Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jakich wlosach bylo mi najle

w jakich wlosach bylo mi najlepiej!!! szczere odp.nie umiemZdecydowac...

Polecane posty

Gość no to jestesmy pdoobne
jak dla mnie w ciemnych ale po co te brwi malujesz jak stara babcia?:(

Gość ciemne na jładniej

bo sa w brazie i w czarnych. mam mowi,ze tragicznie wygladam ale inni mowiaz,ze lepiej niz jako blondynka

potrzebuje rady kogos obcego z boku. Jaka fryzure sobie robic proste czy inaczej?

Gość jjajaja
jestes bardzo ladna. Nie wiem mnie tam te czarne sie podobaja w blond jakos dziecinnie w czarnych sexi ale jak wolisz te pasemka biedne

Gość wedlug mnie
na ostatnim zdjeciu we wlosach koloru blond i delikatnym makijazu wygladasz super tak świeżo i młodo...w ciemniejszych tez nie ma tragedii ale makijaz fatalny za mocny dla Ciebie jestes przerysowana i wygladasz na 10 lat starsza niz chyba naprawde jesteś-albo to ten blond Cie tak odmlodził...na pewno nie blond pasemka bo wygladasz tragicznie w nich...

Gość w jakich wlosach bylo mi naj
mam 20lat

Gość safsaffsaFSfsafsa
JESTES ZAJEBISCIE LADNA.....tylko nie wiem po co te kreski na ustach wyjebana twarzysczka piekny nos

Gość z takimi zmarszczkami
koło oczu 20 lat to cos ty robiła

Gość wedlug mnie
no to zdecydowanie blond (jak na ostatnim zdjeciu) i delikatniejszy makijaz bo w tych ciemnych włosach i zbyt mocnym makijazu wygladasz jakbys była po 30... jeszcze ta mina która pieknie uwydatnia zmarszczki wokół oczu....

w sumie we wszystkich fajnie, Na tych pierwszych zdjęciach włosy extra tylko wymalowałaś się okropnie, nie rób takich sztucznych brwi. ja bym zrobiła na twoim miejscu taki: makijaz taki jak na tym zdjęciu w jakkbym blondzie (ostatnia fota) włosy takie jak na pierwszych zdjęciach I będzie extra

mam sucha skore i to zamrszczki mimiczne majac 14 lat juz je mialam. Moja tata tez takie ma.

Gość wedlug mnie
na zdjeciach gdzie nie ma takiej tapety te zmarszczki nie sa tak widoczne wiec po prostu za duzo makijazu ktory na dodatek jest za mocny i z mlodej i ładnej (bo naprawde delikatniej jak jestes umalowana lepiej wygladasz) dziewczyny zrobiła sie przerysowana kobieta po 30.

eric a jak myslisz czy nie bede "rozmyta" tylko z tuszem i nie pomalowanymi brawiami?

absolutnie, Tobie się moze tak zdawać bo to zawsze tak jest że jak się przezwyczaisz do czarnych brwi to potem nie umiesz wyjśc z niepomalowanym Idealne brwi miałas na tej force z pasemkami (bodajże 2 post) nie za jasne nie za ciemnie w sam raz

Gość z takimi zmarszczkami
wiesz mnie sie wydaje ze te 2 pierwsze zdjęcia sa super bo te blond nieco cie odbarwiaja ,taka bezbarwna jesteś a na tych pierwszych super ci uroda wychodzi

heh taprty? ja nie mam tapety mam malo fluidu i lekko puder skad wniosek,ze mam duzo tynku na buzi?:)

Gość wedlug mnie
majac sucha skore tym bardziej nie powinnas nakladac tak duzej ilosci podkladu i pudru.. i unikaj "suchych" kosmetykow na te okolice (nie matujace bo przesuszona skora przeciez sie nie swieci)...zbyt duza ilosc kosmetykow w tych okolicach "wałkuje" sie i optycznie jeszcze pogłebia te zmarszczki... poza tym kup sobie poza kremem pod oczy jakies serum pod oczy (niekoniecznie przeznaczone do Twojego ale tylko jesli to ze te zmarszczki sa tak widoczne jest spowodowane faktycznym stanem rzeczy a nie zlym makijazem)

w sumie moze i macie racje moze za ciemne. Zmienie to.

"... poza tym kup sobie poza kremem pod oczy jakies serum pod oczy (niekoniecznie przeznaczone do Twojego ale tylko jesli to ze te zmarszczki sa tak widoczne jest spowodowane faktycznym stanem rzeczy a nie zlym makijazem)..." ale jakie serum i krem? ja od zawsze to mam od dziecka.. w sumie nigdy mi to nie przeszkadzalo zaakceptowalam to.. a to naprawde az taka wada? teraz patrze na zdjecia i jakos zaczely mi sie wilkie wydawac... jaki krem? dokladnie?

troche jestem w sozku

Zdecydowanie w ciemniejszych włosach. Trudno mi oszacowac jaki masz kolor oczu bo na kazdym zdjeciu sa inne, ale chyba piwne? W blond wygladasz bez wyrazu i zbyt dziecinnie. Co do brwi ładnei wyregulowane na drugim zdjeciu ale ciut za ciemne i może bym łuk wyciagneła bardziej na cos takiego http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_175/we_dwoje_1_7882.jpg. Ale dosłownie minimalnie. Ja bym na twoim miejscu poszła w zdecydowany, czekoladowy brąz. http://ikf.com.pl/fryzury-srednie/fryzura160307.htm

Gość fijfdjfjjdjgds
ale pierdolicie. uuuu szmula jest zajebiscie ladna taka dziewczeca z ikra w oczach zmarczki ooo teraz to padlem smieszne bo jak ladna lalka wklepi swoje zdjecie to zaraz ja tak paszczetyy kafe zjada,ze bezdie zalamana

Gość wedlug mnie
skad wniosek ze masz duzo tapety? no włąsnie stąd ze makijaz po pierwsze mocny (za mocny) a po drugie zmarszczki są widoczne. Jaki krem? hmmm na rynku jest ich od cholery w tym momencie Ziaja ma dobre kosmetyki i niedrogie poza tym garnier tez ma szereg produktów pod oczy. Ogólnie w Twoim przypadku nie chodzi o to żeby krem był jakoś specjalnie liftingujący czy przeciwzmarszczkowy tylko zeby był nawilżajacy.

no brwi nie umiem sobie wyregiulowac mam z tym problem