Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość portalowaPanna

Czy ja jestem zła?Pomocyyy

Polecane posty

Gość portalowaPanna

Mam prawie 18 lat. Mieszkam z dziadkami zeby im pomagac. Ni chodze na imprezy ani zabyawy do rana. Nie pale.Ucze sie dosyc dobrze. Ostatnio bylam na weselu, a babcia zrobila awanture i powiedziala ze wychowala ladacznice i dziwke , ktora sie szlaja ze starszym chlopem po weselu. Nie rozmawiam z nia. Co robic?

Gość portalowaPanna
upup

Gość Kot z wibratorem
A jestes ladacznica?

Gość portalowaPanna
nie jestem. Mam jednego stalego chlopaka od ponad roku, kocham go. Oczywiscie mojej babci tez nie odpowiad to, ze mam chlopaka bo mowi, ze dziecko do domu przyniose;/

Gość miałam tak samo
byłam taka jak ty. skończyło się na tym że z babcią praktycznie nie rozmawiam a nasz kontakt jest praktycznie zerowy... nie będzie mi to nikt wmawiał że jestem kimś innym niż jestem. i że dziecko od razu przyniose :o

Gość portalowaPanna
Jeszcze bym sie jej nie dziwila jakbym np nie zdawala do nastepnej klasy, wychodzila na cale noce, nie mowila gdzie ide. Ale ja taka nie jestem.A to, ze mam chlopaka to nic zlego,a ona sie z tym pogodzic nie moze;/

Gość portalowaPanna
Najbardziej mnie boli, ze nazwała mnie ladacznicą;/

Gość Pdsfsfsf
W stanach jeden konstruktor złożył takiego robota - kobitę. No i wyszła w miasto i wróciła z brzuchem. A wyskrobać się nie dała, bo podobno praktykująca.