Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ajron-san

misji naprawczej dzień kolejny

Polecane posty

Śruby z łbem sześciokątnym... nie mogę złapać oddechu... wielowypust... taaaak..... jeszcze chwila, imbus też dostanie swoje pięć minut... Czuje dreszcze gdy dotyka mnie torx... :D

Dopieszczona, myślałem, że bardziej Cię zainteresują zamienniki złączek do hydrauliki siłowej :classic_cool: Stal zbrojeniowa jest taka... bezduszna... :D

ja dostaje dreszczy na widok BULLDOGów :D :D :D :D ... a co niektórym przydałoby się wcisnąć takie płytki w dżondra.....

Gość a mało to stęsknionych
forum budowlane murator piętro wyżej:) ale jak patrzę na niektóre stopki: cel 50 kg to aż się prosi zamiana na ----cel: worek cementu :)

pręty ściskane osiowo bądź z delikatnym mimośrodem tysz:)

bo robotniki teraz takie słabowite:) większość przecież po studiach:D

chciałem wrzucić skan ulotki z castoramy, ale byście dzieciaki jeszcze szału jakiego dostały, więc oszczędzę wam tej niezdrowej podniety

no i tradycyjna baba ze stuleją w Inter Marche:D

ktoś kto ma 718 postów mówi że zniszczył forum :D dobre ... wybacz małą wstawkę z historii kaffe ale na przełomie 2006-2007 czyli za moich złotych czasów średnio na kaffe pojawiało się 4 nowe tematy dziennie a kilka starych miało po 1 nowym wpisie na dzień, i to było coś co można nazwać rozwaleniem forum przez słownie 3 osoby , mnie, Pozdro600 i nieznanego mi podszywacza :classic_cool: a tak w temacie to może zacznij pisać na poziomie, bo jak narazie to musiałem się ZMUSIĆ do przeczytania całego tematu i powiem ci że błyskotliwością myśli i innowacyjnymi pomysłami to on nie może sie pochwalić 🖐️

Gość veni vidi vici
dżus from piczy

no po prostu aj waj w prawym narożniku - Juken, 4000 wpisów, Forum Destroyer, Mistrz Wszechwag wszystkich federacji, zapadła klata, prawy biceps wzmocniony ponad miarę od strzelania ze stulejki, głupi jak nie przymierzając klapek kąpielowy marki kikars, czytanie ze zrozumieniem to dla niego sztuka niestety nieosiągalna ech, narodzie ciemny i niekumaty :)

ajron!!!!! jestem zawiedzina 😭 !!!!!! przyzwyczaiłeś nas codziennie do nowych tematów a teraz bewstydnie odświerzasz stare!!!!!!!