Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naturalna dziewczynaaaaaa

czego nauczylo was zycie?

Polecane posty

Gość naturalna dziewczynaaaaaa

żeby byc odpowiedzialnym za swoje decyzje i jak najdłużej trzymac sie obranych zasad...

Gość skrzywdzonadawniej.
oj wielu rzeczy mnie nauczylo tego, ze: 1) nie nalezy wierzyc w słowa trzeba szukac ich potwierdzenia w czynach 2) nigdy nie rzucaj wszystkiego dla faceta, nie buduj swojego swiata na nim 3) sa w zyciu sytuacje na ktore nie mamy wplywu a sa takie na ktore mozemy wplynac 4) wszyscy mamy niespelnione marzenia:( 5) milosc jest lekarstwem na bol ale czasami szukamy lekarstwa na milosc:( 6)czasami warto byc egoista i myslec tylko o sobie 7)warto mowic o swoich uczuciach nawet jesli ta druga osoba jest nieosoagalna dla nas po to tylko aby miec pewnosc ze zrobilo sie wszystko 8) kazdy z nas ma swoje cierpienie dzwiga swoj wlasny krzyz 9) w zyciu najwazniejsze jest zdrowie i rodzina i najwazniejsze 10) czesto spotyka nas to czego sie boimy

Gość to żeś nanaprawiał
1. Jeśli coś mi przeszkadza i moge to zmienić - to robię wszystko aby było lepiej 2. jeśli nie mam na coś wpływu - godze się z tym i staram się ułożyć życie 3 Żyję tak, by nie krzywdzić innych i nie pozwalam krzywdzić siebie i moich bliskich 4. Zawsze widzieć punkt odniesienia - czyli to co w życiu jest najważniejsze dla mnie - rodzina i zdrowie. Wtedy większość decyzji staje sie oczywista

Gość zebra czerwono biala
mnie również przedwszystkim pokory i że los może sie zmienić, dziś masz kase i jest szpan ,za pół roku możesz być biedakiem którego nie stać na zupe nigdy niewiadomo czyjej pomocy będziesz potrzebować

Gość tylko skąd pewność
egoizmu

Gość umiesz liczyc licz na siebie
sprawdzone wiele razy

Życie nauczyło mnie by obdarzać ludzi ograniczonym kredytem zaufania....bo nawet sobie nie można do końca ufać.

Gość niennie nie
nie ma przyjaźni w pracy....prawdziwy p[rzyjaciel zapomina o Tobie gdy staje się kierownikiem,szefem,przełozonym...

Gość Kot z wibratorem w butach
Ze myszy nie sa takie zle, tylko glupie strasznie. A szczury nie sa takie grozne jak je maluja, ale sprytne.

Gość kitekkot
że wszystko to k.... i złodzieje

Gość rozumiesz fajo
jedyne co nauczylo mnie zycie to to ze kazdego mozna zabic !

Gość pan patafian
świat na fikcji stoi

Gość mnieeeeeeeeeeeeee
- nie wychodz za maz ponizej 25 latek;)) - zwiedzaj swiat,baw sie , zaloz firme , studia - zawsze licz na siebie - ;)) -

Gość ze nie mozzna wierzyc nawet
sobie :)

Gość Tego ze nie wystarcza starac
sie byc dobrym czlowiekiem, dbac o partnera, przeganiac rutyne i starac sie ladnie i seksownie wygladac - i tak moge byc zdradzona Tego, ze mozna klamac, sypiac z kim popadnie i zdradzac - jesli jestes ladna, zostanie ci wybaczone i bedziesz miala lepsza opinie, niz przecietna dziewczyna, wierna i lojalna Tego, ze 99% poznanych malzonkow chce zdradzic swoje zony' I tego, ze wiedza i umiejetnosci nie gwarantuja dobrej pracy A takze tego, ze jesli starasz sie pomagac ludziom, oni wcale nie sa wdzieczni, tylko cie wykorzystuja I jeszcze tego, ze 90% mezczyzn uwaza, ze kobieta po 30 to stara rura, nadajaca sie juz do piachu :o

Gość Kot z wibratorem w butach
A kotom nie przeszkadza kto ile ma lat! KUP SWOJEMU KOTU WHISKAS A BĘDZIE CI WDZIĘCZNY NA ZAWSZE.

Gość że w życiu można polegać tylko
na sobie, nikomu nie ufać

Gość lokataa
ze jesli dlugi czas jest dobrze to pozniej sie pogorszy i na odwrot ze nie wolno latac za facetem i zbyt wczesnie odkrywac swoich uczuc ze warto miec marzenia, bo sie spelniaja ze trzeba walczyc o swoje, nie bac sie odezwac, byc pewnym siebie i nie przejmowac sie tym co ludzie gadaja , bo zawsze beda to robic

Gość flotta87
trochę się nauczylam -umiesz liczyć licz na siebie twoje szczęście innych je#ie -chcesz stracić przyjaciela pożycz mu pieniądze -tego że nie można się uczyć na błędach innych trzeba samego tzn trzeba to przeżyć , przejechać na ludziach dostać pare porządnych kopów żeby niektóre rzeczy zrozumiec -a mimo to i tak popełniam te same błędy -nie można ufać nikomu -większość ludzi po to utrzymuje kontakt żeby nas wykorzystać , tylko po to utrzymuje z nami kontakt ... -fałsz jest wszędzie -dwulicowość nie zna granic -że przez molestowanie w dzieciństwie uzależniłam się od seksu -że nie mogę się o wszystko obwiniać -że można być samotnym będąc w związku -że mimo tego jacy są ludzi każdy z nich potrzebuje kilku rzeczy :akceptacji i odrobiny czułości, pogłaskania po głowie ,dobrego słowa... obojętnie jaki kto ma charakter potrzeby są takie same -że zawsze mogę się przytulić do mojego psa :)

Gość nie sypiam z komiczne
mnie niczego nie nauczyło

Gość bez odbioru
że "nigdy" i "zawsze" są stanowczo nadużywane że dla mnie powinnam się liczyć przede wszystkim JA że złe rzeczy zdarzają się nie tylko innym, ale także mnie że jutro to bardzo abstrakcyjny termin że to, co odkładam na później, najprawdopodobniej nie zostanie zrealizowane że dam sobie radę ze wszystkim że ludzie przeważnie są życzliwi że najbliżsi często bardziej szkodzą, niż pomagają że serce nie pęka tylko dlatego, że powinno i że się tego chce że nie jestem w stanie niczego przewidzieć ani kontrolować że czasem trzeba sobie odpuścić wszystko

Gość wpadam tu czasami...
ZYCIE NAUCZYLO MNIE ŻE MEDIA DOKŁADNIE PIORĄ MÓZGI LUDZKIE I MILIONY KOBIET WPĘDZAJĄ W KOMPLEKSY WMAWIAJĄC, ZE KAŻDA KOBIETA POWINNA BYĆ IDEALNIE PIĘKNA I ZAWSZE MŁODA, POKAZUJĄC NAM 40-LATKE PO 30 OPERACJACH PLASTYCZNYCH DODATKOWO UPIĘKSZAJĄC JĄ RETUSZEM W PHOTOSHOPE!!!

Gość ech życie życie
życie nauczyło mnie, że należy doceniać zdrowie, bo jak się je straci i wpadnie w łapy lekarzy to przejebane