Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hiszpolka

czy sa tu jakies fajne dziewczyny z madrytu

Polecane posty

Hello Ja tez od roku mieszkam w madrycie i tez bym chetnie pogadała i spotkała sie z kims z Polski. Mam tu troche znajomych ale niestety nie ma jak to Polacy, zupełnie inna mentalnosc, brakuje mi tego. Tutaj podaje cie mojego e-maila: katharin_s@hotmail. com. Mozesz mnie tez znalesc na facebooku. Pozdrawiam Kasia

Gość Reniacia
hej:) wiem co czujesz, bo sama teraz siedze w Madrycie i nie jest łatwo poznać kogoś, a szczególnie jakąs koleżankę, z którą mogłabyym pogadac pospacerować pooglądać Madryt.. Wię, jak jeszcze to co pisałas jest aktualne to możemy się jakos spotkac na mieście:) ja przyjechalam do Madrytu tydzień temu jako au pair. Mam troche czasu wolnego. więc jak chcesz to nie ma problemu:)

Gość EterycznyAlbert
Hej, ktoś jeszcze czyta ten wątek? Ja wpadłem służbowo do Madrytu na tydzien w zasadzie sam. Teraz zbliża się weekend, więc jeśli ktoś miałby ochotę wyskoczyć ze mną do kawiarni, na piwo, czy po prostu pozwiedzać, zapraszam! eteryczny_albert@o2.pl

Gość motri
witam jak chcesz mozemy wyskoczyc kiedys na browarka na jakis spacer szukam kolezanki mam na imie Piotrek jak tam chcesz odezwji sie mieszkam w madrycie pozdrowionka

Gość nizesha
hey odświeże wątek ... właśnie zjechałam do hiszpani mieszkam koło madrytu i też poszukuję kogoś na piwko z chęcią bym wyskoczyła czy nadal jest ktoś tu zainteresowany ;) ? pozdro

Gość Majka357
Zagląda tu ktoś? Mieszkam w Madrycie i szukam znajomych polaków.