyprawke am kupilam bo jest bardzo tanio.