Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w jakich wlosach bylo mi najle

w jakich wlosach bylo mi najlepiej!!! szczere odp.nie umiemZdecydowac...

Polecane posty

jedna z kosmetyczek mi powiedziala ze mam bardzo gruba wierzchnia warstwe naskórka i mocno napięta (zadne zylki mi nie przeswituja, jest bardzo jednolita) i ze po prostu tak szybko mi sie regeneruje dlatego sie luszczy...ze co najwyzej moge czesciej peeling robic...no ale wtedy mleczna bede... Mozliwe ze to od grubej skóry? i ejestem ani chuda, ani gruba i ogolnie gdyby ni eto ze sie cholernie sypie i jak mam czarne ubranie to zostaje pylek to bym w podziekowaniu poklony do niebios skladala bo zadne faldki nic mi sie nie robi nawet jak przytyje i potem schudne to sie obkurcza. Juz nawet myslaam ze to jakas choroba ale dermatolog powiedzial ze choroba to nie jest...

No ju zktos mi cos wspominal o tarczycy ale nie miaalm badanej i jakos sucha skora mnie do tego nie mobilizuje. Ogolnie naprawde ani na wlosy, paznokcie skore nie narzekam, jedynie na depilacje malej co prawda ilosci ale mocnych wlosków. Np. niemoge woskiem robic łydek bo wyglada jakbym sobie przy tych mieskzach skore porozrywlaa na sile zeby wylazly, leci krew miesjcami, robia sie malusie strupki i na drugi dzien nawet kropeczek nie ma...ale jak wyrastaja potem to masakrabo wrastaja i nawet peeling nie pomaga szczota...

w oliwce sie nie kapie:D chiciaz mialam i taka do kapieli kiedys:) troszke sie smaruje bo nie cerpie jak zostaje potem na skorze ale i tak nie wsiaka prawie w ogole i wycieram po jakims czasie. Nawet taka w zelu mialam i tez nic.

Gość w jakich wlosach bylo mi najle
a sie watek rozbudowal:) mysle,ze dobrze,ze wkleilam tu zdjeca:) fajne madre rady mi sie przydadza ale mailam wrazenie,ze coniekotore panie chcialaby sie wyrzuc a maja kompleksy ;p pozdrawiam

Gość sebafgfffhhh
ty nie marudz bo dobra dupa jestes. wy pasztety co niech swoje rozlazle dupy wkeleja he he he

Gość hmmmmmmmmmmm
bardzo ladny owal twarzy, bardzo ladne oczy, bardzo ladne kosci policzkowe. Mysle,ze jestes proporconalna. Brwi mniej zarysowane i bedzie ok bo trudno o cokolwiek sie doczepic. Wyjatkowo ladna dziewczyna.

Gość sdfghnmjadklcn
fatalny make-up :(

Gość w jakich wlosach bylo mi n
dlaczego?

Gość dupa konkretna

Gość dupa konkretna
rozruszasz mnie jak tej cizi numer zalatwisz walil bym taka niunie cala noc mmmmrr kocica

Gość hahhhhahhhaaaaa
najlepiej w tych blond (nie pasemka tylko cale wlosy) ale tez dlatego, ze na tych zdjeciach nie masz takiego demonicznego makijazu. w ciemnych wlosach tez wygladalas ok, tylko wg mnie za mocny makijaz robilas i nie dodalawo ci to uroku tylko lat. najmniej mi sie podobala wersja z pasemkami i tej bym ci nie polecala. no i najwazniejsze- mniej makijazu!

Gość kotka222
Kobieto zacznij sie malowac delikatniej w kazdych wlosach ci ladnie!!

Gość fffffffffffffffffffff
20 lat?! w życiu... koło 30-stki jestes, nie ściemniaj... a włosy jak włosy, tylko ten makijaż :/ tfu...

no na 20 ty nie wygladsz, tylko na 30, nie maluj sie jak stara baba a jesli chodzi o wlosy to zdecydowanie ciemne, masz wtedy troche zadziora i charakteru a w blond wygladasz jak gesiareczka

w janych mlodziej w ciemnych bardzo staro.jak zobaczylam cie w jasnych to odrazu lepiej.i zmyj te brwi:O nie wyglada to dobrze.usta mogla bys malowac delikatnym blyszczykiem a nie tak wyrazistym kolarem sory,ze opdowiedzialm wiecej,ale to tez mogla bys zmienic i bedzie ok:)

mam nawet niecale (jeszcze miesiac) do 20stki nie no na 30stke to ja jeszcze nie wygladam bez przesady choc wyraziscie sie aluje;p jednak wezme wasze sugestie pod uwage odwrotna analogia-> i nie piszcie juz tak o jej urodzie, bo jeszcze uwierzy a rozczarowanie bedzie pozniej bolalo czyzby zazdrosc? akurat wiekosc tu komentujacych (nie spodziewalam sie) bardzo pozytywnie komentuja moja urode mimo kontrowersyjnego makijazu

Gość gdsgdsgfdsgdsgdsagdsa
sliczna laska

Według mnie w ciemniejszych. Balejaże w kontrastowych kolorach nie sa już modne.

w blond subtelniej ale jesli twoje naturalne sa ciemne to wybierz np. sarni albo miodowy blond albo toffi masz taka urodę, do której nawet rudy w stylu Pauliny Młynarskiej będzie pasował

moj naturalny to taki jak na palecie np drugi rzad pierwszy od prawej a ostatni dlew.

Gość szfszf
BLOND RÓB ,ten cały jednolity,PIEKNIE CI W NIM

Gość aaaaadds
i w blondzie i w brazie. ale jesli: blond to delikatny makijaz jesli ciemny kolor to maluj nieco mocniej oczy, ale nie AZ TAK MOCNO JAK TERAZ :o :o :o

Gość dsajkfjsaahsafssag
masz niezwykle plastyczny typ urody niby ejstes przeetna a jednoczesnie do granic plastyczna zrob cos z brwiami!!!!!!!!!!! pieknie ci wa kazdych wlosach masz klasyvvczne rysy twarzy

Gość dsajkfjsaahsafssag
mysle,ze z odopiwednim stylista o ile masz figure z powodzeniem moglabys startowavc na modelke. Masz ladny, maly nos wiekoszosvc kobiet ma kulfony, geste wlosy, ladne vchoc szarawe oczy. jestes bardzo proporcjonalna